Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(nida44 @ 2013 08 19, 17:43)
Žolinius preparatus reikia gerti ilgai ir kantriai. Aš karsilį gėriau visą chemiją ir po jos, ir tai buvo sukilę kepenų fermentai. Man patiko Lidonium sudėtis, gal imsiuosi aš jo. Bet taip - čia reikia kantrybės, greitai veikia tik cheminiai vaistai. 

Sedativ aš iškeičiau i Neuro 3, man tikrai padeda - ir užmigti, ir nervus paramina. Geros geros žolytės.

O jei taip apie raminančius dar kas pasidalintų patirtimi. Aš per dieną taip pavargstu, kad vakare užmiegu vos lovą pasiekusi, bet matyt dėl to pačio nuovargio pasidariau tikra rėksnė, net pačiai nemalonu. Ir man svarbu, kad vaistai nemigdytų, nes ir taip nespėju visų darbų nudirbti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2013 08 21, 15:57)
tai kas vyksta VUOI protu nesuvokiama...jis fantastiskas gydytojas . .daktaras nuo Dievo. . kiek zmoniu isgelbejo . . .negalima taip,negalima... .

o ten ir daugiau "idomybiu" vyksta? kokiu g.gif ?
Atsakyti
aš vartoju antidepresantus cipralex ir nuo nerimo xanax (nekasdien). xanax - labai geras vaistas, bent jau man. jis nemigdo ir tikrai padeda.

QUOTE(Druida @ 2013 08 22, 10:35)
O jei taip apie raminančius dar kas pasidalintų patirtimi. Aš per dieną taip pavargstu, kad vakare užmiegu vos lovą pasiekusi, bet matyt dėl to pačio nuovargio pasidariau tikra rėksnė, net pačiai nemalonu. Ir man svarbu, kad vaistai nemigdytų, nes ir taip nespėju visų darbų nudirbti  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 08 22, 11:04)
aš vartoju antidepresantus cipralex ir nuo nerimo xanax (nekasdien). xanax - labai geras vaistas, bent jau man. jis nemigdo ir tikrai padeda.

Atsargiai su xanaxsu. Prie jo priprantama.

Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 08 22, 21:38)
Atsargiai su xanaxsu. Prie jo priprantama.

Nuo Lexotanilio taip pat būna priklausomybė.

Nida,kaip jums baigės su perikardo skysčiais? rezorbavos?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 23, 07:17)

mama sake, kad svitinimas trunka apie 20-30 min. kadangi auglys didelis, mamai taikomas tik paliatyvus gydymas ir jai skyre 10 svitinimo kartu. anksciau moterys minejo, kad joms buvo skirta 30-35 kartai. mamai ne daugiau kartu skyre dar ir todel, kad auglys visai salia zarnyno ir kaip gydytojas sake, zarnynas nebutu atlaikes. taip pat gydytojas minejo, kad mamos atveju svitinimas labiau skirtas gyvenimo kokybei pagerinti, o metastaziu atsiradimui mazinti ar isgyvenamumo prailginimui svitinimas nelabai pades. mama siek tiek pykino, skaudejo zarnyna ir siek skysciau tustinosi.
Atsakyti
man pats švitinimas trukdavo apie 5-7 minutes. Na aišku užtrunka kol palauksi, kol paguldo, bet šiaip trumpai. Švitino naviką ir sritinius limfmazgius. Jei gerai pamenu, 22 švitinimai buvo.
Pašalinių poveikių nebuvo. Padėjo labai. Na gal vienintelis dalykas - labai labai išsausėjo oda, bet buvo ruduo-žiema, šildymo sezonas, plius ir šiaip turiu dermatitą, tai neaišku ar nuo švitinimo.
Ai, dar spaudimas žemas būdavo.

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 23, 07:17)
Mergaites, kurios svitinotes, kiek laiko trunka pats svitinimo procesas? 0,5-1 valanda? Ir kiek apytikriai tu svitinimu skyre? Kokios buvo kontraindikacijos? 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes visoms, atsiprasau, kad rasau, bet noriu paprasyti tik maldos uz EMILLY. Ji dar ana savaite rase, siandien ji jau labai silpna.Ligonineje guli, nieko nekalba, tik rodo galvyte taip, arba ne. Aciu, Dievui, siandien nuvezem kuniga, kad padarytu ligonio patepima, ji net nusisypsojo, daktarai nieko gero nebesako, o as tikiu stebuklais, todel ir rasau Jums. Dar radau straipsni viena, kuri skaiciau, gal 10 kartu. Nepykit, kad padrikos mintys, bet siandien ja glosciau, buciavau ir galvojau KODEL, KODEL, KODEL. Prasiau Dievo, kad tik sumazintu jos skausma, kad tik ji nesikankintu taip.
P.S jos drauge, kuri ja beproto myli.
Sveikatos visoms ir tikejimo, mes juk iveiksim visus sunkumus.
http://www.sarmatas....b17-pries-vezi/
Atsakyti
QUOTE(fotoreno @ 2013 08 23, 23:15)
Sveikutes visoms, atsiprasau, kad rasau, bet noriu paprasyti tik maldos uz EMILLY. Ji dar ana savaite rase, siandien ji jau labai silpna.Ligonineje guli, nieko nekalba, tik rodo galvyte taip, arba ne. Aciu, Dievui, siandien nuvezem kuniga, kad padarytu ligonio patepima, ji net nusisypsojo, daktarai nieko gero nebesako, o as tikiu stebuklais, todel ir rasau Jums. Dar radau straipsni viena, kuri skaiciau, gal 10 kartu. Nepykit, kad padrikos mintys, bet siandien ja glosciau, buciavau ir galvojau KODEL, KODEL, KODEL. Prasiau Dievo, kad tik sumazintu jos skausma, kad tik ji nesikankintu taip.
P.S jos drauge, kuri ja beproto myli.
Sveikatos visoms ir tikejimo, mes juk iveiksim visus sunkumus.
http://www.sarmatas....b17-pries-vezi/

Pati turedama ligoni namuose, niekada nesuprasiu uz ka zmogui tokios kancios... Malda is visos sirdies...
Atsakyti
emilly ,meldziuosi uz tave heart.gif
Atsakyti
Emilly, ir maldomis, ir mintimis mes su Tavimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Emily , meldziuosi uz tave.
Atsakyti