Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(safyre @ 2013 08 16, 23:33)
hm, o kodel negali jaustis ax.gif  bent is aprasymo, preparatas turtu teigiamai veikti daug organizmo funkciju: virškinimą, imunitetą, nervų sistemą, kvėpavimo sistemą, gleivinių ir odos būklę, šlapimo išskyrimo sistemą ir kt.

Na aš jį tik tris mėnesius gėriau. Nepastebėjau nei virškinimui nei nervams, nei kam kitam jokio poveikio. Bent jau teigiamo. Ir uždegimus visokius gydžiausi vieną po kito. Bet ten parašyta, kad gerti pusę metų ir tik tada pertrauką daryti.
Nežinau ar gerai padariau, kad Sedativ PC nusipirkau nervams kartais paraminti.
Atsakyti
Sveikos, aš iš Santariškių jau po visų tyrimų ir atsakymų. Kol kas NIEKO NAUJO, kuriam laikui ramu. Bet galvos magnetinis parodė, kad man sfenoiditas, toks vienas iš sinusito atmainų. Visą laiką man su nosimi kažkas. Ryt lekiu pas LOR, internete visokios bjaurasties prirašyta, visokios kokčios procedūros, net operacijos. Tik to ir betrūko. Ir taip nelengva, bet, suprantama, bet kas - geriau už tą anąjį.
Papildyta:
QUOTE(Druida @ 2013 08 19, 10:05)
Na aš jį tik tris mėnesius gėriau. Nepastebėjau nei virškinimui nei nervams, nei kam kitam jokio poveikio. Bent jau teigiamo. Ir uždegimus visokius gydžiausi vieną po kito. Bet ten parašyta, kad gerti pusę metų ir tik tada pertrauką daryti.
Nežinau ar gerai padariau, kad Sedativ PC nusipirkau nervams kartais paraminti.

Žolinius preparatus reikia gerti ilgai ir kantriai. Aš karsilį gėriau visą chemiją ir po jos, ir tai buvo sukilę kepenų fermentai. Man patiko Lidonium sudėtis, gal imsiuosi aš jo. Bet taip - čia reikia kantrybės, greitai veikia tik cheminiai vaistai.

Sedativ aš iškeičiau i Neuro 3, man tikrai padeda - ir užmigti, ir nervus paramina. Geros geros žolytės.
Atsakyti
Merginos patarkite, ka nesioti ant galvos be peruko ir skaros? Nemokam susiristi tu skaru, jos krenta, nesilaiko, smunka doh.gif
Atsakyti
būna kepuryčių visokių - nertų ir pan.
nors aš tai jau kai buvau nusiteikus, kad išslinks plaukai (neišslinko), būčiau nusiskutus galvą ir plika vaikščiojus. juolab vasarą.
Atsakyti
QUOTE(viltelėė @ 2013 08 19, 18:05)
Merginos patarkite, ka nesioti ant galvos be peruko ir skaros? Nemokam susiristi tu skaru, jos krenta, nesilaiko, smunka doh.gif

http://emandia.com/l...lvos-apdangalai
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 08 19, 19:51)

Aciu, visai grazios 4u.gif Gal dar kas nors ka nors grazaus zinote g.gif
Atsakyti
QUOTE(viltelėė @ 2013 08 19, 17:05)

Mam vaikščiojo su nerta ke[uryte.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...dytos-durys.htm

apsiverkiau perskaičius. nuostabus žmogus, išgelbėjęs mano gyvybę. ne tik gydytojas...bet Žmogus...
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 08 21, 14:47)
http://www.lrytas.lt...dytos-durys.htm

apsiverkiau perskaičius. nuostabus žmogus, išgelbėjęs mano gyvybę. ne tik gydytojas...bet Žmogus...

tai kas vyksta VUOI protu nesuvokiama...jis fantastiskas gydytojas . .daktaras nuo Dievo. . kiek zmoniu isgelbejo . . .negalima taip,negalima... .
Atsakyti
Sveikos, aš jau neberandu sau vietos, nesuprantu daktarų. Mano tėčiui prieš mėnesį nustatė kasos vėžį, 4 stadija, išplitęs į kepenis, pilvo limfmazgius. Verdiktas buvo toks, kad per vėlai nustatyta ir nieko nebegalima padaryt. Pradėjo leist nuskausminamuosius ir antibiotikus.
Dabar jam dar labai skauda klubus - vos paeina, jau daugiau kaip savaitė kai leidžia morfiju... Ir šiandien, kai praėjo mėnesis nuo diagnozės, daktarė pasakė jam, kad rytoj pradės švitint - pilvą, šonus, 10 dienų. Aš nesu daktarė ir čia pirmas kartas, kai susiduriu su tokia siaubinga liga, bet ar taip būna - kad švitina praėjus mėnesiui po diagnozės ir kai jam jau visai blogai? Ar tik neišsekins dar labiau?
Iš pradžių pasakė, kad viskas, jau nieko tokiu atveju negalima padaryt, o dabar...
Aš tiesiog nesuprantu, kodėl DABAR paskyrė švitinimą, kai jis ir taip kankinasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilitta @ 2013 08 21, 18:52)
Sveikos, aš jau neberandu sau vietos, nesuprantu daktarų. Mano tėčiui prieš mėnesį nustatė kasos vėžį, 4 stadija, išplitęs į kepenis, pilvo limfmazgius. Verdiktas buvo toks, kad per vėlai nustatyta ir nieko nebegalima padaryt. Pradėjo leist nuskausminamuosius ir antibiotikus.
Dabar jam dar labai skauda klubus - vos paeina, jau daugiau kaip savaitė kai leidžia morfiju... Ir šiandien, kai praėjo mėnesis nuo diagnozės, daktarė pasakė jam, kad rytoj pradės švitint - pilvą, šonus, 10 dienų. Aš nesu daktarė ir čia pirmas kartas, kai susiduriu su tokia siaubinga liga, bet ar taip būna - kad švitina praėjus mėnesiui po diagnozės ir kai jam jau visai blogai? Ar tik neišsekins dar labiau?
Iš pradžių pasakė, kad viskas, jau nieko tokiu atveju negalima padaryt, o dabar...
Aš tiesiog nesuprantu, kodėl DABAR paskyrė švitinimą, kai jis ir taip kankinasi sad.gif

visada galite atsisakyti gydymo, tiesiog ateina tokia akimirka, kaip kažkada mano brangiausia draugė šiame kelyje pasakė: Dieve duok proto, kad atpažintum, kada jau sustoti laikas.

Bet jei siūlo gydymą, galbūt jis palengvins simptomus, yra kas švytinimą labai gerai toleruoja, būna, kad kaip tik jis panaikina kankinančius skausmus, Jums spręsti.
Atsakyti
QUOTE(Vilitta @ 2013 08 21, 18:52)
Mano tėčiui prieš mėnesį nustatė kasos vėžį, 4 stadija, išplitęs į kepenis, pilvo limfmazgius.

Deja, nieko paguodziancio jums jau nepasakys... Leiskit su teciu dienas taip, kad sirdys dziaugtusi. wub.gif
Atsakyti