QUOTE(Vilitta @ 2013 08 21, 18:52)
Sveikos, aš jau neberandu sau vietos, nesuprantu daktarų. Mano tėčiui prieš mėnesį nustatė kasos vėžį, 4 stadija, išplitęs į kepenis, pilvo limfmazgius. Verdiktas buvo toks, kad per vėlai nustatyta ir nieko nebegalima padaryt. Pradėjo leist nuskausminamuosius ir antibiotikus.
Dabar jam dar labai skauda klubus - vos paeina, jau daugiau kaip savaitė kai leidžia morfiju... Ir šiandien, kai praėjo mėnesis nuo diagnozės, daktarė pasakė jam, kad rytoj pradės švitint - pilvą, šonus, 10 dienų. Aš nesu daktarė ir čia pirmas kartas, kai susiduriu su tokia siaubinga liga, bet ar taip būna - kad švitina praėjus mėnesiui po diagnozės ir kai jam jau visai blogai? Ar tik neišsekins dar labiau?
Iš pradžių pasakė, kad viskas, jau nieko tokiu atveju negalima padaryt, o dabar...
Aš tiesiog nesuprantu, kodėl DABAR paskyrė švitinimą, kai jis ir taip kankinasi
visada galite atsisakyti gydymo, tiesiog ateina tokia akimirka, kaip kažkada mano brangiausia draugė šiame kelyje pasakė: Dieve duok proto, kad atpažintum, kada jau sustoti laikas.
Bet jei siūlo gydymą, galbūt jis palengvins simptomus, yra kas švytinimą labai gerai toleruoja, būna, kad kaip tik jis panaikina kankinančius skausmus, Jums spręsti.