Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(safyre @ 2013 08 14, 17:23)
o kazi ar galeciau pas Ruolia as be mamos nueiti g.gif  sudetinga ja transportuoti. ir ar tikrai nereikia jokios isankstines registracijos: tiesiog reik laukti prie kabineto? net i registratura nereik eit  g.gif

as jam skambinau ir klausiau ar galiu be vyro ateiti.tai gal ir jus pasiskambinkit.isankstines registracijos nereikia.ten gyva eile.Eini i registratura jei yra kortele.arba siuntima maciau kiti turejo is seimos gydytojo.Tik del mokomos konsultacijos nesupratau.vieni mokejo kiti ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 14, 17:59)
as jam skambinau ir klausiau ar galiu be vyro ateiti.tai gal ir jus pasiskambinkit.isankstines registracijos nereikia.ten gyva eile.Eini i registratura jei yra kortele.arba siuntima maciau kiti turejo is seimos gydytojo.Tik del mokomos konsultacijos nesupratau.vieni mokejo kiti ne g.gif

gal galite brukstelti telefona?
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 08 14, 19:13)
gal galite brukstelti telefona?

prasau 2190933
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 08 14, 16:23)
o kazi ar galeciau pas Ruolia as be mamos nueiti g.gif  sudetinga ja transportuoti. ir ar tikrai nereikia jokios isankstines registracijos: tiesiog reik laukti prie kabineto? net i registratura nereik eit  g.gif

Mano mama nemokėjo. Jis sakė, kad nereikia. Nesuprantu kaip ten būna.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 14, 18:33)
prasau 2190933

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 14, 15:36)
manau.kiekvienam indvidualiai.pagal diagnoze ziuri.Zmoniu buvo gal penki pries mane.laukiau truputi virs valandos.

nėr ten ko eiti, pasidalinsiu patirtim, pati nėjau, bet esam rengę su juo seminarą, draugė ėjo, atnešė popierius jo išrašytus, patikėkit nieko naujo, taip tai yra tiesa, pati jei kepu ką orkaitėj, dabar dedu ne tik bulves, bet ir morkas, super skanu beja, bet iš esmės visiems išrašo panašiai, draugaitė, kai grįžo, sakė: ėjau be reikalo, tu man tą patį susakei ax.gif Kažkada buvau įmetus į seminaro medžiagą linką, deja kraujas.lt psl. vis keičia dabar nerandu g.gif
http://www.moteris.l...i.d?id=59668032

visa esmė 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Deganciai.
Buvau pas ji. Tik poka kazkokiu zoliu uz kosminius pinigus nusipirkau ir nieko gero doh.gif nei individualumo, nei kazko. Zoliu pokas, tarp kitko, buvo paruostas ir visi su tokiais iseidinejo.
Bet cia jusu pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 08 15, 10:00)
Pritariu Deganciai.
Buvau pas ji. Tik poka kazkokiu zoliu uz kosminius pinigus nusipirkau ir nieko gero  doh.gif nei individualumo, nei kazko. Zoliu pokas, tarp kitko, buvo paruostas ir visi su tokiais iseidinejo.
Bet cia jusu pasirinkimas  4u.gif

jo kabinete santariskese galima ir zoliu galima nusipirkti? kiek tas pokas kainuoja?
beje, gal kas nors geret jo sukurta preparata lidonium?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 13, 19:12)
Labas vakaras 4u.gif .o kaip suprasti.kad Ruolia is savo varpines priraso.ir mes siandien buvom.man visai patiko blush2.gif Visom sveikatos ir 4u.gif

Na savo siulomus papildus mirksiukas.gif

QUOTE(safyre @ 2013 08 13, 22:12)
papasakokit konkreciau, ka Ruolia sake, ka patare vartot/nevartot? ar daug zmoniu pas ji laukia?

As kai buvau,tik vieni lauke

QUOTE(safyre @ 2013 08 14, 17:23)

I registratura su siuntimu 4u.gif

QUOTE(safyre @ 2013 08 15, 12:30)
jo kabinete santariskese galima ir zoliu galima nusipirkti? kiek tas pokas kainuoja?
beje, gal kas nors geret jo sukurta preparata lidonium?

As geriu lidonium 4u.gif
Atsakyti
emilly, ar jaučiasi koks nors poveikis jo šių vaistų?
Atsakyti
Kaip man neramu ant širdelės. doh.gif Ryt sužinosim MRT rezultatus. Bus matyt kiek mamai pažengęs nelabasis. Nes paskutinis markeris jau buvo užkilęs. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 15, 21:27)
Kaip man neramu ant širdelės.  doh.gif Ryt sužinosim MRT rezultatus. Bus matyt kiek mamai pažengęs nelabasis. Nes paskutinis markeris jau buvo užkilęs. verysad.gif

O mes siandien suzinosim tetes kraujo rezultatus, pirmas pasitikrinimas po svitinimo. Irgi neramu. Mamai liko 4 dienos svitintis, sake nebenori, nes jegas atima tie spinduliai doh.gif
Atsakyti