Labas vakaras .o kaip suprasti.kad Ruolia is savo varpines priraso.ir mes siandien buvom.man visai patiko Visom sveikatos ir
Mama vakar buvo pas Ruolią irgi prirašė vaistų. Bet šiandien po MR užėjo pas savo chemotera[eutą, tai kol kas liepė susilaikyti ir dar nepirkti jo rekomenduotų vaistų.
Sakykit kaip Balvočiūtė? Ar važiuoti man su mama iš Dzūkijos iki Mažeikių r.? Ar duoda naudos? Dar sakė, kad yra kažkoks vyras žolininkas Šilutės r.? Gal kam teko lankytis pas jį?
Sakykit kaip Balvočiūtė? Ar važiuoti man su mama iš Dzūkijos iki Mažeikių r.? Ar duoda naudos? Dar sakė, kad yra kažkoks vyras žolininkas Šilutės r.? Gal kam teko lankytis pas jį?
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 13, 18:25)
Mama vakar buvo pas Ruolią irgi prirašė vaistų. Bet šiandien po MR užėjo pas savo chemotera[eutą, tai kol kas liepė susilaikyti ir dar nepirkti jo rekomenduotų vaistų.
Pas Balvočiūtę iš anksto reikia užsiregistruoti ir eilės du mėnesiai į priekį. Visa informacija jos tinklalapyje jadvyga.lt
papasakokit konkreciau, ka Ruolia sake, ka patare vartot/nevartot? ar daug zmoniu pas ji laukia?
QUOTE(willow @ 2013 08 13, 10:34)
Nida, VyteVytule, Emilly, kaip jūs? Kaip išgyvenot karščius, kaip škvalai?
Labas! Pastarasias savaites jautesi stiprokas 5-os chemijos poveikis. Pati procedura buvo labai skausminga. Kadangi po pries chemija atliktu tyrimu savaites venos buvo nuniokotos taip, kad vaistams lasinti tiko tik labai plonyte vena, o lasinant oksalisplatina sukele ypatingai stipria neuropatija, kurios metu galvojau, kad is skausmo nualpsiu. Sirdis beveik gerklej stovejo, jausmas-tuoj issoks. Vienu zodziu-nebeislaikiau, pradejau verkti is nezmonisko skausmo. nes tik tai paskatino sesele atkreipti demesi ir perdurti i kita ranka vaistams pabaigti lasinti. Iki tol ji vis kartojo, kad taip ir turi skaudeti, nors as puikiai zinau, koks tas oksaliplatina skausmas yra. Na, zinoma, po chemijos einant antrai savaitei krito kraujo rodikliai taip, kad tik 3 porcijos Neupogen'o ir 5 dienos be kasdien geriamos chemijos atstate neutrofilus. Kurie dar po vienos vel pradetos gerti chemija-nukrito. Todel pirmadieni tureta daryti 6-a chemija nukele kitam pirmadieniui. Tad sia savaite "atstatineju" kraujo rodiklius ir pirmadieni vaziuosiu 6-osios.
Kas keisciausia man pasirode-toks ilgas neutrofilu atsistatymas, nors tarpe tarp chemiju suleido man kraujo rodiklius atstatanti preparata Thymalin. Suprantu, kad organizmas labai daug jau gavo ir, kad kuo toliau tuo sunkiau jam palaikyti normalias funkcijas. Tik kazkaip tai paradoksaliai gavosi-turejo ypatingai pagerinti rodiklius, o rezultate gavosi atvirkstinis variantas. Nors nezinia kaip butu buve, jei jo nebuciau leidusis.
Willow, tai suprantu, kad dziaugiates vasara be jokiu sveikatos sutrikimu? Labai tuo dziaugiuosi.
Ruolia liepė valgyti keptus obuolius ir morkas. Gerti wobenzymą ir dar kažkokius vaistus. Žinokit nelabai atsimenu. Mama dabar ne pas mane, tai nepasakysiu, nes bijau ir nueiti, nes mano sūnui kažkoks bjaurus virusas.
Aš manu užeikit pas jį drąsiai. Mano mama sakė, kad visai neblogas žmogutis jis.
Aš manu užeikit pas jį drąsiai. Mano mama sakė, kad visai neblogas žmogutis jis.
QUOTE(safyre @ 2013 08 13, 22:12)
papasakokit konkreciau, ka Ruolia sake, ka patare vartot/nevartot? ar daug zmoniu pas ji laukia?
manau.kiekvienam indvidualiai.pagal diagnoze ziuri.Zmoniu buvo gal penki pries mane.laukiau truputi virs valandos.
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 14, 15:27)
Ruolia liepė valgyti keptus obuolius ir morkas. Gerti wobenzymą ir dar kažkokius vaistus. Žinokit nelabai atsimenu. Mama dabar ne pas mane, tai nepasakysiu, nes bijau ir nueiti, nes mano sūnui kažkoks bjaurus virusas.
Kaip ir visada, mums rekomenduojami vaistai, ar net ne vaistai yra labai jau nekukliomis kainomis. Ir paties Rulios sukurtas Lidoniumas virš šimto litų kainuoja, nors sudėtyje tikrai nieko stebuklingo ar brangiai kainuojančio nėra.
Tai niekas nieko neperkat,ka jis israso
QUOTE(ida1 @ 2013 08 14, 15:10)
Tai niekas nieko neperkat,ka jis israso
Mamai tai chemoterapeutė liepė susilaikyt. Nežinau ar ji pirko, ar ne.
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 14, 16:28)
Mamai tai chemoterapeutė liepė susilaikyt. Nežinau ar ji pirko, ar ne.
o mama dar chemija gauna ar ne
o kazi ar galeciau pas Ruolia as be mamos nueiti sudetinga ja transportuoti. ir ar tikrai nereikia jokios isankstines registracijos: tiesiog reik laukti prie kabineto? net i registratura nereik eit