Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

[quote=Gyvensim,2013 08 09, 19:06]
aciu )) as taip pat Antakalnio p-koj )) bandysiu pirmadieni i onkologini skambinti del echo)))
Papildyta:
Labas, o kodėl nenorit eiti pas tą kas operavo?
[/quote]
mane operavo Intaite ,pas ja einu ,jeigu kas neaisku ,negerai. o cia gavau "namu darbus vasarai" po eilines apziuros onko poliklinikoje. manyciau ,kad stipriai nureztas finansavimas ,nes patys nesiuncia ,o nurodo apziurai atnesti echo isvadas ))))
[/quote]

Kadangi esu naujokė šioje srityje, tai nelabai suprantu šios sistemos. Esu po ginekologinės opeacijos. Tai kaip aš turiu elgtis? Aš maniau , kad užsiregistruoji onko Vilniaus pas onko ginekologą ir visa patikra? Paaiškinkit man blondinei:)

[quote=willow,2013 08 09, 21:02]
VUOI kas operuoja mažai turi priėmimų. Poliklinikoj dirba kiti. Aš vaikštau dabar pas Šnirienę - ji pastoviai mane siunčia echoskopijai, o Antakalnio poliklinika tik siuntimą į onkologinį duoda.
Dėl Vitko: pas visus echoskopija kaip min 20 minučių,o ir visą puvalandį tyrinėja, pas Vitko ir per 5 spėjau, tai manau daugiau komentarų ir nereikia.
[/quote]

Jo ji kažkaip greitai ir grubiai dirba. Tai einat į pirma kab pas Rasą V.?
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 08 11, 08:38)

Kadangi esu naujokė šioje srityje, tai nelabai suprantu šios sistemos. Esu po ginekologinės opeacijos. Tai kaip aš turiu elgtis? Aš maniau , kad užsiregistruoji onko Vilniaus pas onko ginekologą ir visa patikra? Paaiškinkit man blondinei:)
Jo ji kažkaip greitai ir grubiai dirba. Tai einat į pirma kab pas Rasą V.?

Viskas teisingai,musu namai dabar 1kab )))) ,o toliau jau ji nukreipia tyrimams,jei skaito ,kad reikia. as pradzioje perdaug panikavau ,vat ir begiojau ir pas chirurge privaciai apziurai papildomai . Beje ,kaip jusu histologija,gal jau yra atsakymas?
Papildyta:
[quote=willow,2013 08 10, 15:59]
Užrašo prieš tris mėn pirmą mėn dieną. Geriausia registruotis internetu per sergu.lt. Nueikit bet kurio mėnesio 1d apie 8.00 - pasirinkimas koks tik nori, trikdžių jokių.didelis dekui,pabandysiu. Truputi sunkoka,nes narsau su ismaniuoju,o ne su kompu)))
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2013 08 11, 12:12)
Viskas teisingai,musu namai dabar 1kab )))) ,o toliau jau ji nukreipia tyrimams,jei skaito ,kad reikia.  as pradzioje perdaug panikavau ,vat ir begiojau ir pas chirurge privaciai apziurai papildomai . Beje ,kaip jusu histologija,gal jau yra atsakymas?

1st A G1
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 08 11, 12:26)

pati pradzia ir maziausiai agresyvus ,mano g2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 08 11, 12:26)

Atsiprašau už smalsumą, bet jaus susipainiojau, kas tau, velnyte, operuota?
Atsakyti
Ar čia man vienai Supermamos išmušinėja kompiuterį? Bijau ir prisijungti
Atsakyti
Nida, VyteVytule, Emilly, kaip jūs? Kaip išgyvenot karščius, kaip škvalai?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 08 13, 09:34)

Mano tyrimai - echo ir KT geri, liko tik sužinoti galvos MRT pirmadienį. Kaip suprantu, visos mergaitės kažkaip sukasi. Emily neberašo, man rodos, Vilnius jos rimtai ėmėsi. Seniai jai reikėjo į Vilnių važiuoti, jei su Česu kalbos rasti nepavyko.
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2013 08 13, 11:57)
Mano tyrimai - echo ir KT geri, liko tik sužinoti galvos MRT pirmadienį. Kaip suprantu, visos mergaitės kažkaip sukasi. Emily neberašo, man rodos, Vilnius jos rimtai ėmėsi. Seniai jai reikėjo į Vilnių važiuoti, jei su Česu kalbos rasti nepavyko.

O kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 08 13, 12:59)
Papildyta:
O kaip tu?

Va man įdomu pasidarė. Man krūties vėžys. Aktyvus gydymas baigėsi. Dabar kas du - tris mėnesius tyrimai. Tik va klausimas - kokie? Praeitą kartą darė krūties echoskopiją, vidaus organų echoskopiją ir dar plaučių nuotrauką. Ir dar onkoginekologė apžiūrėjo. O tai ką, tik tiek? Savaitgalį važiuosiu ir turbūt vėl tas pats? Gal tas KT ir MRT daro tik tada kai ką nors įtaria?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 08 13, 10:34)

QUOTE(nida44 @ 2013 08 13, 12:59)

Labukas,nera taip gerai,kaip atrodo.Nieko is to Vilniaus nepesiau,isskyrus tai,kad pas Ruolia apsilankiau.
O del gydytoju,nieko naujo jie man nepasake,pasake,kad viska gerai musu gydytojai daro,nes man operacija negalima..
Tiesa grizus is Vilniaus papuoliau i ligonine,nieko neatsimenu,vyras sake purtytis pradejau,tai prisimenu tik kaip jau su greitaja veze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2013 08 13, 13:15)
Va man įdomu pasidarė. Man krūties vėžys. Aktyvus gydymas baigėsi. Dabar kas du - tris mėnesius tyrimai. Tik va klausimas - kokie? Praeitą kartą darė krūties echoskopiją, vidaus organų echoskopiją ir dar plaučių nuotrauką. Ir dar onkoginekologė apžiūrėjo. O tai ką, tik tiek? Savaitgalį važiuosiu ir turbūt vėl tas pats? Gal tas KT ir MRT daro tik tada kai ką nors įtaria?

Galvos MR man daro pagal tam tikrą grafiką, nes buvo operuota galva. Ir krūinės ląstos KT taip pat, kas pusę metų. Nesuk dėl to galvos, bet jei kažkaip prailgins terminus, paklausk - kodėl. KT - daug radiacijos.
Papildyta:
QUOTE(emilly @ 2013 08 13, 13:18)
Labukas,nera taip gerai,kaip atrodo.Nieko is to Vilniaus nepesiau,isskyrus tai,kad pas Ruolia apsilankiau.
O del gydytoju,nieko naujo jie man nepasake,pasake,kad viska gerai musu gydytojai daro,nes man operacija negalima..
Tiesa grizus is Vilniaus papuoliau i ligonine,nieko neatsimenu,vyras sake purtytis pradejau,tai prisimenu tik kaip jau su greitaja veze  unsure.gif

Emily, o kas toliau? Lauki chemijos? Ar kiek sustiprėjai? Ką Ruolia patarė?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 08 13, 14:27)
Emily, o kas toliau? Lauki chemijos? Ar kiek sustiprėjai? Ką Ruolia patarė?

Ruolia is savo varpines prirase..O chemijos kolkas nedarys,po menesio susitinkam su chemike.Svoris taip ir stovi vietoje,atsitupus jau sunku atsistoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilly: 13 rugpjūčio 2013 - 13:34