Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(SVETA K. @ 2013 08 09, 01:02)
Jo, sergu ir as daznai,ir kosulys chroniskas,bet ne nuo persalimo,as jau priprtau,nekreipiu demesio,tik jei kur poliklinikoje sedziu kai isgirsta kokie senukai,iskart pradeda patarimus duoti nuo kosulio visokiu liaudisku priemoniu  biggrin.gif bet as kazkaip nekreipiu demesio labai ,man dabar po diagnozes,gydymo ir visu komplikaciju tie persalimai ,sloga,kosulys ir t.t.atrodo tokia smulkmena...aisku,nera malonu,bet sutinku koseti visa gyvenima,tik kad liga negriztu
P.S. pirmus metus tikrai bijojau visko labiau,o si vasara jau drasiau vaziuoju prie juros su dukryte,vaziuojam po 17val.,bunam pora val,bet vistiek jau  idegiau,jauciu kai eisiu as gydytoja gausiu velniu blush2.gif

aš ir turiu tą chronišką kosulį, taigi karts nuo karto pageriu Barsuko taukų kapsules, kad apramint, nes net pas dantistę nesmagu eiti, gerai, kad mano supranta ir nesibaido, leidžia išsikosėt ir vėl dirba, o va sesutė mačiau kaip net "atšoko".

Tiesa sirguliuot pradėjau tik, kai mažasis į darželį išėjau, prieš tai nei gripai, niekas nelipo, bet va jei mažas parsinešą iš daržo slogą ar kosulį aš jau dabar su juo kartu būna atsergu.
Atsakyti
geros dienos,merginos)))) aciu ,nuraminot ,nes ir as kosuliu pasigirt galiu lotuliukas.gif turiu klausima vilnietems. kur geriau darytis echoskopija ??? subalamutino seimos daktare ,pasakius,kad poliklinikoje nera echoskopistu ismananciu onkologinius niuansus . .
Atsakyti
Nuo kosulio man tiko ACC, pagal pobūdį, pasiskaitykit internete, padėjo. Ir dar geriu Jadvygos arbatą Nr.17

jei būna tos, kad kone vemiau, pasipurškiu Berodual N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 09 rugpjūčio 2013 - 10:41
QUOTE(Gyvensim @ 2013 08 09, 10:23)
  turiu klausima vilnietems. kur geriau darytis echoskopija ??? subalamutino seimos daktare ,pasakius,kad poliklinikoje nera echoskopistu ismananciu onkologinius niuansus . .

Ji teisi. Man pažastinio limfmazgio virš 2cm Antakalnio poliklinikoj nepastebėjo. Rekomenduočiau okologiniam. Visos geros, išskyrus Vitko. Galima bandyt V.Grybo gatvej, dariausi ne kartą pas Miškinį, bet yra įtarimas, kad ir jis nepastebėjo.... nors pas jų dar turėjo būt mažiukas ir gal tas nelabasis per metus toks užaugo, dabar jau niekas nepasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 09 rugpjūčio 2013 - 16:35
QUOTE(willow @ 2013 08 09, 16:34)
Ji teisi. Man pažastinio limfmazgio virš 2cm Antakalnio poliklinikoj nepastebėjo. Rekomenduočiau okologiniam. Visos geros, išskyrus Vitko. Galima bandyt V.Grybo gatvej, dariausi ne kartą pas Miškinį, bet yra įtarimas, kad ir jis nepastebėjo.... nors pas jų dar turėjo būt mažiukas ir gal tas nelabasis per metus toks užaugo, dabar jau niekas nepasakys.

Labas visoms. O kodėl Vitko blogai? Man irgi aktualu. Kažkodėl pas ją nukreipėsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvensim @ 2013 08 09, 10:23)
geros dienos,merginos)))) aciu ,nuraminot ,nes ir as kosuliu pasigirt galiu lotuliukas.gif  turiu klausima vilnietems. kur geriau darytis echoskopija ??? subalamutino seimos daktare ,pasakius,kad poliklinikoje nera echoskopistu ismananciu onkologinius niuansus . .

Labas, o kodėl nenorit eiti pas tą kas operavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 09 rugpjūčio 2013 - 17:46
QUOTE(willow @ 2013 08 09, 16:34)

aciu )) as taip pat Antakalnio p-koj )) bandysiu pirmadieni i onkologini skambinti del echo)))
Papildyta:

[/quote]
mane operavo Intaite ,pas ja einu ,jeigu kas neaisku ,negerai. o cia gavau "namu darbus vasarai" po eilines apziuros onko poliklinikoje. manyciau ,kad stipriai nureztas finansavimas ,nes patys nesiuncia ,o nurodo apziurai atnesti echo isvadas ))))
Atsakyti
[quote=Gyvensim,2013 08 09, 19:06]
aciu )) as taip pat Antakalnio p-koj )) bandysiu pirmadieni i onkologini skambinti del echo)))
Papildyta:
[/quote]
mane operavo Intaite ,pas ja einu ,jeigu kas neaisku ,negerai. o cia gavau "namu darbus vasarai" po eilines apziuros onko poliklinikoje. manyciau ,kad stipriai nureztas finansavimas ,nes patys nesiuncia ,o nurodo apziurai atnesti echo isvadas ))))
[/quote]
kazkaip keista,kad nesiuncia,bent Kaune tai taip nera schmoll.gif gydytojos siuncia pastoviai pacios visur,na nebent pati noretum kazkurtai kitur pasiziureti
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 08 09, 17:46)
Labas visoms. O kodėl Vitko blogai? Man irgi aktualu. Kažkodėl pas ją nukreipėsmile.gif
Papildyta:

VUOI kas operuoja mažai turi priėmimų. Poliklinikoj dirba kiti. Aš vaikštau dabar pas Šnirienę - ji pastoviai mane siunčia echoskopijai, o Antakalnio poliklinika tik siuntimą į onkologinį duoda.
Dėl Vitko: pas visus echoskopija kaip min 20 minučių,o ir visą puvalandį tyrinėja, pas Vitko ir per 5 spėjau, tai manau daugiau komentarų ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 08 09, 19:54)

kazkaip keista,kad nesiuncia,bent Kaune tai taip nera schmoll.gif gydytojos siuncia pastoviai pacios visur,na nebent pati noretum kazkurtai kitur pasiziureti

as nuo siu metu pajutau ,kad vilniaus onko kazkas neaiskaus vyksta. uzrasymas telefonu patikrai eilinei problema didziausia tapo,uzraso tik viena konkrecia diena visam menesiui,o prisiskambint neimanoma . .dabar tie "namu darbai" . .lig tol visur siusdavo be problemu. . belieka tiketis,kad tai laikini sutrikimai)))
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2013 08 09, 21:20)
as nuo siu metu pajutau ,kad vilniaus onko kazkas neaiskaus vyksta. uzrasymas telefonu patikrai eilinei problema didziausia tapo,uzraso tik viena konkrecia diena visam menesiui,o prisiskambint neimanoma . .dabar tie "namu darbai" . .lig tol visur siusdavo be problemu. . belieka tiketis,kad tai laikini sutrikimai)))

kas liecia prisiregistravima tai turbut cia visoje Lietuvoje ta pati problema,bet kas liecia tyrimus tai Kaune kazkaip to nera bent man taip nepasitaike.Tiktai kad eiles yra,bet jeigu neskubu galima ir palaukt
Atsakyti
Laba diena, sakykite ar prie IIIb kiausidziu v, skiriamas avastinas? Kaip cia reikia patiems jo prasyti, ar kaip, ka jis duoda? Prisiskaiciau internete visko dabar pati nebesuprantu kas gerai o kas ne doh.gif Cesas nieko apie tai neuzsimine, kol kas taikoma tik chemija karboplatina+paklitakselis. Po pirmo suleidimo mama jauciasi labai gerai, kaip niekur nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2013 08 09, 21:20)

Užrašo prieš tris mėn pirmą mėn dieną. Geriausia registruotis internetu per sergu.lt. Nueikit bet kurio mėnesio 1d apie 8.00 - pasirinkimas koks tik nori, trikdžių jokių. Per dvi dienas viskas ištirpsta, lieka nuliai. telefonu tai gali apsivožti, kol prisiskambini, net neverta bandyti, nebent auksinė ir dar paauksuota kantrybė. Aš kai spaliui pas Mudėną registravausi, norėjau pasitikslinti, nes jis visą mėn priima tik neoonkologinei konsultacijai.Ką tai reiškia, bandžiau pasigilint telefonu, tai 2,5val rinkau numerius, gerai kad mano darbo telefone yra funkcija kartoti nr nereikia rinkti, tai dirbau dviem telefonais ir dviem numeriais - stacionariu ir mobiliu be atokvėpio. Na o namų darbai, tai stebina, nes visi puikiai žino, jog nesispecializuodamas onkologinėj srity, echoskopuotojas žalias ir tie, kurie nedirba toj srity yra prasti echoskopuotojai liaudiškai kalbant....
Atsakyti