QUOTE(SVETA K. @ 2013 08 09, 01:02)
Jo, sergu ir as daznai,ir kosulys chroniskas,bet ne nuo persalimo,as jau priprtau,nekreipiu demesio,tik jei kur poliklinikoje sedziu kai isgirsta kokie senukai,iskart pradeda patarimus duoti nuo kosulio visokiu liaudisku priemoniu bet as kazkaip nekreipiu demesio labai ,man dabar po diagnozes,gydymo ir visu komplikaciju tie persalimai ,sloga,kosulys ir t.t.atrodo tokia smulkmena...aisku,nera malonu,bet sutinku koseti visa gyvenima,tik kad liga negriztu
P.S. pirmus metus tikrai bijojau visko labiau,o si vasara jau drasiau vaziuoju prie juros su dukryte,vaziuojam po 17val.,bunam pora val,bet vistiek jau idegiau,jauciu kai eisiu as gydytoja gausiu velniu
P.S. pirmus metus tikrai bijojau visko labiau,o si vasara jau drasiau vaziuoju prie juros su dukryte,vaziuojam po 17val.,bunam pora val,bet vistiek jau idegiau,jauciu kai eisiu as gydytoja gausiu velniu
aš ir turiu tą chronišką kosulį, taigi karts nuo karto pageriu Barsuko taukų kapsules, kad apramint, nes net pas dantistę nesmagu eiti, gerai, kad mano supranta ir nesibaido, leidžia išsikosėt ir vėl dirba, o va sesutė mačiau kaip net "atšoko".
Tiesa sirguliuot pradėjau tik, kai mažasis į darželį išėjau, prieš tai nei gripai, niekas nelipo, bet va jei mažas parsinešą iš daržo slogą ar kosulį aš jau dabar su juo kartu būna atsergu.