Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(willow @ 2013 08 05, 18:26)
Einu 13d pas Janavičių.... 4u.gif

QUOTE(May20 @ 2013 08 06, 00:09)
o aš 23d.. gegužę paimti mėginiai, turėtų būt atsakymai.,.labai įdomu.

Paaiškinkit man bolnd moteriškei, o kokiais klausimais jis pataria. Galvoju gal ir man nueiti. g.gif Mamos tokia pat diagnozė, brolio,
Atsakyti
nustato ar vėžys yra paveldėtas, ar sąlygotas aplinkinių veiksnių.
Atsakyti
kaip pakelti leukocitu skaiciu naturaliu budu?
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2013 08 07, 12:11)

Būtent leukocitų natūraliu b0du pakelti neįmanoma. Laikas sako padeda, bet man jau 8 mėnesiai po paskutinės chemijos, o iki normos dar toli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2013 08 07, 12:11)

Kazkada merginos rase recepta su daigintom (?) perlinem kruopom dar kazkuo. Reikia forume ieskoti. Sake - gerai veikia, bet man nepadejo.
Neupogenas vienintele patikrinta priemone.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 08 07, 15:33)
Kazkada merginos rase recepta su daigintom (?) perlinem kruopom dar kazkuo. Reikia forume ieskoti. Sake - gerai veikia, bet man nepadejo.
Neupogenas vienintele patikrinta priemone.

Būtent. Kam kyla, tam ir be perlinių kruopų pakils, o kam nekyla, tai net Neupogenas vos per 0.kelias padalas tepakelia. Mačiau kažkas rašė, kad po neupogeno leukocitai iki 16 sušoksta, o man per penkias dienas 3 gerai jei pasiekdavo.
Atsakyti
[quote=dina1,2013 07 24, 16:08]
onkologines 41 temoje........

sveikos merginos....negaliu neparasyti ir dziaugsmu nepasidalinti thumbup.gif Mano vienai pazystamai metastazes pries metus buvo nuejusios i kaulus baisiai nugara skaudejo ir kojos.Gavo ji chemija ir paskui leido kaulus stiprinancius vaistus kiek supratau jie nelabai senai yra atsirade.Na ir isivaizduokit padare jaim dabar kaulu sintigracija ir metastaziu nera thumbup.gif sake viskas svaru.Tai va dziaugsmas begalinis.Ji sake kad dar prie to pacio gere ugniazole gal ir tas padejo ,Bukit sveikos ir laimingos

Papildyta:
QUOTE(Druida @ 2013 08 07, 15:23)
Būtent. Kam kyla, tam ir be perlinių kruopų pakils, o kam nekyla, tai net Neupogenas vos per 0.kelias padalas tepakelia. Mačiau kažkas rašė, kad po neupogeno leukocitai iki 16 sušoksta, o man per penkias dienas 3 gerai jei pasiekdavo.

sveika ,o ka gydytojai sako,kad zemi leukocitai?ka jie rodo?
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2013 08 07, 15:14)
Būtent leukocitų natūraliu b0du pakelti neįmanoma. Laikas sako padeda, bet man jau 8 mėnesiai po paskutinės chemijos, o iki normos dar toli  ax.gif

Gal dar pakils...man tik po 2 metu priartejo prie 3ju,o po 3ju metu atsistate,bet va neseniai eme krauja,tai buvo 3.8,vistiek nepilni 4.Bet cia juk nieko labai blogo,jei leukocitai apie 2 4u.gif

man atrodo romantikei taip ir neatsistate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 07 rugpjūčio 2013 - 23:34
QUOTE(May20 @ 2013 08 04, 20:35)
moterys, o ar tarp jūsų yra išsigydžiusių nuo vėžio ir po to pastojusių?.. po švitinimo, chemo ir t.t.

taip 4u.gif auga sūnus keturių su puse, o po diagnozės aš vis dar čia jau dešimtmetis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(May20 @ 2013 08 06, 10:26)
nustato ar vėžys yra paveldėtas, ar sąlygotas aplinkinių veiksnių.

priklausomai nuo vėžio ir gauto gydymo, mano liga nėra paveldima, kaip sako mano hematologė, man tik smagu ir džiugu, kad Jūs ryžtatės, nes iš tikro aš pažįstų daug moterų po kraujo vėžinių ligų susilaukusių vaikų, vyrą žinau tik vieną, jam buvo taikytas bički lengvesnis gydymo kursas, o kas gavo tokį pat kaip aš deja, bet spermos kokybei gydymas antinavikiniais vaistais labai pakenkia.

Kažkada čia dalyvavo viena mergina, tai ji sergant lėtine liga, kai nuolat naudojami vaistai, bet ta liga taip pat kraujo tik lėtinė, pasiryžo, nutraukė gydymą ir sėkmingai pastojo ir turi leliuką, po gimdymo paskirtus vaistus geria toliau, aišku viskas vyko nuolat konsultuojantis su gydytojais. Va taip va...
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 08 07, 16:26)
sveika ,o ka gydytojai sako,kad zemi leukocitai?ka jie rodo?

Rodo, kad chemija labai veiksmingai naikino greitai besidauginančias ląsteles (tiek vėžio, tiek kaulų čiulpų).
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2013 08 08, 00:29)
Gal dar pakils...man tik po 2 metu priartejo prie 3ju,o po 3ju metu atsistate,bet va neseniai eme krauja,tai buvo 3.8,vistiek nepilni 4.Bet cia juk nieko labai blogo,jei leukocitai apie 2  4u.gif

man atrodo romantikei taip ir neatsistate g.gif

Leukocitai tai imunitetas. Tik per chemiją, su tragiškais leukocitais, žiemą, kai šaltą ir visi aplink sirgo, aš kažkodėl nesirgau, o va po švitinimo, nors jau ir su trim, sergu nuo nieko. Tai gerklė, tai makšties pienligė vos ne kas savaitę, tai kosulys ikyrus. Visiems atrodo, kad švitinimas palyginus su chemija tai zuikio dainos, bet man raudonoji tiek nepridirbo, kiek spinduliai verysad.gif
Atsakyti
Jo, tas imunitetas. Pabraidžiau šaltame vandenyje, papūtė ir 10 dienų ištinę skausmingi kaklo limfmazgiai, skauda ryklę, krečia šaltis. Per dieną atsičiukinu su karštomis arbatomis ir aspirinu, iš ryto vėl viskas. Nuo neoangino čiulpimo jau skauda burną. Turi su savimi elgtis kaip su aukso gabalu, o dar kaip tyčia tokiame karštyje. Žiemą mano limfocitų abs. buvo vos 1, ant žemiausios normos padalos. Reikės pradėti smarkiai valgyti kaimiškus svogūnus ir česnakus, pakepintus aliejuje ir pabarstytus ciberžole bei pipirais. Sako, puikus antinavikinis maistas
Papildyta:
QUOTE(Druida @ 2013 08 08, 10:37)
Rodo, kad chemija labai veiksmingai naikino greitai besidauginančias ląsteles (tiek vėžio, tiek kaulų čiulpų).
Papildyta:

Leukocitai tai imunitetas. Tik per chemiją, su tragiškais leukocitais, žiemą, kai šaltą ir visi aplink sirgo, aš kažkodėl nesirgau, o va po švitinimo, nors jau ir su trim, sergu nuo nieko. Tai gerklė, tai makšties pienligė vos ne kas savaitę, tai kosulys ikyrus. Visiems atrodo, kad švitinimas palyginus su chemija tai zuikio dainos, bet man raudonoji tiek nepridirbo, kiek spinduliai  verysad.gif

Aš švitinimui irgi turiu sąskaitų, nes po žiauariai sirgau, buvo baisi reakcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 08 rugpjūčio 2013 - 13:23
QUOTE(Druida @ 2013 08 08, 12:37)
Leukocitai tai imunitetas. Tik per chemiją, su tragiškais leukocitais, žiemą, kai šaltą ir visi aplink sirgo, aš kažkodėl nesirgau, o va po švitinimo, nors jau ir su trim, sergu nuo nieko. Tai gerklė, tai makšties pienligė vos ne kas savaitę, tai kosulys ikyrus. Visiems atrodo, kad švitinimas palyginus su chemija tai zuikio dainos, bet man raudonoji tiek nepridirbo, kiek spinduliai  verysad.gif

Jo, sergu ir as daznai,ir kosulys chroniskas,bet ne nuo persalimo,as jau priprtau,nekreipiu demesio,tik jei kur poliklinikoje sedziu kai isgirsta kokie senukai,iskart pradeda patarimus duoti nuo kosulio visokiu liaudisku priemoniu biggrin.gif bet as kazkaip nekreipiu demesio labai ,man dabar po diagnozes,gydymo ir visu komplikaciju tie persalimai ,sloga,kosulys ir t.t.atrodo tokia smulkmena...aisku,nera malonu,bet sutinku koseti visa gyvenima,tik kad liga negriztu

P.S. pirmus metus tikrai bijojau visko labiau,o si vasara jau drasiau vaziuoju prie juros su dukryte,vaziuojam po 17val.,bunam pora val,bet vistiek jau idegiau,jauciu kai eisiu as gydytoja gausiu velniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 09 rugpjūčio 2013 - 00:04