Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

Sveikos 4u.gif as dar viena is tu tryzniuotoju unsure.gif mano vyrukas ligoninej, pils krauja siandien ir rytoj. daktarams vis dar neaisku kodel jis krenta. turi kazkoki itarima unsure.gif kaip baisiai nuskambejo tie zodziai verysad.gif vis prisigalvoju ar jam ne kazkas is leukemiju...bet kadangi kaulu ciulpai nieko nerode dar kolkas laikysis pirminio plano vis pildyti krauja. si kart istempe 3 savaites (pries tai vos 2 atlaikydavo be pripylimo). hemaglobinas 58 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 08 01, 10:57)
Sveikos 4u.gif  as dar viena is tu tryzniuotoju unsure.gif mano vyrukas ligoninej, pils krauja siandien ir rytoj. daktarams vis dar neaisku kodel jis krenta.  turi kazkoki itarima  unsure.gif kaip baisiai nuskambejo tie zodziai verysad.gif vis prisigalvoju ar jam ne kazkas is leukemiju...bet kadangi kaulu ciulpai nieko nerode dar kolkas laikysis pirminio plano vis pildyti krauja. si kart istempe 3 savaites (pries tai vos 2 atlaikydavo be pripylimo). hemaglobinas 58 unsure.gif

Labas.supratau..tryzniuotoja,,tai as lotuliukas.gif .Nieko neprisigalvok.nes as dar nezinojus diagnozes jau buvau prisigalvojus baisiu dalyku verysad.gif .tai labai sekina.Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 01, 11:05)
Labas.supratau..tryzniuotoja,,tai as lotuliukas.gif .Nieko neprisigalvok.nes as dar nezinojus diagnozes jau buvau prisigalvojus baisiu dalyku verysad.gif .tai labai sekina.Viskas bus gerai 4u.gif

Tas prisigalvojimas, man rodos nuo senai užsilikęs žmonėms.Nes anksčiau tokia diagnozė būdavo viskas 4u.gif O dabar medicina,mokslas eina pirmyn.Nauji gydymo būdai,vaistai nauji išrandami thumbup.gif Tad tikrai nereikia taip greit panikuoti,nors visai suprantu tą nervą.Bet viltį prarast reik paskutinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 01, 10:38)
Kazkur vidinis kraujavimas 4u.gif Mano mociutei buvo skrandyje. Kol rado-irgi keliskart krauja pyle, nes hmb buvo 60. Svarbu, kad atrastu vieta, kur kraujas issilieja, o toliau jau viskas bus gerai 4u.gif

kazin g.gif jam smarkiai krist kraujas pradejo po 5 chemijos, o ji buvo geguze. o kaip nustate jusu mociutei?
Atsakyti
as irgi nesupratau.kad jus jau gydotes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 01, 11:35)
Gastroskopija dare ir nustate.
Bet neisiskaiciau, kad cia jusiskiam po chemijos, galvojau, siaip daktarai ligos neranda blush2.gif

sitas tyrimas buvo pora kartu darytas pries chemija. rado refliuksa. itampoj laukiam kas toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 08 01, 12:52)
sitas tyrimas buvo pora kartu darytas pries chemija. rado refliuksa. itampoj laukiam kas toliau unsure.gif

laikykitės 4u.gif Aš vis dar tikiu, kad tai tik reakciją į gydymą, ne visada staigiai atsistato tas kraujas, ypač hematologiniams ligoniams, tikiu, kad daktarai daro tai kas privalu ir pamatysit išsikapstys ir Jūsiskis. Man neteko to patirti, bet pvz. eritrocitų kiekis kraujyje net ir po dešimt metų yra tik labai arti žemutinės ribos.

Jūs vis dar Klaipėdoj? Nebandėt su Vilnium konsultuotis?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 08 01, 12:00)
laikykitės  4u.gif Aš vis dar tikiu, kad tai tik reakciją į gydymą, ne visada staigiai atsistato tas kraujas, ypač hematologiniams ligoniams, tikiu, kad daktarai daro tai kas privalu ir pamatysit išsikapstys ir Jūsiskis. Man neteko to patirti, bet pvz. eritrocitų kiekis kraujyje net ir po dešimt metų yra tik labai arti žemutinės ribos.

Jūs vis dar Klaipėdoj? Nebandėt su Vilnium konsultuotis?

aciu, as irgi vis stumiu blogas mintis salin, VILTIS STIPRI, bet va, akimirku silpnumo uzeina doh.gif is salies niekas nei nepasako, kad jis sergantis. kazkiek atstato krauja ir vel trumpam pamirstam liga, dziaugiames gyvenimu. o ir jis pats nepergyvena, isivaizduoja, kad jau pilnai pasveiko bigsmile.gif
apie Vilniu senai svarstau, turbut verta butu isgirst antra nuomone, o gal ir tyrimai kokie issamesni butu g.gif vyras pries, del to dar nesikreipem. jis aklai pasitiki musiskiais daktarais unsure.gif pamazu gal reiktu perkalbet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 08 01, 13:10)
aciu, as irgi vis stumiu blogas mintis salin, VILTIS STIPRI, bet va, akimirku silpnumo uzeina doh.gif is salies niekas nei nepasako, kad jis sergantis. kazkiek atstato krauja ir vel trumpam pamirstam liga, dziaugiames gyvenimu. o ir jis pats nepergyvena, isivaizduoja, kad jau pilnai pasveiko bigsmile.gif
apie Vilniu senai svarstau, turbut verta butu isgirst antra nuomone, o gal ir tyrimai kokie issamesni butu g.gif vyras pries, del to dar nesikreipem. jis aklai pasitiki musiskiais daktarais unsure.gif pamazu gal reiktu perkalbet unsure.gif

na tai Jis gi gydysis Klaipėdoj, bet susirinkus visus popierius, manau antra nuomonė nepakentų, vis tik vilniečiai yra stipriausi, daugelis mano pažįstamų iš Kauno į Vilnių varo gydytis, vieną va vyriškį jau trečia kart atgriebė, tiksliau liga po pirmos diagnozės, jau grįžo du kartus, tai pasakojo, kad šykart sunkiau jau buvo, nes pabandžius vieną chemiją ji neveikė, antrą ir ne, trečią pabandė ir vėl viskas susitvarkė, ir vyras jau amžiuje, vaikus užauginęs. Šiaip jis su mano MB bendrauja darbo reikalais, tai va vyras man ir atpasakoja viską.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 08 01, 12:23)
na tai Jis gi gydysis Klaipėdoj, bet susirinkus visus popierius, manau antra nuomonė nepakentų, vis tik vilniečiai yra stipriausi, daugelis mano pažįstamų iš Kauno į Vilnių varo gydytis, vieną va vyriškį jau trečia kart atgriebė, tiksliau liga po pirmos diagnozės, jau grįžo du kartus, tai pasakojo, kad šykart sunkiau  jau buvo, nes pabandžius vieną chemiją ji neveikė, antrą ir ne, trečią pabandė ir vėl viskas susitvarkė, ir vyras jau amžiuje, vaikus užauginęs. Šiaip jis su mano MB bendrauja darbo reikalais, tai va vyras man ir atpasakoja viską.

ikvepianti istorija thumbup.gif kazin nuo ko pradet, kur kreiptis, registruotis g.gif gal yra kas patars kaip is kito miesto papult i Vilniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2013 08 01, 13:25)
ikvepianti istorija thumbup.gif kazin nuo ko pradet, kur kreiptis, registruotis g.gif gal yra kas patars kaip is kito miesto papult i Vilniu g.gif

šnekėkit su gydančiu gydytoju, o jei nenorit, tai paprastai registruojatės ir paimat siuntimą iš šeimos gydytojos, išrašius siuntimą hematologui, Jūs patys renkatės kur kreiptis, čia visiems tinka, šeimos gydytojas išrašo siuntimą trečio lygio konsultacijai, bet jis negali nukreipti į Kauną, ar Vilnių ar dar kur, čia jau tik Jūs sprendžiat kur važiuot.
Atsakyti

Norėčiau pasidalinti 4u.gif

https://www.youtube....YONsRJ3UAOojZ0w
Atsakyti