Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 41

QUOTE(ida1 @ 2013 07 31, 13:37)
mums kazkoks prakeikimas.chemijos negalima leisti.nes jis karsciuoja.bet jis karsciuoja jau senai.gal kas susiduret su tuo.ka jie daro tais atvejais.mums gi jau visi antibiotikai isbandyti kitoj ligoninej verysad.gif

o tai kada sukarčiavo, juk savaitgalį žvejojo? Kokia ta temperatūrą? Dažnai su onko ligom būna tokia 37 ir bički nuolat kol ligą išsiaiškini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 07 31, 15:00)
o tai kada sukarčiavo, juk savaitgalį žvejojo? Kokia ta temperatūrą? Dažnai su onko ligom būna tokia 37 ir bički nuolat kol ligą išsiaiškini  ax.gif

jau tris savaites kaip karsciuoja.rytais 37.2 o vakare 38
Atsakyti
Labuka...
Aš čia pasvarsčiau...pamislinau...Gal man su savo ligos istorija pas RUOLIĄ nuvykti? Gal ką nors tokio patartų? Bet kiek skaitynėjau jis labiau prie Kruties ir skrandžio žnyplių nei prie galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 07 31, 13:37)
mums kazkoks prakeikimas.chemijos negalima leisti.nes jis karsciuoja.bet jis karsciuoja jau senai.gal kas susiduret su tuo.ka jie daro tais atvejais.mums gi jau visi antibiotikai isbandyti kitoj ligoninej verysad.gif

Gal jūs truputi nusiraminkit, nes net skaityti baisu darosi.
Jūsų vyras ligoninėje. Ne jis pirmas, ne jis paskutinis su tokia diagnoze. Taigi patyrę žmonės dirba - pritaikys gydymą ir temperatūrai. Ne jūs spręsit kaip ir kuo gydyti: jums pasiūlys ir jau jūsų vyro reikalas sutikti ar ne.
Žinokit nerimas labai persiduoda ir ligoniui. Aš visus gydymus atlaikiau vien dėl to, kad nuolatos girdėjau "viskas bus gerai, pasveiksi".
Va jums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 07 31, 16:01)
Gal jūs truputi nusiraminkit, nes net skaityti baisu darosi.
Jūsų vyras ligoninėje. Ne jis pirmas, ne jis paskutinis su tokia diagnoze. Taigi patyrę žmonės dirba - pritaikys gydymą ir temperatūrai. Ne jūs spręsit kaip ir kuo gydyti: jums pasiūlys ir jau jūsų vyro reikalas sutikti ar ne.
Žinokit nerimas labai persiduoda ir ligoniui. Aš visus gydymus atlaikiau vien dėl to, kad nuolatos girdėjau "viskas bus gerai, pasveiksi".
Va jums  4u.gif

visu atsiprasau.jei ka supykdziau.savo nerimo ir panikos priepuoliais 4u.gif vyrui jau lasa chemija.visom daug daug sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 07 31, 18:44)
visu atsiprasau.jei ka supykdziau.savo nerimo ir panikos priepuoliais 4u.gif vyrui jau lasa chemija.visom daug daug sveikatos.

tau reikia suprasti, kad vezio gydymas yra ilgas ir daug kantrybes reikalaujantis gydymas. tai ne gripas, kur savaite pasergi ir jau sveikas. chemija - tai ne aspirina gert. todel tau kitos ir sako apsiraminti.

mano tete yra po operacijos ir svitinimo, dabar si menesi bus kraujo tikrinimas ir tai man yra net nemoku pasakyti, bet labai slykstus dalykas, likus keliom savaitem vis galvoju kaip cia bus, ar bus geras kraujas, ar dides tas psa. kazkaip paciu proceduru buvo lengviau sulaukti nei to kraujo tikrinimo. mes su tecio veziu jau metus laiko dudoames. ir daug kam praeina ne vieni metai. dar plius va tete susitiko kazkoki drauga, kuriam po triju metu pradejo psa vel kilti, tete parejo ir sako, neisgydo to vezio, tik pristatbdo kuriam laikui, vel ramini ir bandai nuteikinet optimistiskai.

taip, kad tikrai daugiau kantrybes ir maziau tryzniavimo.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 07 31, 19:44)

Jums reikėtų man atrodo,daugiau ta liga pasidomėti.Skirtingose vietose skirtingi gydymo būdai,gydymo trukmė :4u:Mano vyras pvz,žarnyną gydėsi beveik metus. doh.gif Švytinimas su chemija,operacija,rebilitacija,po to dar pusmetis su chemija 4u.gif
Tad apsišarvuokite kantrybe,viltimi ir tikėjimu 4u.gif Ilgas kelias laukia galbūt ir jūsų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule05: 01 rugpjūčio 2013 - 08:13
QUOTE(Kristule05 @ 2013 08 01, 08:53)
Jums reikėtų man atrodo,daugiau ta liga pasidomėti.Skirtingose vietose skirtingi gydymo būdai,gydymo trukmė :4u:Mano vyras pvz,žarnyną gydėsi beveik metus. doh.gif Švytinimas su chemija,operacija,rebilitacija,po to dar pusmetis su chemija 4u.gif
Tad apsišarvuokite kantrybe,viltimi ir tikėjimu 4u.gif Ilgas kelias laukia galbūt ir jūsų 4u.gif

Domejausi.daugiau nebenoriu.kai gyvenimo trukme puse metu raso.suprantu.kad viskas labai indvidualu.bet gilintis i liga nebenoriu.gal kol kas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 01, 08:38)
Domejausi.daugiau nebenoriu.kai gyvenimo trukme puse metu raso.suprantu.kad viskas labai indvidualu.bet gilintis i liga nebenoriu.gal kol kas. verysad.gif

5 metų išgyvenamumas (proc.)
stadija, nesmulkiųjų ląstelių plaučių vėžys, smulkiųjų ląstelių plaučių vėžys
ia 50 38
iB 43 21
iia 36 38
iiB 25 18
iiia 19 13
iiiB 7 9
iv 2 1

kad ne pusmetis g.gif
Atsakyti
tai gal ir tarybinius skaitalus.bet kaip ir sakau gilintis i liga nenoriu.Noriu gyventi viltim.kad mes gyvensim ilgai ir laimingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 08 01, 10:39)
tai gal ir tarybinius skaitalus.bet kaip ir sakau gilintis i liga nenoriu.Noriu gyventi viltim.kad mes gyvensim ilgai ir laimingai 4u.gif

Iš jūsų postų susdaro priešigas įspūdis blush2.gif 4u.gif
ida onkologinė liga dar nėra mirties nuosprendis 4u.gif Vien šioje temoje kiek kovojančių ir nepasiduodančių, ir laiminčių thumbup.gif Ir
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2013 08 01, 10:45)
Iš jūsų postų susdaro priešigas įspūdis  blush2.gif  4u.gif
ida onkologinė liga dar nėra mirties nuosprendis 4u.gif Vien šioje temoje kiek kovojančių ir nepasiduodančių, ir laiminčių thumbup.gif Ir

mano postai tai tik vidines baimes.su kuriom labai kovoju doh.gif
Atsakyti