QUOTE(kristianija @ 2013 07 24, 08:04)
taip esu jautruolė, o dar prisigalvojau tokiu diagnoziu, akys uztinusios nuo asaru..zinau, negerai, kad taip puolu i nevilti ir mazas vaikas tai mato.. bet as taip bijau, kaltinu save ko anksciau nejau pas privaciai dirbanti gyd, vis tikejaus kad vaistai nuo uzdegimo bus padeje, naivuole
viskas krenka is ranku, ta nezinomybe mane varo is proto
O ar yra moteru cia su moteriskos vietos ligom, kaip jums sekas gydytis? bijau kad laikas ilgainiui gli buti ne mano naudai, kol padarys tyrimus...
QUOTE(kristianija @ 2013 07 24, 09:14)
kad pap tepinelis buvo darytas pries beveik 3 metus, o dabar tik paparastus tepinelius teeme, o bet gyd pasimetus, sako neturi buti kraujavimo po santykiu...ispradziu ji nurase uzdegimui, bet si kart uzdegimo tepinelis neberode, o kraujavimas po santykiu buvo...tas labiausiai ir gazdina...
O koks dgnz.kodas užrašytas pas jus? LSIL,? CIN1 ?
Panašu kad bereikalo dar panikuojat, tai tik pakitusios ląstelės o ne "grynaveislis" vėžys. Jei būtų "tikras" tai nelauktų o iš kart be jokių papildomų tyrimų pasiūsta pas onkologus.
Kokį tyrimą taip skubat daryti?
Kažkas rekomendavo važiuoti iškarto į Vilnių,nu pamąstykit kaip atrodo - uoj,daktaryte priimkit mane be siuntimų,talonų,nes aš išprotėsiu,nes galvoju kad man vėžys
Pasidarykit tyrimus ramiai pas savo daktarus ir pagerkit raminančių.
Kaip bebūtų linkiu kad jūs klystumėt...