Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(BaTika @ 2015 10 07, 21:09)
Tik po kokių 5m augumo:)

5 metu? O is kur tokia info? Pas mus kai ikurioms treti metai jau buvo kaip pasodintos. Tai gailiuosi kad jau si pavasari pagailejau ir vos vos pagenejau. Tai krymynai oho kad suzele. Po 5 metu butu jau kemsynas......
Atsakyti
QUOTE(BaTika @ 2015 10 07, 20:09)
Tik po kokių 5m augumo:)

O as - is karto pasodinus pavasari iskerpu beveik viska, isskyrus stiprius vienmecius metuglius. Pasiteisino. Geresnis, greitesnis prigijimas ir daug jaunu ugliu. Pirmais metais rezultatas tox:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 10 07, 21:54)
5 metu? O is kur tokia info? Pas mus kai ikurioms treti metai jau buvo kaip pasodintos. Tai gailiuosi kad jau si pavasari pagailejau ir vos vos pagenejau. Tai krymynai oho kad suzele. Po 5 metu butu jau kemsynas......

Žiūrėjau yuotube šilauogių genėjimas..mano blucrop veislė, augumas į viršų..krūmams 7 m.Pavasarį išgenėjom sumedėjusius senus stiebus..pasiteisino derliumi..krūmai apie 1.80, kiti mažesni..visaip..vasarą užmetu iš miško žeme pakasta po eglėmis.
Atsakyti

va čia skaičiau/:
https://www.youtube....h?v=v2lRkmUXz9g
http://www.manosodas...ogiu-genejimas/
http://www.vaitiekun...uogiu-genejimas
Atsakyti
Sioje temoje skaiciau,kad pavasari pasodinus silauoge jei ji suzydi ziedus isskabyti,kad pirmas derlius nenuvargintu. O jei pasodinau rugsejo pradzioje ir man jos prigis ir suzydes vasara, ar isskabyti ziedus?
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 10 17, 11:26)
Sioje temoje skaiciau,kad pavasari pasodinus silauoge jei ji suzydi ziedus isskabyti,kad pirmas derlius nenuvargintu. O jei pasodinau rugsejo pradzioje ir man jos prigis ir suzydes vasara, ar isskabyti ziedus?

Sveiki, mano brolis apie serbentus nesenai sakė: jei nori, kad krūmas tvirtėtų, dabar rudenį sodinti 5 cm giliau..ir tiesiog juos apkirpti...tai gal ir šilauogėms, jei norit, kad jos tvirtėtų šaknimis...tai kitąmet uogų nereikia, kad derėtų, nebent keletas uogelių paskanauti, nors labai daug jų ir nebus..nebent jau krūmas kokių 3-4m. Čia, žinoma, visokių nuomonių įmanoma sulaukti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau paklausti iš kur imate rūgščias durpes didmena? g.gif Domintų su pristatymu Kaune ir kad būtų švarios, be jokių gyvių ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

mačiau MRD pardavinejate šilauogių sodinukus pigiai smile.gif, kiek metų jiems?

Turim du bet dar yra skirta vietos 4 tai dairausi kur už protingą kainą nusipirkti, patiko Vitafloroj, bet siuntimo išlaidos sukelia jau savikainą g.gif

ir dar pasidalinkite kur perkat joms durpes, nes pernai pirkom iš senuku, dar kiek kainavo atvežimas ir vistiek truko doh.gif teko dapirkti, ant gali vyras iš eglyno dar vežė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Buja @ 2015 09 24, 11:45)
Dėkui, apraminot  smile.gif . Žemė rūgšti durpė, duobėje pagal reikalavimus. Nekasinėsiu, pavasarį matysiu, kaip kas , nes šaknys iš vazono nelipo, bet buvo jų nemenkai.

Sveikutės, atbėgau pasidžiaugti visos šilauogės peržiemojo sėkmingai smile.gif . Patriotas skleidžia lapukus, kitos tupi su pumpuriukais. Tikiuosi ir pas kitas pirmametės prigijo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buja @ 2016 04 06, 08:23)
Sveikutės, atbėgau pasidžiaugti visos šilauogės peržiemojo sėkmingai  smile.gif  . Patriotas skleidžia lapukus, kitos tupi su pumpuriukais. Tikiuosi ir pas kitas pirmametės prigijo  4u.gif

oho kaip smagu jums. pas mane blucrop'as tai stiebai gyvi žali o patriotas nelabai nebent nuo pačios apačios atžels g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 06, 08:32)
oho kaip smagu jums. pas mane blucrop'as  tai stiebai gyvi žali o patriotas nelabai nebent nuo pačios apačios atžels  g.gif

Pas mane tik šią savaitę pokyčiai pastebėti. Prieš tai buvau du nurašius, pumpuriukai atrodė sausi, smulkučiai, tarsi nudžiuvę. Bet va pastebėjau-pradėjo žalią spalvą įgauti smulkieji, o patriotai konkrečiai lapukus skleisti. Gal ir pas jus dar ant dienų prabus.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 05, 09:27)
Sveiki smile.gif

mačiau MRD pardavinejate šilauogių sodinukus pigiai smile.gif, kiek metų jiems?

Turim du bet dar yra skirta vietos 4 tai dairausi kur už protingą kainą nusipirkti, patiko Vitafloroj, bet siuntimo išlaidos sukelia jau savikainą  g.gif

ir dar pasidalinkite kur perkat joms durpes, nes pernai pirkom iš senuku, dar kiek kainavo atvežimas ir vistiek truko  doh.gif  teko dapirkti, ant gali vyras iš eglyno dar vežė  cool.gif

Silauogiu sodinukai pas mane trimeciai, 2 litru vazonuose po 5,2 €
Durpes Durpetos (geltoni pokai po 250 l.) po 8,5 €.
Visa kita irgi su kainomis mano tinklapyje.
Atsakyti