Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(audine68 @ 2015 07 27, 09:17)
O kuri Danutė?

Tie maliukai serbentai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 07 25, 20:05)
Na ką - prasideda šilauogių sezono pats įkarštis  biggrin.gif  chandleris tai dar visai beveik nenoksta. Bet Duke jau pilnai įsivažiavo. Toro jau irgi pradeda......

Aviacija, paziurekit mano detas foto prasau. Kogero tikrai ne chandleri auginu g.gif uogos panasesnes i jusu danute unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 27, 13:12)
Tie maliukai serbentai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Už mėlynes šiek tiek didesnės. Tikri serbentukai smile.gif

Vasare02, na ką ten iš krūmo labai ką pasakysi....... Kolkas jis skiriasi nuo kitų kad dar beveik visiškai nenoksta nė viena uoga. O uogelės gražios didelės...... o uogelių didumas juk ir nuo priežiūros priklauso kažkiek. turi įtakos tręšimas, genėjimas ir reikiamas drėgmės kiekis. Šiais metais pas mus bent jau sausra buvo tai į savaitę būtinai 1-2 kartus nešdavom ant krūmo po kibirą vandenuko. Tai uogelės nesusmulkėjo.
Papildyta:
Na žiūriu aš į tas foto Vasare02...... tikrai kažkokia keistoka smile.gif nu va Duke tai tikrai bent jau šilauogė biggrin.gif Kad ir chandleris jis prinokęs identiškai kaip duke ir atrodo. Tik uogelės na šiek tiek didesnės gal ir vsio. Visa kita identiška. Tam mano šilauogių inde irgi nemažas kiekis Duke veislės yra.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 27 liepos 2015 - 15:35
QUOTE(vasare02 @ 2015 07 27, 14:07)
Aviacija, paziurekit mano detas foto prasau. Kogero tikrai ne chandleri auginu g.gif  uogos panasesnes i jusu danute  unsure.gif

Gali būti Earliblue- uogos nedidelės, tamsiai mėlynos, skoniu labai primena mėlynes. Pati Chandlerio neturiu bet tai tikrai ne Toro, ne Bluecrop ir ne Darrow.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 27 liepos 2015 - 20:00
Na kuo toliau tuo labiau suprantu kad ne chandler... isvis keistos uogos juodos beveik, ir jau baigia visos nunokt- jeigu tai silaiuoge tai ir bus kazkas is ankstyvuju... o raudoni taskiukai ant lapu silauogems kazka reiskia?
Atsakyti
Kiek, maždaug, per metus paauga naujieji šilauogių ūgliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 13 rugpjūčio 2015 - 15:46
QUOTE(diasaja @ 2015 08 13, 15:44)
Kiek, maždaug, per metus paauga naujieji šilauogių ūgliai?

Augantys iš apačios - 50-100 cm., augantys aukščiau iš kitų šakų - 15-30 cm.
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2015 08 13, 19:33)
Augantys iš apačios - 50-100 cm., augantys aukščiau iš kitų šakų - 15-30 cm.

o-ho. Pas mane šiais metais iš apačios neauga g.gif tik iš aukščiau.
Atsakyti
sveiki smile.gif
Girdejau kad pirmais metais reikia isgenet krumeli, kad liktu tik 5-6 sakos? Ar tikrai?
Pas mus nemazai nauju sakeliu nuo zemes
Atsakyti
Kaip manot, ar reikia siemet sodintas silauoges žiemai artėjant ,pridengti eglišakiais?
Atsakyti
QUOTE(aurora18 @ 2015 08 21, 11:01)
Kaip manot, ar reikia siemet sodintas silauoges žiemai artėjant ,pridengti eglišakiais?

nuo šalčio nereikia, nuo zuikių reikia jau spalio mėnesį tinklu apsukti, nebent mieste už didelės tvoros auginat ir jokie gyvi padarai pro šalį nevaikšto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 21 rugpjūčio 2015 - 13:31
Gal kas patars,kokią rūši šilauogiu pasisodinti.Neturiu jokio supratimo,nesinori apsipirkti žiauriai,o užsimaniau nors tu ką doh.gif Turiu vietos 2-3 sodinukams.
Atsakyti