Sakykit kokias geriausia pirkt trasa. Nes kainos labai skiriasi. Ar pagal sudeti ar ka ziuret. Ar imt pigiausias. Parasykit pavadinimus ka jus naudojat.
QUOTE(uolma @ 2015 04 10, 21:37)
Sakykit kokias geriausia pirkt trasa. Nes kainos labai skiriasi. Ar pagal sudeti ar ka ziuret. Ar imt pigiausias. Parasykit pavadinimus ka jus naudojat.
Aš tokias naudoju: http://miskui.lt/pro...s--hortenzijoms
Aš irgi tokias pat
Laba diena,
kur pigiau perkat durpes,silauogiu sodinimui?Sodinsim ne maza kieki,brangokai iseina
kur pigiau perkat durpes,silauogiu sodinimui?Sodinsim ne maza kieki,brangokai iseina
QUOTE(Pina111 @ 2015 04 11, 13:56)
Laba diena,
O kiek kubu reikia? Gal padesiu... Jei netoli Kauno, tai 4 kubus fasuotu maisais galiu uz 135 pristatyti.
Šilutėje priekaba 250lt kainavo ana sezona, idomu kokios kainos kitur.
QUOTE(MRD @ 2015 04 11, 17:43)
O kiek kubu reikia? Gal padesiu... Jei netoli Kauno, tai 4 kubus fasuotu maisais galiu uz 135 pristatyti.
tai cia visai plantacijai.Pradziai 10vnt sodinsime
QUOTE(valkata222 @ 2015 04 09, 22:46)
man tai atrodo šitą pasaką kaip pradėjo pasakoti viena danutė, taip ji ir tiražuojama toliau visur
Sita "pasaka", kaip Jus sakote,butent isgirdau is LT mokslininku. Ir pas ka is besteiraujanciu buvo suaugusi silauoge? Todel net negalima lyginti tresimo normu suaugusios ir 2-3metes silauoges.
Beje,nesu pries tresima, ir pritariu,kad tresimas labai padeda, matyt to augalams ir truko. bet mano pacios pernai sodintos antramete ir treciamete visiskai netrestos silaauoges per vasara isleido metrinius uglius. Nors ir zemoka vieta, bet ne molis,vasara laisciau kas sav.ar pora,ir gausiai. Ziema tie ilgi sviezi ugliai kazkiek apsalo,teko apkirpti. O viena silauoge numire iki vasaros vidurio, bet ji gerai ir nesulapojo. Buvo maziausia,silpniausia,plonomis sakelemis. Tad galvoju, kad ir augalo subujojimas priklauso ir nuo sodinuko stiprumo.
QUOTE(Pina111 @ 2015 04 11, 21:36)
tai cia visai plantacijai.Pradziai 10vnt sodinsime
4 kub metrai tai 16-20 krumu sodinti. Jums reikia 2 ar 2,5 kurbo. 85 . tada...
Papildyta:
QUOTE(Adeliutė @ 2015 04 12, 00:52)
... bet mano pacios pernai sodintos antramete ir treciamete visiskai netrestos silaauoges per vasara isleido metrinius uglius. Nors ir zemoka vieta, bet ne molis,vasara laisciau kas sav.ar pora,ir gausiai. Ziema tie ilgi sviezi ugliai kazkiek apsalo,teko apkirpti. O viena silauoge numire iki vasaros vidurio, bet ji gerai ir nesulapojo. Buvo maziausia,silpniausia,plonomis sakelemis. Tad galvoju, kad ir augalo subujojimas priklauso ir nuo sodinuko stiprumo.
Nepamirskim, kad parduodami antrameciu ar treciameciu vazoneliuose buna prideta ilgo veikimo trasu. Taigi, negalima teigti, kad augalai visiskai nebuvo tresiami... Reikiama kieki trasu jie turejo. Zinoma, stipriausiai auga tik kokybiski sodinukai (bet nebutinai didziausi 5 ar 6 metu - kokybiski gali būti ir dvimetukai), bet numirti tiesiog silpnesnis augalas vasaros radzioje irgi negali - jeigu jam visko pakako ir nieko nebuvo per daug, tai jis turejo atsigauti ir pradeti augti.
Vakar mugėj nusipirkau šilauogę "Sierra". Susigundžiau skaitydama aprašymą, kad tai viena iš saldžiausių. Kažkaip nesitikėjau, kad rasiu, bet radau - jau beišeidama iš mugės Gal kas ragavę šios veislės uogų, ar iš tiesų jos saldžios?
Vakar mugėje buvo pardavinėjamos raudonos šilauogės . Dar tokių nebuvau mačiusi, gal jau kas turėjote, ragavote?