Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(MRD @ 2014 09 23, 18:07)
Keleta metu sau auginu Chandler, tai paskutines ziemos nuostoliu nepadare. As prie Kauno, augalai uzuovejoje, todel ziemos nebaisios.

mano Chandler Varėnos raj. auga, kur minusas žiemą tikrai didesnis nei likusioj LT, jokios užuovėjos - nėkart neapšalo.
Atsakyti
aciu visiems atsakiusiems tuomet imsim chandler 4u.gif
o kaip del bluecrop- kokiu laiku jos realiai dera- visur labai skirtingai raso.
Atsakyti
o aš nežinau kokios pas mane veislės. Kai pirkau nesidomėjau, bet tiesiog davė visas skirtingas ir paėmiau. Ar reikėtų jas dengti? Aš Vilniuje, pas mus orai būna visada lygiai tokie, kaip suprognozuoja meteo. Praeita žiemą tai dengiau, bet gal nebūtina?
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 10 14, 21:23)
Praeita žiemą tai dengiau, bet gal nebūtina?

aš keli metai auginu, niekada nedengiau. Šiemet bandžiau įšaknydinti šakeles, tai ir jų nedengsiu.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 10 14, 21:23)
o aš nežinau kokios pas mane veislės. Kai pirkau nesidomėjau, bet tiesiog davė visas skirtingas ir paėmiau. Ar reikėtų jas dengti? Aš Vilniuje, pas mus orai būna visada lygiai tokie, kaip suprognozuoja meteo. Praeita žiemą tai dengiau, bet gal nebūtina?

As nedengiu schmoll.gif Nebent yra baime, kad gyvunai nugraus.

QUOTE(diasaja @ 2014 10 14, 22:29)
aš keli metai auginu, niekada nedengiau. Šiemet bandžiau įšaknydinti šakeles, tai ir jų nedengsiu.

Ir kaip sekesi? 4u.gif As bandziau isaknydinti serbentu, aroniju sakeles, veigeles, bet isaknydinau puikiai tik aronijos sakeles, 100% prigijimas buvo thumbup.gif Skaiciau apie silauogiu dauginima, pasirode man probleminis atvejis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 15, 07:17)
Ir kaip sekesi? 4u.gif

netikrinau dar. Atrodo, kad gerai, nes prilenktos šakelės žaliuoja. Pavasarį tikrinsiu šaknis.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 10 15, 12:59)
netikrinau dar. Atrodo, kad gerai, nes prilenktos šakelės žaliuoja. Pavasarį tikrinsiu šaknis.

A, supratau, jus ju nelauzet ir nesaknidijot, o tiesiog palenket ir prikaset? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 15, 13:02)
A, supratau, jus ju nelauzet ir nesaknidijot, o tiesiog palenket ir prikaset? drinks_cheers.gif

taip, tik neprikasiau. Šakelę prismeigiau prie žemės su viela ir užpyliau durpių.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 15, 06:17)
As nedengiu schmoll.gif Nebent yra baime, kad gyvunai nugraus.

jau spalio mėnesį tinklu apsukam, zuikiai pradeda graužt žiemos nesulaukę
Atsakyti
sveikos, o dabar dar galima berti spyglius ?
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2014 11 04, 00:26)
sveikos, o dabar dar galima berti spyglius ?

Spyglius galima berti bet kada smile.gif
Atsakyti
turiu tris silauoges, nezinau ar pernai pasalo ar kas netinka, bet uogu mazai, vasaros gale ir rudeniop jos paraudonuoja. gal per mazai durpiu g.gif gal pavasari reikia persodinti i didesni kieki durpiu g.gif
Atsakyti