Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(amba41 @ 2014 03 07, 23:40)
Negi 1 kg galima kasdien suvalgyti.

Laisvai biggrin.gif Kad tik būtų jų.Bent šitos uogos nespėja nokti pas mani schmoll.gif Šaldytas irgi suryjam pirmiausia...Iki Naujų nelieka net pataupant.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 08, 13:42)
Laisvai  biggrin.gif Kad tik būtų jų.Bent šitos uogos nespėja nokti pas mani  schmoll.gif Šaldytas irgi suryjam pirmiausia...Iki Naujų nelieka net pataupant.

100 procentų pritariu. Šilauogių niekada nebus per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2014 03 07, 23:40)
Turime 3 krūmus  ir pilnai  4 žmogams užtenka. Veislės derančios paeiliui. Negi 1 kg galima kasdien suvalgyti.  Juolab tuo metu ir avietės, serbentai, vėliau gervuogės.  Aišku tik pavalgymui. Nešaldom.

na mes tai dviems šeimoms 10 krūmelių įsigijome. Nedidelės tos šeimos tačiau....... kas kaip naudoja. Man vasarą nieko gali nebūti tik uogos, vaisiai ir daržovės. O va pas artimus gimines tai būna padėtas bliūdas mėsos, sriubos ir po kokį mažą pomidoriuką vienam žmogui. Ar net po pusę biggrin.gif tiesiog skiriasi žmonės. Man gali vasarą ir rudenį apskritai nebūti visų tų citrusinių vaisių ir bananų. O va kiti šiuo laikotarpiu priimdami svečius ir ruošdami vaišes - juos tik ir tededa ant stalo - nors gyvena kaime. Čia jau kaip kam. Mes beje dar ir nepajutom šilauogių laimės didelės, nes keli krūmeliai sodinti tik praeitais metais pavasarį tai jie dar nė derliaus nedavė. O nuo tų kurios davė - mano mažas paukštelis būdamas pas diedukus lesiojo kiekvieną dieną. Tik sunoksta - jau ir ryte prabėgdamas susikiša burnon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 08, 12:42)
Laisvai  biggrin.gif Kad tik būtų jų.Bent šitos uogos nespėja nokti pas mani  schmoll.gif Šaldytas irgi suryjam pirmiausia...Iki Naujų nelieka net pataupant.

drinks_cheers.gif Tik šaldytos man jos nelabai.. Nušluojam šviežias smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siais metais norime pasisodinti silauogiu, gal galite patarti kurios veisles derlingos , atsparios salciams, gal kas parduodate sodinukus. Mes is Vilniaus 4u.gif

Labai lauksiu atsiliepimu, isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuka @ 2014 03 10, 22:07)
Sveikos, siais metais norime pasisodinti silauogiu, gal galite patarti kurios veisles derlingos , atsparios salciams, gal kas parduodate sodinukus. Mes is Vilniaus 4u.gif

parašykit MRD mirksiukas.gif Jis į Vilnių irgi atvažiuoja. Man jo šilauogės labai patiko.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 22:30)
parašykit MRD  mirksiukas.gif  Jis į Vilnių irgi atvažiuoja. Man jo šilauogės labai patiko.

Aciu, jau parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 23:30)
parašykit MRD  mirksiukas.gif  Jis į Vilnių irgi atvažiuoja. Man jo šilauogės labai patiko.

aha aš lygtais 5 iš jo ir pirkausi smile.gif
Atsakyti
merginos gal pasidalinsit nuoroda kur pirkot spanguoliu daigu
Atsakyti
Man ziema kelias silauoges kiskiai apgrauze, liko sakutes po nedideli sprindi. Ar jau bus joms amen ar dar gyvens?
Atsakyti
as irgi turiu bedu su kiskiais, reiketu kazkaip pridengt.Jokiu budu neiskask,lauk jei saknys geros isaugs per vasara naujos atzalos.Merginos rase, kad mulciuoja spygliais,o ar tujos nubyreje toki tipo spygliukai tiktu pamulciuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sebile: 13 kovo 2014 - 10:12
Norėjau paklausti - ar dabar geras laikas tręšt šilauoges? Sodintos praėjusi pavasarį , tvarkingai į durpe . Pirkau Ermitaže tipo ekologiškų trąšų...
Atsakyti