Kaip būna, kai susitinka trys foksai vienoje vietoje...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 08 11, 22:58)
...ir po kirpyklos.
Ei, šitas seksualus vaikis man labai patinka!
Super pasikeitimai ir siautimai Korio
Mūsų varžybos buvo klaikiai nesėkmingos, dabar galvoju kurį laiką tyliai treniruotis ir į varžybų aikštelę išlįst negreit. Gaila, Chill nebuvo žaidybinės nuotaikos, jai agility aikštelėj visai kiti dalykai rūpi, tad Koriui teko nusivilti ir santūriai patupėti šalia
Mūsų varžybos buvo klaikiai nesėkmingos, dabar galvoju kurį laiką tyliai treniruotis ir į varžybų aikštelę išlįst negreit. Gaila, Chill nebuvo žaidybinės nuotaikos, jai agility aikštelėj visai kiti dalykai rūpi, tad Koriui teko nusivilti ir santūriai patupėti šalia
QUOTE(Agnnyte @ 2013 08 11, 22:24)
Ei, šitas seksualus vaikis man labai patinka!
Ir man
Pasikartosiu, bet dar kartą ačių už tokį vaikinuką saldainiuką nudailintą, šiltą priėmimą ir foksišką draugiją
Miglė, buvo malonu susipažinti, pamatyti Chillę ir agility trasoje bėgantį foksą Meili tavo mergytė
Po savaitgalio įspūdžių, Koris nukiutino užkąsti ir tiesiu taikymu miegoti, bet jau ėjo taip lėtai, ką jau ten ėjo - slinko galvą nuleidęs
Gyvūnų globos ir kontrolės tarnyba "Nuaras"
Foksterjeras vardu Foksas gim. 2010m patinas
Foksterjeras vardu Foksas gim. 2010m patinas
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 08 05, 11:33)
mačiau foksiukų ringą, bet kai turėjom zenių specuchą, nebeatėjom iki foksiukų.. o buvom su visais 3 Druskininkuose.. būtume pasilabinę Sveikinam su puikiai rezultatais
QUOTE(Arvika @ 2013 08 05, 20:13)
O mes galime duobkasį nuomoti, gal kam koks gėlynas pabodęs kieme, atnaujinimo prašosi?
mūsų irgi kasa kaip pasiutus...
Sveiki,
ir aš vakar užsisakiau tą pakabutį ačiū už nuorodą turėjau Betai graviruotą, bet ilgai nespėjom panešioti, tad tikrai nė kiek nenusitrynė
buvom pailsėti prie Vištyčio ežero, tai įdedu kelias panelės Fugencijos nuotraukas
kas dėl maudymosi, tai Fuga pati eina į vandenį, plaukia, pagalį atneša - nebijo visai, o Beta įsibridus nardydavo, plaukt neplaukdavo
sveikinimai dideli parodų dalyviams ir nugalėtojams
ir aš vakar užsisakiau tą pakabutį ačiū už nuorodą turėjau Betai graviruotą, bet ilgai nespėjom panešioti, tad tikrai nė kiek nenusitrynė
buvom pailsėti prie Vištyčio ežero, tai įdedu kelias panelės Fugencijos nuotraukas
kas dėl maudymosi, tai Fuga pati eina į vandenį, plaukia, pagalį atneša - nebijo visai, o Beta įsibridus nardydavo, plaukt neplaukdavo
sveikinimai dideli parodų dalyviams ir nugalėtojams
Šauniai visi leidžiat laiką. Mažoji Fuga tikras bebriukas.
Migle, žiūriu tavo nuotraukas ir galvoju- o Čilė bėgdama agility, nuolat loja? Nes dažniausiai visur išsižiojusi. Visai nenustebčiau, jeigu lotų pastoviai- foksui tai būdinga.
O mes šiandien vėl dalyvavom parodoje Šalčininkuose. Kokso nebuvo, nors irgi buvo registruotas ( šeimininkai išvažiavo į kitą Lietuvos pusę pailsėt ir Koksą išsivežė), taigi Keri gavo viską- puikiai, JN, BOB. Teisėjavo vokietė teisėja M. Heine.
Migle, žiūriu tavo nuotraukas ir galvoju- o Čilė bėgdama agility, nuolat loja? Nes dažniausiai visur išsižiojusi. Visai nenustebčiau, jeigu lotų pastoviai- foksui tai būdinga.
O mes šiandien vėl dalyvavom parodoje Šalčininkuose. Kokso nebuvo, nors irgi buvo registruotas ( šeimininkai išvažiavo į kitą Lietuvos pusę pailsėt ir Koksą išsivežė), taigi Keri gavo viską- puikiai, JN, BOB. Teisėjavo vokietė teisėja M. Heine.