Arvika, gal kalytę? Trispalvė bus, jau įvairiau. O beje, Fausta norėjo tokios, kiek prisimenu, vos Kerės iš manęs neatėmė.
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 07 14, 10:57)
Arvika, gal kalytę? Trispalvė bus, jau įvairiau. O beje, Fausta norėjo tokios, kiek prisimenu, vos Kerės iš manęs neatėmė.
Kuri čia trispalviukė?
Nori ji Kerės iki šiol ir man ji labai patinka, bet bijau net pagalvoti apie du foksus po vienu stogu, ot veiksmo apturėtume
Vienas šuo yra vienas,o du jau chebra, gauja. O jei dar antras toks pat naglas,kelis kartus pasitikrinantis ar tikrai tai jam buvo skirta ir ar tu tikrai tikrai tvirtai nori tai gauti iš jo, aplamai mokantis staigiai apkursti... Čia aš apie Korį, jei ką
Seksiu kraujojančia širdim margučių augimą, seiles varvinsiu ir tyliai svajosiu, morališkai besiruošdama, kad antras šuo bus, turi būti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 07 14, 22:11)
Visi trispalviai.
nesigaudau tada visai, dabar jie man visi balta/juoda atrodo. Trečia spalva kur nors ties snukučiu išlenda?
Pamenu,kažkada su Migle diskutavot, sudėtingai viskas man ten skambėjo
QUOTE(Arvika @ 2014 07 15, 00:09)
nesigaudau tada visai, dabar jie man visi balta/juoda atrodo. Trečia spalva kur nors ties snukučiu išlenda?
Mes, jei gerai atsimenu, dėl Abbos daugiausiai diskutavom. Dėl snukio. Sakė man Mikė Pūkuotukas (bijau dabar sumeluoti, ar tikrai ji, seniai buvo) kad gali iš medžioklinių linijų juodas snukis išlįst. Pas ją snukio galas kaip ir liko juodas, bet dokumentuose padarėm dvispalvę. Čia va nuotrauka naujausia Abbos.
[quote=Miglė.,2014 07 15, 02:49]
Mes, jei gerai atsimenu, dėl Abbos daugiausiai diskutavom. Dėl snukio. Sakė man Mikė Pūkuotukas (bijau dabar sumeluoti, ar tikrai ji, seniai buvo) kad gali iš medžioklinių linijų juodas snukis išlįst. Pas ją snukio galas kaip ir liko juodas, bet dokumentuose padarėm dvispalvę.
Aš aš taip negalėjau sakyt, nes ne tik medžioklinių, bet ir parodinių rudagalvių šunų snukiai yra juodi. Bet tai nelaikoma atskira spalva. Jie vistiek laikomi baltai/rudi.
O su manim diskutavom dėl Attikos dėmelių. Ji kaip ir buvo aiški baltai/ruda, bet dėmelė prie uodegos buvo beveik juoda. Tada aš jos nuotrauką net į rusų foksininkų forumą dėjau, kad patartų.
Papildyta:
Trečios spalvos kolkas ir nesimato, pasimatys gal savaitės amžiaus. O kad bus trispalviai juk aišku- rudo nė su žiburiu nerasi. Tokios spalvos kaip balta/juoda kaip ir nėra, vistiek kažkur išlenda rudo taškiukas. Kartą turėjau kalytę, kuriai jau tikrai norėjosi į dokus rašyti baltai/juoda- nu jokios rudos dėmės nebuvo. Bet labai atidžiai šunį ištyrinėjus, radau mažą rudą taškiuką...ausyje. Taigi, vistiek trispalvė.
Mes, jei gerai atsimenu, dėl Abbos daugiausiai diskutavom. Dėl snukio. Sakė man Mikė Pūkuotukas (bijau dabar sumeluoti, ar tikrai ji, seniai buvo) kad gali iš medžioklinių linijų juodas snukis išlįst. Pas ją snukio galas kaip ir liko juodas, bet dokumentuose padarėm dvispalvę.
Aš aš taip negalėjau sakyt, nes ne tik medžioklinių, bet ir parodinių rudagalvių šunų snukiai yra juodi. Bet tai nelaikoma atskira spalva. Jie vistiek laikomi baltai/rudi.
O su manim diskutavom dėl Attikos dėmelių. Ji kaip ir buvo aiški baltai/ruda, bet dėmelė prie uodegos buvo beveik juoda. Tada aš jos nuotrauką net į rusų foksininkų forumą dėjau, kad patartų.
Papildyta:
QUOTE(Arvika @ 2014 07 15, 00:09)
Trečios spalvos kolkas ir nesimato, pasimatys gal savaitės amžiaus. O kad bus trispalviai juk aišku- rudo nė su žiburiu nerasi. Tokios spalvos kaip balta/juoda kaip ir nėra, vistiek kažkur išlenda rudo taškiukas. Kartą turėjau kalytę, kuriai jau tikrai norėjosi į dokus rašyti baltai/juoda- nu jokios rudos dėmės nebuvo. Bet labai atidžiai šunį ištyrinėjus, radau mažą rudą taškiuką...ausyje. Taigi, vistiek trispalvė.
Aha, tikrai
Aha, tikrai
Taip taip, apie dėmes ir buvo kažkada kalbama. Visvien man tada niekas neaišku su tomis spalvomis. O dvispalvis balta/rauda galima. Nors kiek žiūriu į Korį, pas jį to juodo plauko yra gan nemažai - uodega, visos dėmės labai nutamsėjo, aplink jas plaukas juodas eina.
Kaip pvz, jei bus kas iš foto aišku. Uodega su juoda ryškia dėme:
Dėmės ant nugaros, aplink plaukas juodas eina:
Ir mažoji labai norėjo įamžinti Korio agility prizus, gi ji čia juos kaupia, kaip vaikui, svarbiausia medalis
Labai kukli kolekcija:
Miglė, šeštadienį Balkūnuose būsit su Chill?
Kaip pvz, jei bus kas iš foto aišku. Uodega su juoda ryškia dėme:
Dėmės ant nugaros, aplink plaukas juodas eina:
Ir mažoji labai norėjo įamžinti Korio agility prizus, gi ji čia juos kaupia, kaip vaikui, svarbiausia medalis
Labai kukli kolekcija:
Miglė, šeštadienį Balkūnuose būsit su Chill?
QUOTE(Arvika @ 2014 07 15, 12:57)
Ne, deja, kol kas turim šiokių tkių problemų, teko registraciją atšaukti. Bet sekmingų Jums startų, jei planuojate būti! Palaikykit foksų frontą
QUOTE(Miglė. @ 2014 07 15, 13:59)
Ne, deja, kol kas turim šiokių tkių problemų, teko registraciją atšaukti. Bet sekmingų Jums startų, jei planuojate būti! Palaikykit foksų frontą
Kaip gaila, galvojau susitiksim. Na bet bus tų varžybų, bus dar progų padvigubinti foksiškas pajėgas
Laba
Šimtą metų nerašiau
Bet smagu, kad forumas gyvas, veiksmas vyksta, jei kada prisijungiu paskaitinėti, tai labai toli šios temos ieškot netenka, visada dažniausiai pirmam puslapy randu
O sugalvojau parašyti, kai perskaičiau dėl antro šuns baimės, dėl per daug veiksmo, jei po vienu stogu
Pas mus yra viena pagrindinė taisyklė, kad namie jokių žaidimų, jokių lakstymų ir tai labai pasiteisino. Kai kažkur gamtoj būnam, tai sulaukiam klausimų - "o jos ir namie taip? (ta prasme laksto, dūksta, pešasi ir t.t.)". Bet namie jos tik taip:
Šimtą metų nerašiau
Bet smagu, kad forumas gyvas, veiksmas vyksta, jei kada prisijungiu paskaitinėti, tai labai toli šios temos ieškot netenka, visada dažniausiai pirmam puslapy randu
O sugalvojau parašyti, kai perskaičiau dėl antro šuns baimės, dėl per daug veiksmo, jei po vienu stogu
Pas mus yra viena pagrindinė taisyklė, kad namie jokių žaidimų, jokių lakstymų ir tai labai pasiteisino. Kai kažkur gamtoj būnam, tai sulaukiam klausimų - "o jos ir namie taip? (ta prasme laksto, dūksta, pešasi ir t.t.)". Bet namie jos tik taip:
QUOTE(nesigilink @ 2014 07 15, 16:14)
Pas mus yra viena pagrindinė taisyklė, kad namie jokių žaidimų, jokių lakstymų ir tai labai pasiteisino.
Bet tokiu atvėju, kai nieko nėra namuose, tai tik narvai?
Šauni kompanija - katinas ir du jo nuosavi šunys