Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Arvika, gal kalytę? mirksiukas.gif Trispalvė bus, jau įvairiau. O beje, Fausta norėjo tokios, kiek prisimenu, vos Kerės iš manęs neatėmė. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 07 14, 10:57)
Arvika, gal kalytę?  mirksiukas.gif  Trispalvė bus, jau įvairiau. O beje, Fausta norėjo tokios, kiek prisimenu, vos Kerės iš manęs neatėmė.  lotuliukas.gif

Kuri čia trispalviukė?
Nori ji Kerės iki šiol ir man ji labai patinka, bet bijau net pagalvoti apie du foksus po vienu stogu, ot veiksmo apturėtume biggrin.gif
Vienas šuo yra vienas,o du jau chebra, gauja. O jei dar antras toks pat naglas,kelis kartus pasitikrinantis ar tikrai tai jam buvo skirta ir ar tu tikrai tikrai tvirtai nori tai gauti iš jo, aplamai mokantis staigiai apkursti... Čia aš apie Korį, jei ką biggrin.gif
Seksiu kraujojančia širdim margučių augimą, seiles varvinsiu ir tyliai svajosiu, morališkai besiruošdama, kad antras šuo bus, turi būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 07 14, 22:38)
Kuri čia trispalviukė?

Visi trispalviai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 07 14, 22:11)
Visi trispalviai.  mirksiukas.gif

blush2.gif nesigaudau tada visai, dabar jie man visi balta/juoda atrodo. Trečia spalva kur nors ties snukučiu išlenda?
Pamenu,kažkada su Migle diskutavot, sudėtingai viskas man ten skambėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 07 15, 00:09)
blush2.gif nesigaudau tada visai, dabar jie man visi balta/juoda atrodo. Trečia spalva kur nors ties snukučiu išlenda?
Pamenu,kažkada su Migle diskutavot, sudėtingai viskas man ten skambėjo smile.gif

Mes, jei gerai atsimenu, dėl Abbos daugiausiai diskutavom. Dėl snukio. Sakė man Mikė Pūkuotukas (bijau dabar sumeluoti, ar tikrai ji, seniai buvo) biggrin.gif kad gali iš medžioklinių linijų juodas snukis išlįst. Pas ją snukio galas kaip ir liko juodas, bet dokumentuose padarėm dvispalvę. Čia va nuotrauka naujausia Abbos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė.: 15 liepos 2014 - 01:51
[quote=Miglė.,2014 07 15, 02:49]
Mes, jei gerai atsimenu, dėl Abbos daugiausiai diskutavom. Dėl snukio. Sakė man Mikė Pūkuotukas (bijau dabar sumeluoti, ar tikrai ji, seniai buvo) biggrin.gif kad gali iš medžioklinių linijų juodas snukis išlįst. Pas ją snukio galas kaip ir liko juodas, bet dokumentuose padarėm dvispalvę.

Aš aš taip negalėjau sakyt, nes ne tik medžioklinių, bet ir parodinių rudagalvių šunų snukiai yra juodi. Bet tai nelaikoma atskira spalva. Jie vistiek laikomi baltai/rudi.
O su manim diskutavom dėl Attikos dėmelių. Ji kaip ir buvo aiški baltai/ruda, bet dėmelė prie uodegos buvo beveik juoda. Tada aš jos nuotrauką net į rusų foksininkų forumą dėjau, kad patartų.
Papildyta:
QUOTE(Arvika @ 2014 07 15, 00:09)

Trečios spalvos kolkas ir nesimato, pasimatys gal savaitės amžiaus. O kad bus trispalviai juk aišku- rudo nė su žiburiu nerasi. biggrin.gif Tokios spalvos kaip balta/juoda kaip ir nėra, vistiek kažkur išlenda rudo taškiukas. Kartą turėjau kalytę, kuriai jau tikrai norėjosi į dokus rašyti baltai/juoda- nu jokios rudos dėmės nebuvo. Bet labai atidžiai šunį ištyrinėjus, radau mažą rudą taškiuką...ausyje. Taigi, vistiek trispalvė. biggrin.gif
Atsakyti
Aš aš taip negalėjau sakyt, nes ne tik medžioklinių, bet ir parodinių rudagalvių šunų snukiai yra juodi. Bet tai nelaikoma atskira spalva. Jie vistiek laikomi baltai/rudi.
O su manim diskutavom dėl Attikos dėmelių. Ji kaip ir buvo aiški baltai/ruda, bet dėmelė prie uodegos buvo beveik juoda. Tada aš jos nuotrauką net į rusų foksininkų forumą dėjau, kad patartų.

Aha, tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė.: 15 liepos 2014 - 11:19
Taip taip, apie dėmes ir buvo kažkada kalbama. Visvien man tada niekas neaišku su tomis spalvomis. O dvispalvis balta/rauda galima. Nors kiek žiūriu į Korį, pas jį to juodo plauko yra gan nemažai - uodega, visos dėmės labai nutamsėjo, aplink jas plaukas juodas eina.

Kaip pvz, jei bus kas iš foto aišku. Uodega su juoda ryškia dėme:
user posted image

Dėmės ant nugaros, aplink plaukas juodas eina:
user posted image

Ir mažoji labai norėjo įamžinti Korio agility prizus, gi ji čia juos kaupia, kaip vaikui, svarbiausia medalis biggrin.gif
Labai kukli kolekcija:
user posted imageuser posted image

Miglė, šeštadienį Balkūnuose būsit su Chill?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 15 liepos 2014 - 11:57
QUOTE(Arvika @ 2014 07 15, 12:57)

Miglė, šeštadienį Balkūnuose būsit su Chill?

Ne, deja, kol kas turim šiokių tkių problemų, teko registraciją atšaukti. Bet sekmingų Jums startų, jei planuojate būti! Palaikykit foksų frontą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 07 15, 13:59)
Ne, deja, kol kas turim šiokių tkių problemų, teko registraciją atšaukti. Bet sekmingų Jums startų, jei planuojate būti! Palaikykit foksų frontą  smile.gif

Kaip gaila, galvojau susitiksim. Na bet bus tų varžybų, bus dar progų padvigubinti foksiškas pajėgas biggrin.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Šimtą metų nerašiau smile.gif

Bet smagu, kad forumas gyvas, veiksmas vyksta, jei kada prisijungiu paskaitinėti, tai labai toli šios temos ieškot netenka, visada dažniausiai pirmam puslapy randu thumbup.gif

O sugalvojau parašyti, kai perskaičiau dėl antro šuns baimės, dėl per daug veiksmo, jei po vienu stogu smile.gif

Pas mus yra viena pagrindinė taisyklė, kad namie jokių žaidimų, jokių lakstymų ir tai labai pasiteisino. Kai kažkur gamtoj būnam, tai sulaukiam klausimų - "o jos ir namie taip? blink.gif (ta prasme laksto, dūksta, pešasi ir t.t.)". Bet namie jos tik taip:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesigilink: 15 liepos 2014 - 16:18
QUOTE(nesigilink @ 2014 07 15, 16:14)
Pas mus yra viena pagrindinė taisyklė, kad namie jokių žaidimų, jokių lakstymų ir tai labai pasiteisino.

Bet tokiu atvėju, kai nieko nėra namuose, tai tik narvai?

Šauni kompanija - katinas ir du jo nuosavi šunys biggrin.gif
Atsakyti