Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Arvika @ 2014 06 16, 14:03)

Šita foto man labai labai wub.gif

Jau rodžiau, bet į temą, tai vėl dedu.
Brolis Koksas irgi mėgsta tarp smilgų braidyti... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu ir ką gi čia veikiam, a? ph34r.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 19 birželio 2014 - 22:29
QUOTE(Arvika @ 2014 06 19, 23:07)
Nu ir ką gi čia veikiam, a?  ph34r.gif

Oi prajuokino šitos nuotraukos! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau mečiau į facebook'ą, bet tiem, kas nesinaudoja ax.gif
https://www.facebook...2...e=2
Klubinėse varžybose. Zonos - visos puikios biggrin.gif Antroje trasoje irgi zonos puikios buvo, tik kad aš trasą pamiršau ir DQ gavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 06 21, 19:35)
Jau mečiau į facebook'ą, bet tiem, kas nesinaudoja  ax.gif 
https://www.facebook...2...e=2

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 02 liepos 2014 - 22:50
Tylu kažkaip forume... ax.gif

Dovanojamas trumpaplaukis foksterjeras.

"Laba diena! Aš, foxterieras, vardu Bozo, ieškau šeimininko-draugo. Aš esu linksmas, draugiškas, sveikas. Man patinka žaisti, vaikščioti, miegoti (savo vietoje). Rytais šeimininkui duodu pamiegoti kiek nori. Maistui nekaprizingas. Aš turiu viską, kas reikalinga: pasas, apykaklės, pavadėlis, patalynė, antsnukis, šampūnas, gelis dantų akmenim valyti. Laukiame pasiūlymų! Tel. 863921380"

https://www.facebook...o...e=1
Atsakyti
Šiek tiek nuotraukų iš Šilutės:

Ramzis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos!! seniai bebuvau užsukus smile.gif
labai gražios ir linksmos visų foto wub.gif sveikinu su parodų rezultatais! Ir Chill su šauniu bėgimu 4u.gif

norėjau pasitarti. Mažąją teko mėnesį gydyti (kepenų rodikliai buvo 290, kai norma 140), šėrėm spec sausu ir davėm, papildus. Dabar padarėm tyrimus vakar - 74!! thumbup.gif galim grįžti vėl prie įprasto maisto, tačiau ją šėrėm mėsa prieš tai. Ar gali būti, kad nuo šėrimo RAW pakilo kepenų rodikliai, gal jai nelabai tiko mėsa?
Dabar nebežinom, kuo šerti. Kokius sausu Jūs šeriat saviškius?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 07 04, 12:57)
Šiek tiek nuotraukų iš Šilutės:

Smagu, jau ir vaikinas mamai talkininkauja parodose? Maniškė išbūna visą varžybų dieną ir jai neatsibosta, akis blizga tik tiek skirtingų veislių pamačius, o dar kai ir paglostyti galima smile.gif

Mūsų taip pat turiningas savaitgalis buvo - abi dienos agility varžybos, kurias mūsų klubas organizavo, tad veiklos buvo nuo ankstaus ryto iki vakaro. Visą pirmadienį šuo pramiegojo smile.gif
Pirmos dienos pasirodymas buvo nesėkmingas, pakeliui namo aptarus strategijas, sekmadienio ryte mano vyrai pradžiugino labai. Viena švari trasa, kita su viena žiopla klaida ir rezultatas - III prizinė vieta. Nors labiausiai džiugino ne pats prizas, bet abiejų darbas trasoje.

Kelios akimirkos:

Startas
user posted image

user posted image

Po finišųsmile.gif
user posted image

Kitas dvi dienas vyko seminaras, tai pirmąją dieną ir man pasisekė naudingos informacijos išgirsti. Buvo įdomu, su vaizdžiais pavyzdžiais. užkabino klikerio metodika, nutariau išbandyti, nes atrodė kaip kosmosas kažkoks, nu kaip gi pats šuo gali veiklą siūlyti biggrin.gif Ale tikrai gali ir net nulūžta išvargęs po intensyvios, galvoti skatinančios, veiklos smile.gif
Pirmas rezultatas, dar kiek sulėtintas tas "mirimas":
https://www.youtube....h?v=EAnQW-7GfL4
Papildyta:
QUOTE(eziukas.ruke @ 2014 07 04, 13:11)
Dabar nebežinom, kuo šerti. Kokius sausu Jūs šeriat saviškius?

O ką pats vetas sako, kokios galimos priežastys?

Mūsiškis valgo Husse su lašiša, buvau ir į mandresnius keitus, bet šitas kažkaip labiausiai tiko. Su kitais tai išmatos drambliškos būdavo, tai orą kiaurą dieną gadindavo kaip šeškas biggrin.gif O šiaip kažkokį konkretų patarti sudėtinga, mums tiko, o kitas gal išpeiks.
Atsakyti
Šaunuolis Koris thumbup.gif 4u.gif
mačiau jau FB tą pykšt pykšt, žiauriai geras biggrin.gif

Veterinarė nežino nuo ko, bet gal nuo maisto. Ji pas mus pusmetį, visą laiką buvo kūda, mėsa šeriant irgi neatsišėrė, tai ir vežėm tirti. Pati veterinarė šėrė RAW, bet ji linkusi manyti, kad labiau reiktų šerti kaip suprantu - BARF. Šiaip ji sakė, kad su pistoletu prie mūsų nestovės, kad kaip norim, taip galim šert biggrin.gif
bet ji siūlo superpremium klasės sausą, kadangi ten viskas subalansuota, bet jei tokio neįperkam, o tik kokį economy įperkam, tada geriau mėsa, bet pridedant daržovių, kartais kruopų.

mąstau apie carni love, jei iš sausų (galva sprogsta beskaitant jų sudėtis) biggrin.gif bet šitas pasirodė geriausias kokybės/kainos santykiu.
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2014 07 04, 13:38)
mąstau apie carni love, jei iš sausų (galva sprogsta beskaitant jų sudėtis) biggrin.gif  bet šitas pasirodė geriausias kokybės/kainos santykiu.

Tai čia naujokė jūsų. Žinoma, tada sudėtinga, kai neaišku kokiom sąlygom prieš tai gyvenus ar iš viso buvo kada tirta ir kuom aplamai maitinta. Arba turit toliau RAW maitinti ir nuolat tikrinti, ar pakitimų nėra arba klausyti veto patarimų.
Analizavau aš vienu metu sausus, tai kaip ir sakai, šito man sudėtis tikrai patiko, jei tiktų, tai manyčiau, kad tikrai geras pasirinkimas.
Atsakyti