QUOTE(Arvika @ 2014 06 09, 15:12)
Ką reiškia absoliučiai paklusnus terjeras? Ne, mūsiškis toks nėra, bet aš nenurašau to veislei, aš žinau, kad tai pačių aplaidumas, gal net tingėjimas šlifuoti paklusnumą, stiprinti kontaktą. Gal terjeras ir nėra ta kontaktinė veislė, bet nesutinku su pasakymais "Ai, tai gi terjeras, ko iš jo norėti".jei man reiktų rinktis agiličiui, nežinau, ar aš pasirinkčiau foksą, man gal kažko lėtesnio, mažiau spirgančio ir sprogstančio reikėtų.
Nors vėl, man patinka, kad foksas kaip tankas, atsparus viskam eina kiaurai, sunku būtų prie kitokio jau priprasti, o iš medikų jau sudėtingiau kažką panašaus atrasti.
Nors vėl, man patinka, kad foksas kaip tankas, atsparus viskam eina kiaurai, sunku būtų prie kitokio jau priprasti, o iš medikų jau sudėtingiau kažką panašaus atrasti.
Joa, terjeriukas ne tas suo, kur prie kojos sliukina ir leidzia ramiai gyvent - su jais reikia arba dirbt, arba uz flexo prikabint
Pas mane tik puse terjero, bet juodai "veza" tas ejimas kaip tanko Agiliciui vieni geriausiu selciai, nu bet man jie tokie dekoratyvus niezni suneliai Dar labai fainas mancesterio terjeras bet kazin iskur veztis reiktu.
Foksistes, gal kieno pasiutelis turi mada akmenis is vandens traukt? Mano margoji is proto kraustosi del sitos pramogos - salia Nemuno gyvenam, tai jeigu jis nusedes, merga is vandens neislenda ir vis tempia akmenukus, reikalaudama juos mest atgal..o akmenukai tokie pagerinti, kitasyk vos i zabtus telpa