Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Arvika @ 2014 06 09, 15:12)
Ką reiškia absoliučiai paklusnus terjeras? Ne, mūsiškis toks nėra, bet aš nenurašau to veislei, aš žinau, kad tai pačių aplaidumas, gal net tingėjimas šlifuoti paklusnumą, stiprinti kontaktą. Gal terjeras ir nėra ta kontaktinė veislė, bet nesutinku su pasakymais "Ai, tai gi terjeras, ko iš jo norėti".jei man reiktų rinktis agiličiui, nežinau, ar aš pasirinkčiau foksą, man gal kažko lėtesnio, mažiau spirgančio ir sprogstančio reikėtų.
Nors vėl, man patinka, kad foksas kaip tankas, atsparus viskam biggrin.gif  eina kiaurai, sunku būtų prie kitokio jau priprasti, o  iš medikų jau sudėtingiau kažką panašaus atrasti.

Joa, terjeriukas ne tas suo, kur prie kojos sliukina ir leidzia ramiai gyvent - su jais reikia arba dirbt, arba uz flexo prikabint biggrin.gif
Pas mane tik puse terjero, bet juodai "veza" tas ejimas kaip tanko thumbup.gif Agiliciui vieni geriausiu selciai, nu bet man jie tokie dekoratyvus niezni suneliai rolleyes.gif Dar labai fainas mancesterio terjeras bet kazin iskur veztis reiktu.
Foksistes, gal kieno pasiutelis turi mada akmenis is vandens traukt? Mano margoji is proto kraustosi del sitos pramogos - salia Nemuno gyvenam, tai jeigu jis nusedes, merga is vandens neislenda ir vis tempia akmenukus, reikalaudama juos mest atgal..o akmenukai tokie pagerinti, kitasyk vos i zabtus telpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 09, 15:12)
Juokauju žinoma, bet va jei man reiktų rinktis agiličiui, nežinau, ar aš pasirinkčiau foksą, man gal kažko lėtesnio, mažiau spirgančio ir sprogstančio reikėtų.
Nors vėl, man patinka, kad foksas kaip tankas, atsparus viskam biggrin.gif  eina kiaurai, sunku būtų prie kitokio jau priprasti, o  iš medikų jau sudėtingiau kažką panašaus atrasti.
Papildyta:
Dėkui, parodykit ir savąjį šernų siaubą smile.gif

drinks_cheers.gif , mane irgi tas spraigymas zudo biggrin.gif o lauke bijau nusisukt, nes atsisukus dazniausiai vietoj neber, tada lakstau aplink nama , rekdama "ateik cia" doh.gif kaimynai juokias jau is musu, jauciu ..

butinai parodysiu, Arvika, kol kas nelabai turiu nuotrauku, tiksliau turiu tik veisejo darytu, kai maziukas dar buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 09, 15:50)

Ir aš Korio į nieką kitą nekeisčiau, bet va dėl antro būtų labai sunku apsispręsti, jei tai asmeniškai mane ir agility liestų.

Oi ne ne, aš savo Chill irgi į nieką nekeisčiau drinks_cheers.gif O norėčiau ir tam šuns, ir tam smile.gif Vis tik daugiausiai iš agility pusės žiūriu. Nors vėl gi, ir iš gyvenimiškos pusės. Ir turiu įtarimą, kad bent vienas foksas visais gyvenimo etapais pas mane bus biggrin.gif Tad dar kol kas čia tik paplanavimai, svajojimai ir pliusų bei minusų veislėse dėliojimai. Šiuo metu dėl dviejų veislių mėtausi, bus matyt po poros metų, kas čia iš to išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 06 09, 14:54)
Joa, terjeriukas ne tas suo, kur prie kojos sliukina ir leidzia ramiai gyvent - su jais reikia arba dirbt, arba uz flexo prikabint  biggrin.gif

Pas mane tik puse terjero, bet juodai "veza" tas ejimas kaip tanko  thumbup.gif Agiliciui vieni geriausiu selciai, nu bet man jie tokie dekoratyvus niezni suneliai  rolleyes.gif Dar labai fainas mancesterio terjeras bet kazin iskur veztis reiktu.

O taip, jei nėra veiklos, tada Davai, einu pats jos susirasiu smile.gif
Tai va, iš po tokio tanko, šeltis nu kažkaip schmoll.gif Aš kiek veislių peržvelgiau, visvien užkabina įvairūs terjerai, tai tada pagalvoji, o kam rizikuoti, jei jau iš atitinkamo terjerų atstovų egzemplioriaus žinai ko tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 06 09, 15:54)
Agiliciui vieni geriausiu selciai, nu bet man jie tokie dekoratyvus niezni suneliai  rolleyes.gif Dar labai fainas mancesterio terjeras bet kazin iskur veztis reiktu.

Visiškai dėl šelčių sutinku, tą patį galvoju ir net negalvoju apie juos drinks_cheers.gif Šiuo metu svarstau apie borderį, bet minusas didžiausias, kad noriu aš mediko, kažin ar rasiu tokį, tad daugiau pliusų keliauja pirėnų aviganiui. Beabejo, irgi reiks vežtis, bet dar niekur neskubu ir po truputį renkuosi info apie veislynus.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2014 06 09, 14:57)
drinks_cheers.gif , mane irgi tas spraigymas zudo  biggrin.gif  o  lauke bijau nusisukt, nes atsisukus dazniausiai vietoj neber, tada lakstau aplink nama , rekdama "ateik cia"  doh.gif 

Reikia žinoti, ko gali tikėtis iš tam tikros veislės. Manęs buityje, gyvenime jo aktyvumas nestebina, aš žinau ko šuo tikisi iš manęs. Aš tikrai negaliu išėjus lauke pasileidus šunį vaikštinėti ir pliurpti mobiliuoju, nes tada pareisiu namo viena smile.gif Kišenėje visada turi būti žaislas ar skanukai, pamiršau - mano bėda, ieškau pagaliuko, bambalio.
Jūs pagalvokite, ką 4 mėnesių šuo, paliktas vienas, kad ir nuosavo namo kieme, turėtų veikti? Čia kaip su mažu kūdikėliu, kuris pradėjo ropoti ir pažindintis su pasauliu - arba bendrauji, "dirbi" su juo ir padedi susipažinti arba augini tarzaną ir galvoji, kad savaime viskas turi vykti, o po to gėda į žmones išeiti, nes su vaiku nesusitvarkai.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 09, 16:16)
Reikia žinoti, ko gali tikėtis iš tam tikros veislės. Manęs buityje, gyvenime jo aktyvumas nestebina, aš žinau ko šuo tikisi iš manęs. Aš tikrai negaliu išėjus lauke pasileidus šunį vaikštinėti ir pliurpti mobiliuoju, nes tada pareisiu namo viena smile.gif Kišenėje visada turi būti žaislas ar skanukai, pamiršau - mano bėda, ieškau pagaliuko, bambalio.
Jūs pagalvokite, ką 4 mėnesių šuo, paliktas vienas, kad ir nuosavo namo kieme, turėtų veikti? Čia kaip su mažu kūdikėliu, kuris pradėjo ropoti ir pažindintis su pasauliu - arba bendrauji, "dirbi" su juo ir padedi susipažinti arba augini tarzaną ir galvoji, kad savaime viskas turi vykti, o po to gėda į žmones išeiti, nes su vaiku nesusitvarkai.

tiesa biggrin.gif man vis dar norisi tiket, kad pavyks ismokyt ji pagulet vietoj..

Atsakyti
Aš pareklamuosiu, kad be gapajinio kamuoliuko ir kongo (šis patinka, nes ten nuolat užšaldau kokio jogurto su sausiaku), atradom dar vieną super žaislą, kuris Koriui labai patiko, perleido jį mums ir pasiteisino visais 200 % smile.gif

http://www.dogis.lt/...-r-ivairus.html
Atsakyti
Pas mane vėl svečiuojasi Ramzis. Šiandien buvom kartu darbe, tai pasifotkinom prie Medininkų memorialo.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 06 09, 20:55)
Pas mane vėl svečiuojasi Ramzis.

Gražus vaikinas wub.gif

Štai kaip gyvena šuo su kate smile.gif Saulės vonių procedūros:
user posted image

O čia vakar vakare po pusvalandžio pažaidimo su kamuoliuku, kuris buvo nugalabytas (nėra ko fufliakų pirkti biggrin.gif ) ir 1,5 val. lakstymo paskui pagaliuką. Žaidimą pati nutraukiau, nes neįsivaizduoju, kada tai būtų pasibaigę, neužmušamas šuo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 11 birželio 2014 - 12:21
QUOTE(Arvika @ 2014 06 11, 13:21)
neužmušamas šuo biggrin.gif

Duracelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Keliam temą aukštyn. Mano lepeizeris smile.gif
user posted image

Šita foto man labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti