Sveikinimai mamytei, lauksiu kleckų
Dėl Korio džiugu, tuoj pereisit į A1, būsit konkurentai
O dėl bėgiojimo su foksu, tai čia, matyt, vėl gi individualus dalykas. Kiek čia tenka man su viena slovėne pabendrauti (ji su džeku bėgioja ir ketina foksą pirkti neužilgo), tai ji labai tiksliai pastebėjo terjerų situaciją. Jie medžioja trasoj hendlerį. Ir jei jis suklysta, terjeras apsidovanoja aplodamas ir šokinėdamas jį. Būtent dėl to su jais bėgiojant rekomenduoja visad judėt ir būt pirma jų. Nežinau, ar gerai išsireiškiau, ką pasakyt norėjau
Chill paskutiniu metu nepaprastai džiaugiuosi, kad varžybose mąsto daugiau, kas liečia atsišaukimus ir provokacijas, įėjimus į slalomą. Labiau susibėgom, jaučia ji labiau mane, o aš ją, ką kaip kur geriau pasukt, užvest, pastumt. Tikrai galvot pradėjo. Ne tik, kad mato buomą ir maišiuką, tai raus į maišiuką.
Tuo labai džiaugiuosi.
Bet su ja dėl zonų tai jau į neviltį einu. Treniruotėse - puikiai. Varžybose- pragriuva. Šias varžybas teko visas aukoti tuo tikslu, kad protą atsukt. Bet aš jau vilties netenku, kad tai duos rezultatų. Suprasčiau, jei ji iki galo nesuprastų, kas tos zonos, bet treniruotėse daro puikiai, tad esmė jos nemąstymas tuo klausimu varžybose ir azartas, netelpantis tame trispalviame burunduke.
Dar kelias varžybas aukosiu zonom, jei nebus pagerėjimo, teks permokyti ant bėgančių
Visu kitu jos darbu, greičiu, azartu esu labai patenkinta.
Pauliaus Lelekausko kadras.