Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 06 05, 12:33)
Arvika, kaip sekėsi Koriui bėgti agility? Nesigiriat visai... ax.gif

Kad nelabai yra kuom girtis blush2.gif Buvo trečias iš trijų biggrin.gif
Kaip praktiškai mėnesį nelankęs treniruočių dėl pačio ligos, mūsų asmeninių rūpėsčių, tai pasirodė gan neblogai, šeimininkas labiau išsiblaškęs.
Antroje trasoje po antros kliūties gavo diskvalifikaciją ir toliau bėgo su šeiminiku idealiai, net pagyrė, kad labai geras šuo, toli eis, jei bus užsiimama. Tik šeimininkas savimi patenkintas nebuvo biggrin.gif
Reziume, kas svarbiausia, kad mano mergytė namuose sulaukė trečios vietos medalio, vaikui gi kas svarbiausia third.gif biggrin.gif
Šį šeštadienį varžybos Palangoje laukia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 05 birželio 2014 - 12:41
Beje, turim gerų naujienų- mūsų kelionė į Lenkiją buvo vaisinga. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi, liepos pradžioje apturėsim šuniukų.

Tėtukas:
INT CH ACAPULCO NES GWADIANA
http://www.pedigreed...co-nes-gwadiana

user posted image

https://www.facebook...6...e=3
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 06 05, 12:41)
Beje, turim gerų naujienų- mūsų kelionė į Lenkiją buvo vaisinga. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Super, sveikinam thumbup.gif Lauksiu ir aš kartu naujų kleckų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 05, 13:40)
Buvo trečias biggrin.gif

Šį šeštadienį varžybos Palangoje laukia smile.gif

Sveikinu su garbinga bronza!!! third.gif
Ir linkiu gero starto ( ir finišo) Palangoje! bis.gif

Mes su Keri šeštadienį varom į Rygą, į tarptautinę paroda. Bandysim latvišką CACIB sumedžioti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 06 05, 12:48)
Mes su Keri šeštadienį varom į Rygą, į tarptautinę paroda. Bandysim latvišką CACIB sumedžioti. smile.gif

Nugis ir jum tada sėkmingo pasirodymo mirksiukas.gif Laikom Fokstrotinių foksų frontą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2014 06 05, 12:38)
Maciau tik epizodiskai, bet visgi yr kas veikt su foksu trasoj - potencialo lekt jie turi, bet ir reakcijos zaibiskos is seimininko reikalauja  doh.gif Aviganiukai tai jau prigimtimi orientuoti i zmogu, o sitie pasiuteliai daro pagal save.
Kantrybes terjeristam - agilitistam  4u.gif

Kas liečia trasa, tai Koris reikalauja tikslumo,plius greito tikslumo biggrin.gif Menkiausias vedlio netikslumas, nesugebėjimas greitai susiorientuoti, jį "išmuša" iš vėžių ir tada prasideda "Nu davai davai, ką darom, ką darom, lekiam, lekiam ..."
Nesiginčiju, bet mano akimis, tai vien tik vedlio klaidos, šuo tikrai nedaro pagal save, trasoje jis atsijungia, nebelieka jam nieko aplink, apart azarto bėgti, bet jis tiesiog greitas, energingas ir negalima su juo lenktyniauti, reikia labai tiksliai jį vesti. O tam dar reikia trasoje nesiblaškyti ir ją gerai prisiminti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 06 05, 13:41)
Beje, turim gerų naujienų- mūsų kelionė į Lenkiją buvo vaisinga. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tėtukas:

Sveikinam 4u.gif
Noriu pasmalsaut - kiek pamenu pas jus daugiau maziau juodmargiukai buna...cia samoningai, ar tiesiog taip gaunas? Tiesiog pirmiau ziurima eksterjero, temperamento ir jau tas margumas parenkant patina paskutinej vietoj palieka? Man taip patinka tiek foksiukai, tiek raselo terjerai su rudom demelem, del to ir klausiu ax.gif

QUOTE(Arvika @ 2014 06 05, 14:11)
Kas liečia trasa, tai Koris reikalauja tikslumo,plius greito tikslumo biggrin.gif  Menkiausias vedlio netikslumas, nesugebėjimas greitai susiorientuoti, jį "išmuša" iš vėžių ir tada prasideda "Nu davai davai, ką darom, ką darom, lekiam, lekiam ..."
Nesiginčiju, bet mano akimis, tai vien tik vedlio klaidos, šuo tikrai nedaro pagal save, trasoje jis  atsijungia, nebelieka jam nieko aplink, apart azarto bėgti, bet jis tiesiog greitas, energingas ir negalima su juo lenktyniauti, reikia labai tiksliai jį vesti. O tam dar reikia trasoje nesiblaškyti ir ją gerai prisiminti  lotuliukas.gif

Na, tada gal ne visai tiksliai issireiskiau - jie ne tai, kad bega pagal save is principo, bet jei vedlys grybauja, tada jau masto savo galva, kai nebegauna savalaikiu tiksliu nurodymu bigsmile.gif
O jus Balkunuose seminare gal zadat but?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 05 birželio 2014 - 13:34
QUOTE(cile @ 2014 06 05, 13:33)
Man taip patinka tiek foksiukai, tiek raselo terjerai su rudom demelem, del to ir klausiu  ax.gif

Na, tada gal ne visai tiksliai issireiskiau - jie ne tai, kad bega pagal save is principo, bet jei vedlys grybauja, tada jau masto savo galva, kai nebegauna savalaikiu tiksliu nurodymu  bigsmile.gif

O jus Balkunuose seminare gal zadat but?

Mums pasisekė, vienintelis vadoje buvęs mandras rudčkis spėjo atitekti mums biggrin.gif

Jooo. Vedlys tik gavo dirskvalą ir visas grybavimas dingo, atsipalaidavo, sakė visą jaudulį nuėmė ir gražu buvo tada į abu žiūrėti smile.gif Yra ką su terjeru veikti, nuobodžiauti neleis biggrin.gif

Aš truputį atsilikau nuo visko blush2.gif kada kas toliau kur vyksta, buvau iki Palangos varžybų savo vyrus suregistravus, ai dar Šiauliai žinoma, kai savas klubas organizuoja. Dabar reikia vėl pasistudijuoti, kur kas vyksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 05 birželio 2014 - 13:45
QUOTE(cile @ 2014 06 05, 14:33)
Sveikinam  4u.gif
Noriu pasmalsaut - kiek pamenu pas jus daugiau maziau juodmargiukai buna...cia samoningai, ar tiesiog taip gaunas? Tiesiog pirmiau ziurima eksterjero, temperamento ir jau tas margumas parenkant patina paskutinej vietoj palieka? Man taip patinka tiek foksiukai, tiek raselo terjerai su rudom demelem, del to ir klausiu  ax.gif

Taip gaunasi... ax.gif Iš tiesų, pasirenkant patiną į spalvą žiūriu mažiausiai. Nes vistiek vadoje būna ir tokių, ir tokių ( netgi kergiant su baltai/rudu, daugiau gimsta trispalvių).
Beje, įdomus pastebėjimas- pas mus baltai/rudi trumpaplaukiai- mažuma. O štai nuvažiavus į Čekiją, į Europos terjerų parodą ir jų klubo specializuotą, vaizdelis visiškai priešingas- ten trispalvių žymiai mažiau ( o ir iš jų dauguma buvo atvažiavę iš Suomijos ar Vokietijos). biggrin.gif Taip kad, jei norisi baltai/rudo, didžiausias pasirinkimas- Čekijoje. lotuliukas.gif

https://www.facebook...s...1180&type=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 05 birželio 2014 - 14:08
Sveikinimai mamytei, lauksiu kleckų 4u.gif
Dėl Korio džiugu, tuoj pereisit į A1, būsit konkurentai biggrin.gif
O dėl bėgiojimo su foksu, tai čia, matyt, vėl gi individualus dalykas. Kiek čia tenka man su viena slovėne pabendrauti (ji su džeku bėgioja ir ketina foksą pirkti neužilgo), tai ji labai tiksliai pastebėjo terjerų situaciją. Jie medžioja trasoj hendlerį. Ir jei jis suklysta, terjeras apsidovanoja aplodamas ir šokinėdamas jį. Būtent dėl to su jais bėgiojant rekomenduoja visad judėt ir būt pirma jų. Nežinau, ar gerai išsireiškiau, ką pasakyt norėjau ax.gif
Chill paskutiniu metu nepaprastai džiaugiuosi, kad varžybose mąsto daugiau, kas liečia atsišaukimus ir provokacijas, įėjimus į slalomą. Labiau susibėgom, jaučia ji labiau mane, o aš ją, ką kaip kur geriau pasukt, užvest, pastumt. Tikrai galvot pradėjo. Ne tik, kad mato buomą ir maišiuką, tai raus į maišiuką. biggrin.gif Tuo labai džiaugiuosi.
Bet su ja dėl zonų tai jau į neviltį einu. Treniruotėse - puikiai. Varžybose- pragriuva. Šias varžybas teko visas aukoti tuo tikslu, kad protą atsukt. Bet aš jau vilties netenku, kad tai duos rezultatų. Suprasčiau, jei ji iki galo nesuprastų, kas tos zonos, bet treniruotėse daro puikiai, tad esmė jos nemąstymas tuo klausimu varžybose ir azartas, netelpantis tame trispalviame burunduke. g.gif Dar kelias varžybas aukosiu zonom, jei nebus pagerėjimo, teks permokyti ant bėgančių verysad.gif Visu kitu jos darbu, greičiu, azartu esu labai patenkinta.

Pauliaus Lelekausko kadras.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė.: 06 birželio 2014 - 01:11
Sveikos,
Gal parekomenduotumet gera dresuotoja foxiukui? labai jau aktyvus, spraigantis, labai reikia auklejimo. Vyras veda suniuka dresuron, bet nelabai rezultatu matosi..
Cia Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2014 06 06, 06:51)
Sveikos,
Gal parekomenduotumet gera dresuotoja foxiukui? labai jau aktyvus, spraigantis, labai reikia auklejimo. Vyras veda suniuka dresuron, bet nelabai rezultatu matosi..
Cia Vilniuje  smile.gif

Kokio amžiaus jūsų foksas? Kiek laiko dresūros užsiėmimus lankot? Ar dirbat su šuniuku ne tik dresūros aikštelėje, o elementaraus pasivaikščiojimo metu?
Ir problema kame - kad aktyvus ir energingas? Tai išnaudokit tai- kamuoliukas, skanukai, komandos. Foksui tik duok darbo ir veiklos, jis neeis šalia prie kojos lauke, jei nieko nesiūlai, veiklos susiras pats smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglė. @ 2014 06 06, 01:04)
Sveikinimai mamytei, lauksiu kleckų  4u.gif
Dėl Korio džiugu, tuoj pereisit į A1, būsit konkurentai  biggrin.gif
O dėl bėgiojimo su foksu, tai čia, matyt, vėl gi individualus dalykas. Kiek čia tenka man su viena slovėne pabendrauti (ji su džeku bėgioja ir ketina foksą pirkti neužilgo), tai ji labai tiksliai pastebėjo terjerų situaciją. Jie medžioja trasoj hendlerį. Ir jei jis suklysta, terjeras apsidovanoja aplodamas ir šokinėdamas jį. Būtent dėl to su jais bėgiojant rekomenduoja visad judėt ir būt pirma jų. Nežinau, ar gerai išsireiškiau, ką pasakyt norėjau  ax.gif

Skaitau ir viską matau realiai, labai jau pažįstama smile.gif Pridėsiu tai, kad tam, kad būti pirma jų, reikia pačiam labai užtikrintai bėgti, susimakalavai trasoje ir pipiec biggrin.gif
Bet čia ir laiko reikia, darbo įdėto. Va kiek mačiau bent jau filmuotos naujos iš treniruočių su Cill medžiagos, tai jūsų duetas labai pažengė, susidirbo smile.gif Varžybose vėl gi, matyt šuo jaučia šeimininko jaudulį, kitaip elgiasi vedlys, atitinkamai ir šuo nusirauna.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 06, 11:00)
Kokio amžiaus jūsų foksas? Kiek laiko dresūros užsiėmimus lankot? Ar dirbat su šuniuku ne tik dresūros aikštelėje, o elementaraus pasivaikščiojimo metu?
Ir problema kame - kad aktyvus ir energingas? Tai išnaudokit tai- kamuoliukas, skanukai, komandos. Foksui tik duok darbo ir veiklos, jis neeis šalia prie kojos lauke, jei nieko nesiūlai, veiklos susiras pats smile.gif

suniukas 4 men, dresura lanko gal menesi... pasivaiksciojimu metu su sunim uzsiima vyras su dukra, as- beveik ne. Aktyvumo tai nieks turbut ir nesumazins, bet esme- neklauso manes. Aisku, jis dar vaikas, bet kai isvaziuoja vyras, bijau ji net kieme paleist- iskart per tvoras lenda, ypac suni ar zmogu einant isgirdes..
Vyro isskyrus minetus atvejus dar klauso, bet manes - ne..praktiskai su vaiku namie sededama tik voljere ir laikau suni..net gamtiniu reikalu bijau isleist ( su pavadeliu isvestas nieko nedaro)..
Ar po menesio rezultatu ner ko tiketis dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 06 birželio 2014 - 10:09