Panevėžyje naujo šeimininko laukia trumpaplaukis foksas:
https://www.facebook...9...e=1
Na ką, praskriejo mūsų varžybos, buvo neįskaitinės. Kiekvieną dieną bėgom po dvi agility open ir dvi agility jumping trasas. Pirma diena pavyko puikiai (buvo mano ne viena žiopla klaida, bet vis tiek labai aš džiaugiuosi, smagu buvo), rezultatai - open agility medium kategorijoj 2 vieta, open jumping medium kategorijoj 3 vieta.
Sekmadienį atsipalaidavom abi, kliuvo zonos, tai pasidarėm diskvalus, likau vis tiek labai patenkinta jos, palyginus, susikaupimu, susikoncentravimu į mane. Pirmą kartą pavyko smagiai susibėgti varžybose, labai viena kitą jaučiant.
Na, paspalvosim ta proga šiek tiek.
Sekmadienį atsipalaidavom abi, kliuvo zonos, tai pasidarėm diskvalus, likau vis tiek labai patenkinta jos, palyginus, susikaupimu, susikoncentravimu į mane. Pirmą kartą pavyko smagiai susibėgti varžybose, labai viena kitą jaučiant.
Na, paspalvosim ta proga šiek tiek.
Pagal pirma foto atrodo, kad priekyje laukia kliutis su ypatingai auksta kartele
Dar kartą sveikinimai abiems Foto viską perteikia, kaip smagu šunims, o Chill bėgimas lydimas garsaus lojimo, kaip matau, energijos ir draivo pilna
Mes užsiregistravom Kaunan šeštadieniui
Mes užsiregistravom Kaunan šeštadieniui
Migle, sveikinimai!!! Nesvarbu, kiek klaidų padarėt, svarbu, kad gerai praleidot laiką.
Ačiū visoms
Arvika, bus smagu varžybose ne vieną foksą matyt!
Arvika, bus smagu varžybose ne vieną foksą matyt!
Mergynos, o Druskininkuose nebus agility varžybų? Rugpjūčio 2-3?
Rugpjūčio 3 ten specializuota terjerų paroda. Gal įkalbėčiau Arviką su Koriu sudalyvaut...Tuo pačiu sudalyvautume veislynų konkurse ( būtų 4 šunys)...
Bonifacija05, jūs irgi galit bandyti- specializuotoj parodoj galima jau nuo 3 mėn. dalyvaut.
Pirminė registracija iki 06.29
http://www.terjeruklubas.lt/parodos/
Beje, mačiau, kad Molėtuose jūsų mamytė dalyvauja.
Papildyta:
Dar anksti džiaugtis- jei jau ausys lengvokos, tai jos "vaikščios" iki metų ir ilgiau...
Rugpjūčio 3 ten specializuota terjerų paroda. Gal įkalbėčiau Arviką su Koriu sudalyvaut...Tuo pačiu sudalyvautume veislynų konkurse ( būtų 4 šunys)...
Bonifacija05, jūs irgi galit bandyti- specializuotoj parodoj galima jau nuo 3 mėn. dalyvaut.
Pirminė registracija iki 06.29
http://www.terjeruklubas.lt/parodos/
Beje, mačiau, kad Molėtuose jūsų mamytė dalyvauja.
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija05 @ 2014 05 20, 14:37)
Dar anksti džiaugtis- jei jau ausys lengvokos, tai jos "vaikščios" iki metų ir ilgiau...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 05 20, 14:43)
Gal įkalbėčiau Arviką su Koriu sudalyvaut...Tuo pačiu sudalyvautume veislynų konkurse ( būtų 4 šunys)...
Nyžinau, nyžinau su tais grožio konkursais ir laipteliais kirptu užupakaliu - letenom užbadys mano kaimietį
QUOTE(Arvika @ 2014 05 20, 20:07)
Nyžinau, nyžinau su tais grožio konkursais ir laipteliais kirptu užupakaliu - letenom užbadys mano kaimietį
Baik gi Padės tau. Siūlau išbandyt tokį amplua. Juo labiau, nauja patirtis nėra blogai
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 20, 19:30)
Baik gi Padės tau. Siūlau išbandyt tokį amplua. Juo labiau, nauja patirtis nėra blogai
Tave tada kartu prigriebsim, žinant kas Akelos šunis išstatinėja, tradicijų nelaužysim