Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Panevėžyje naujo šeimininko laukia trumpaplaukis foksas:

https://www.facebook...9...e=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 16 gegužės 2014 - 18:07
Na ką, praskriejo mūsų varžybos, buvo neįskaitinės. Kiekvieną dieną bėgom po dvi agility open ir dvi agility jumping trasas. Pirma diena pavyko puikiai (buvo mano ne viena žiopla klaida, bet vis tiek labai aš džiaugiuosi, smagu buvo), rezultatai - open agility medium kategorijoj 2 vieta, open jumping medium kategorijoj 3 vieta.
Sekmadienį atsipalaidavom abi, kliuvo zonos, tai pasidarėm diskvalus, likau vis tiek labai patenkinta jos, palyginus, susikaupimu, susikoncentravimu į mane. Pirmą kartą pavyko smagiai susibėgti varžybose, labai viena kitą jaučiant. smile.gif
Na, paspalvosim ta proga šiek tiek.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagal pirma foto atrodo, kad priekyje laukia kliutis su ypatingai auksta kartele lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar kartą sveikinimai abiems 4u.gif Foto viską perteikia, kaip smagu šunims, o Chill bėgimas lydimas garsaus lojimo, kaip matau, energijos ir draivo pilna thumbup.gif

Mes užsiregistravom Kaunan šeštadieniui smile.gif
Atsakyti
Migle, sveikinimai!!! 4u.gif Nesvarbu, kiek klaidų padarėt, svarbu, kad gerai praleidot laiką. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Arvika, bus smagu varžybose ne vieną foksą matyt! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Korio bunkeris ir naujas labai patikęs žaislas, kurį vakar dvi valandas mėtyti turėjau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Migle, sveikinu su laimejimais, man labai grazios "skrendanciu" sunu nuotraukos. 4u.gif

Koris tikras pasalūnas, pro plyšelį viską stebi, fainuolis biggrin.gif

O aš galiu pasidžiaugti, kad pas Lizzy ausys pačios bando grįžti į vietą.

user posted image
Atsakyti
Mergynos, o Druskininkuose nebus agility varžybų? Rugpjūčio 2-3?
Rugpjūčio 3 ten specializuota terjerų paroda. Gal įkalbėčiau Arviką su Koriu sudalyvaut...Tuo pačiu sudalyvautume veislynų konkurse ( būtų 4 šunys)... blush2.gif

Bonifacija05, jūs irgi galit bandyti- specializuotoj parodoj galima jau nuo 3 mėn. dalyvaut. mirksiukas.gif
Pirminė registracija iki 06.29
http://www.terjeruklubas.lt/parodos/

Beje, mačiau, kad Molėtuose jūsų mamytė dalyvauja. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija05 @ 2014 05 20, 14:37)

O aš galiu pasidžiaugti, kad pas Lizzy ausys pačios bando grįžti į vietą.

Dar anksti džiaugtis- jei jau ausys lengvokos, tai jos "vaikščios" iki metų ir ilgiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 05 20, 14:43)
Gal įkalbėčiau Arviką su Koriu sudalyvaut...Tuo pačiu sudalyvautume veislynų konkurse ( būtų 4 šunys)... blush2.gif

Nyžinau, nyžinau mastau.gif su tais grožio konkursais ir laipteliais kirptu užupakaliu - letenom užbadys mano kaimietį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 05 20, 20:07)
Nyžinau, nyžinau mastau.gif su tais grožio konkursais ir laipteliais kirptu užupakaliu - letenom užbadys mano kaimietį lotuliukas.gif

Baik gi smile.gif Padės tau. Siūlau išbandyt tokį amplua. Juo labiau, nauja patirtis nėra blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 20, 19:30)
Baik gi smile.gif Padės tau. Siūlau išbandyt tokį amplua. Juo labiau, nauja patirtis nėra blogai smile.gif

Tave tada kartu prigriebsim, žinant kas Akelos šunis išstatinėja, tradicijų nelaužysim biggrin.gif
Atsakyti