Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Aš irgi ta proga paklausiu. Ar neturi jūsų foksai bėdų su dantų apnašom? Tikiu, kad jei Chill valgytų RAW, jų gal ir nebūtų/būtų mažiau, bet šiuo metu tokios galimybės neturiu. Jau teko apnašas valyt sterilizacijos metu (viena narkozė), dabar užsisakiau pastą ir šepetėlį, laukiu, kol atsiųs... g.gif Nėra kokio būdo (veiksmingo) kaip prižiūrėti dantis paprasčiau?
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 05 05, 18:24)
Aš irgi ta proga paklausiu. Ar neturi jūsų foksai bėdų su dantų apnašom? Tikiu, kad jei Chill valgytų RAW, jų gal ir nebūtų/būtų mažiau, bet šiuo metu tokios galimybės neturiu. Jau teko apnašas valyt sterilizacijos metu (viena narkozė), dabar užsisakiau pastą ir šepetėlį, laukiu, kol atsiųs...  g.gif  Nėra kokio būdo (veiksmingo) kaip prižiūrėti dantis paprasčiau?

mes ėdam RAW, tai pas mažąją nėra apnašų, o pas Bitę kiek apsinešę, bet jai maždaug 4 m., iltis kartais su žmonių mediniu dantų krapštuku pakrapštau, tas didesnes, susiformavusias apnašas nugramdau. Kol kas dantų nevalome papildomai.
Gal reiktų kramtalų kokių nors papildomai duoti? g.gif

dryyle, narvą ir aš rinkčiausi mažesnį tą (na, nebent jūsų foksas didesnis) smile.gif

P.S. labai smagios ir gražios visų foto 4u.gif ypač Miglės rytinė foto, kur Jūs abi, tai tiesiog wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 05 gegužės 2014 - 18:17
QUOTE(dryyle @ 2014 05 05, 10:57)
Sveikos,
76*53*61 cм

Užteks to mažesnio sakyčiau, mūsiškio ar ne 62*45*53 kažkur -pilnai atsistoja, apsisuka.

Pas mus liūdnoka - pagal kraujo parametrus įtaria kažką iš erkių platinamo. Gavo vaistų dozę, iki trečiadienio stebimas ir kartosim tyrimus. O važiavom atrodo dėl įtariamos slogytes pasitikrinti, kojas rankas tyrimus aiškinant pakirto....
Viliuosi, kad viskas bus gerai, nes turi būti gerai!
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 05 05, 21:35)

Pas mus liūdnoka - pagal kraujo parametrus įtaria kažką iš erkių platinamo.

Viliuosi, kad viskas bus gerai, nes turi būti gerai!

Vaje...Turi būti gerai: jaunas, sveikas, greit pasveiks. Laikykitės. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglė. @ 2014 05 05, 18:24)
Aš irgi ta proga paklausiu. Ar neturi jūsų foksai bėdų su dantų apnašom? Tikiu, kad jei Chill valgytų RAW, jų gal ir nebūtų/būtų mažiau, bet šiuo metu tokios galimybės neturiu. Jau teko apnašas valyt sterilizacijos metu (viena narkozė), dabar užsisakiau pastą ir šepetėlį, laukiu, kol atsiųs...  g.gif  Nėra kokio būdo (veiksmingo) kaip prižiūrėti dantis paprasčiau?

Nikei buvo apnašų, kol maitinosi sausiaku. Dabar- švarūs, gražūs dantukai. thumbup.gif
Turiu pažįstamą, kuri kerpa šunis, prie progos ir dantis nuvalo. Daro tai su metaline dilde nagams, bet ne brūžina ja, o kraštu kažkaip užkabina tą apnašų plokštelę ir ji nukrenta. Be jokių narkozių. Kartą mačiau kaip ji sutvarkė kitos pažįstamos grifoniukės burnytę- rezultatas puikus. Vietom dantenos pakraujavo, bet nieko keisto, juk šuo ir muistėsi, o ji tas plokšteles stengėsi užkabinti kuo arčiau dantenų ir manipuliavo metaliniu įrankiu... ax.gif
Papildyta:
Beje, ryt su Nike braukiam į Lenkiją pas patiną. Palinkėkit sėkmės. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mike-Pukuotuk, sekmingos kelionės drinks_cheers.gif
Esu ir aš mačius, mano senajai Mailo taip tvarkė pažįstama, bet mane daugiau domintų profilaktika, gal yra koks būdas, kad jos nesusidarytų, kol kas tik apie tai, kad valo žmonės šunim dantis girdėjau, bandysiu. O kramtalai tie, kur nuo apnašų, nepadeda. Dėl RAW, žinau, kad baigtųsi bėdos, bet dabar tam galimybės nėra smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif pasitarėm su vyru ir nusprendėm duot šanšą panikei būt laisvai, nes iki šiol narvą turėjom skolintą, jei matysim kad vis dar graužia kas papuola, tai teks pirkti 4u.gif tikiuosi išaugom jau iš šito lotuliukas.gif kokia aš naivi.... rolleyes.gif

šiandien einam gražintis nail.gif

Dideliausios sėkmės Nikei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2014 05 07, 08:54)
pasitarėm su vyru ir nusprendėm duot šanšą panikei būt laisvai, nes iki šiol narvą turėjom skolintą, jei matysim kad vis dar graužia kas papuola, tai teks pirkti  4u.gif tikiuosi išaugom jau iš šito  lotuliukas.gif  kokia aš naivi....  rolleyes.gif

zinokit geras daiktas tas narvas, ne tik del grauzimo, bet ir del maisto vogimo, karstymosi ant baldu, perdetos sveciu meiles ir galiausiai keliavimui...nekalbant, kad sunims tai miela "budele" thumbup.gif
Beje, Senukai padoriai uzsiveze zveriu prekiu ir ypac narvu bei boksu....o dabar dar ir 30%nuolaida, ne ta treciadienine, bet kazkuri laika butent gyvunu prekem...labai neblogos narvu ir boksiuku kainos gaunas... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 07 gegužės 2014 - 10:07
QUOTE(cile @ 2014 05 07, 11:06)
zinokit geras daiktas tas narvas, ne tik del grauzimo, bet ir del maisto vogimo, karstymosi ant baldu, perdetos sveciu meiles ir galiausiai keliavimui...nekalbant, kad sunims tai miela "budele"  thumbup.gif
Beje, Senukai padoriai uzsiveze zveriu prekiu ir ypac narvu bei boksu....o dabar dar ir 30%nuolaida, ne ta treciadienine, bet kazkuri laika butent gyvunu prekem...labai neblogos narvu ir boksiuku kainos gaunas...  bigsmile.gif

o šiandien kaip tik planuojam į Senukus palėkt, reiks užmest akį 4u.gif nes turbūt aktualiausia būtų dėl perdėtos svečių meilės doh.gif doh.gif doh.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2014 05 07, 15:08)
o šiandien kaip tik planuojam į Senukus palėkt, reiks užmest akį  4u.gif

Tik dar nezinia kaip su asortimentu, jei mazesniuose padaliniuose...Megoj tai turbut turetu visko but...as tik ju internetini psl.ziurejau....tiesa, Megoj treciadieniniu akciju metu be proto daug zmoniu gali but, o sian kaip tik tokia diena...
Atsakyti
Nuotraukyčių šiek tiek... blush2.gif

Nikė

user posted image

Keri

user posted image

user posted image
Atsakyti
Prie mamkos ir sesės pademonstruosiu ir braliuką smile.gif
Paskutiniosios mūsų varžybos, kurių pirmos dienos rezultatai buvo puikūs - dvi švarios trąsos be klaidų ir pirmoji vieta first.gif Džiaugiuosi už savo vyriukus smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O šiaip laikomės neblogai, antibiotikų kursas, kartosim kraujo tyrimą ir lauksim gerų rezultatų. Tik jaučiasi labai ant šuns, kad be veiklos sėdi, treniruotėse nesilankom, šeštadienio varžybas teko atšaukti, bijom rizikuoti, kad kokios traumos prie tokio trombocito kieko negautų.
Atsakyti