Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Miglė. @ 2014 04 14, 13:06)
Indraa, mes jau grįžom į ąžuolyną, ketvirtadieniais 19val, penktadieniais 17val, pažengusių grupė, pradedantieji kada, tiksliai nežinau, penktadieniais nuo 18val, atrodo. Tai, jei būsit kada šalia tokiu metu, drąsiai užsukit.

Ačiū, laikus žinosiu, reiks kada specialiai atvažiuot, nes nelabai ten būnam. Realiau 18-19 val.
Atsakyti
Šiek tiek iš mūsų šiandienos smile.gif

user posted image
image share
user posted image
хостинг фотографий

Porai dienų turiu laikinoj globoj fokso mišrūną. Iš snukio foksas, iš kojų ir ūgio - džekas, bet iš sudėjimo vėl foksas biggrin.gif Ištikrųjų, labai šoklus, bet ramus, nebaisiai energingas šuniukas, gal tiesiog buvo įpratęs mažai krūvio gauti ir dabar ilgesnio pasivaikščiojimo metu taip greitai padūsta biggrin.gif Vis tik su Chill tokie patys, ir miega taip pat, ir šokinėja, ir glaustosi.

user posted image
загрузить картинку

P. S. Antkaklis - Mikės Pūkuotuko gamyba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė.: 15 balandžio 2014 - 22:01
Chill vados šuniukas Amigo po pertraukos grįžo į agillity. smile.gif

https://www.facebook...2...e=2

Atsakyti
Na ir mūsų treniruotė iš šiandien. Dau daug dar dirbti, bet vis tiek smagu bėgioti smile.gif

https://www.youtube....h?v=FLOaHeCbsog
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 04 18, 23:39)
Na ir mūsų treniruotė iš šiandien. Dau daug dar dirbti, bet vis tiek smagu bėgioti  smile.gif

https://www.youtube....h?v=FLOaHeCbsog

Šaunolės, lekiat kaip kulkos, zonos puikiai užfiksuotos thumbup.gif

Gražių ir šiltų Velykų - kartu su atėjusia šiluma visoms įkvėpimo, bei naujų idėjų įgyvendinimo 4u.gif

Mano skrendantis margutis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 20 balandžio 2014 - 11:11
SU ŠVENTĖMIS!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 20 balandžio 2014 - 13:21
[quote=mike-pukuotukas,2014 04 20, 13:20]
SU ŠVENTĖMIS!!!

Koks linksmas Ramziškas sveikinimas thumbup.gif

Moro ilgą ir šiltą savaitgalį buvo į provinciją išvažiavęs smile.gif Ten tiek naujovių jam - kvapai, vietos, gyventojai, erdvės... smile.gif Dar dukterėčios nugainiojo, tai vargšas griūdavo vakarais į guolį kaip negyvas smile.gif liežuvis iki žemės, letenos (stabdžiai smile.gif ) žalios nuo žolės smile.gif užskaitom savaitgalį thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 04 22, 11:26)
dukterėčios nugainiojo, tai vargšas griūdavo vakarais į guolį kaip negyvas smile.gif liežuvis iki žemės, letenos (stabdžiai smile.gif ) žalios nuo žolės smile.gif užskaitom savaitgalį  thumbup.gif

Foto tokios israiskingos, kad ne komentaru nebereik thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 22 balandžio 2014 - 10:40
Keri savaitgalį irgi gerai laiką leido. Šeštadienį "tūsinomės" šunų aikštelėje pas mano kolegę, o sekmadienį su sųnum ir jo drauge pusę dienos praleido prie upės- ten ir maudymosi sezoną atidarė. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar naujiena- pas mus tris dienas svečiavosi Pupa ( Marcė Mambos slėnis). Atvažiavo ženytis su Koksu, deja, labai "unorava" merga, saugojo savo nekaltybę ir dantimis, ir nagais. hah.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Atostogas pradėjom pasitikusios saulę smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
aš su klausimu 4u.gif kokio išmatavimo narvo foksui reikia? 76*53*61 cм ar 91*61*67 cm ?
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2014 05 05, 11:57)
Sveikos,
aš su klausimu  4u.gif  kokio išmatavimo narvo foksui reikia? 76*53*61 cм ar 91*61*67 cm ?

Pirmojo pilnai užteks. Mano narvas 87x60x66- telpa abi foksės ir vietos lieka dar dviem . wink.gif biggrin.gif
Atsakyti