Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 02 27, 20:33)

Moro ant skraidančio kilimo smile.gif  ax.gif

thumbup.gif
Kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 02 27, 19:33)
Moro ant skraidančio kilimo smile.gif  ax.gif

biggrin.gif
Pas mus kilimas tiesioginio to žodžio prasme skraido, kai mūsų kumeliukas praskrenda, šiandien su kilimu besiaučiant čiuožė taip, kad šis stačiai prie balkono durų stovėjo biggrin.gif

Iš fotosesijų ant kilimų smile.gif
Mailiukas dar smile.gif
user posted image

Jau kumeliukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 27 vasario 2014 - 22:38
Chill - lavašas smile.gif
https://www.facebook...6...e=3

Atsigavo po sterilizacijos, suaktyvėjo, valgo daugiau. Agility išvis greitis puikus atsirado, nors dar per mažesnes karteles šoka.
Attica (kalytė, iš Chill vados, dėl kurios daugiausiai dvejonių man kilo), sudalyvavo parodoje, aišku, tiesiog tam, kad sudalyvauti, nei dresūra nepasidomėję, nei išstatymu doh.gif doh.gif Kažkaip man jau pasakė po dalyvavimo biggrin.gif Gavo "puikiai", JN 1.
Aprašymas labai neblogas, beabejo, gavo pastabų dėl "išstatymo". Na, bet šeimininkai labai patenkinti, galvoja, gal tuo užsiimti rimčiau. Bus matyt.
Atsakyti
Savaitgalį rezultatyviai pasiparodinom. Konkurencija- kaip niekada: 3 mano foksai, 4-iš Suomijos. Ir ką gi- nė vienas iš maniškių neliko be titulo, visi susirinko po 2 CAC, Koksas ir Ramzis- po R.CACIB. Beje, Koksui labiau nuskilo- jam pereina CACIB iš suomiško patino, kuris jau gavo vieną CACIB šeštadienį.
O Keri visiškai sublizgėjo- ir 2 CACIB, ir BOS, ir BOB. thumbup.gif clap.gif bis.gif Dabar jau galutinai paaiškėjo, kad puikiai galim rungtis ir su suomiais, ir netgi su gana garsių veislynų šunimis ( prisipažinsiu, bijojau tų vardų, nes jie tikrai turi daugiau įdirbio foksuose, negu aš). Bet vis dėlto parodėm, kad nėra taip paprasta išsivežti mūsų lietuviškus titulus!
lithuania.gif

user posted image

BOB- Kerija Tai Fokstrotas & BOS- Wolfheart Cooper.

Daugiau nuotraukų iš parodos yra čia:
https://www.facebook...6...2732&type=1

Ir čia:
https://www.dropbox....h26y/xL2SXq1lXN
Papildyta:
Po parodos bandėm daryti fotosesiją. smile.gif

Koksas

user posted image

Ramzis

user posted image

Keri

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 10 kovo 2014 - 10:17
Sveikinimai su tokiu geru pasirodymu prieš konkurentus ir puikiais rezultatais thumbup.gif
Aš kaip visad jaučiu simpatiją Kerijai, graži mergytė man ji labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 03 10, 11:24)
Sveikinimai su tokiu geru pasirodymu prieš konkurentus ir puikiais rezultatais thumbup.gif
Aš kaip visad jaučiu simpatiją Kerijai, graži mergytė man ji labai wub.gif

Ačiū. 4u.gif

Aprašymus abi dienas gavom vokiečių kalba ( šeštadienį teisėjas buvo vokietis, sekmadienį- lenkė), dar parašytus kaip vištos koja, taip kad visai neaišku, kas teisėjams patiko, kas ne. Įsivaizduosim, kad viskas patiko. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 10, 10:36)
Įsivaizduosim, kad viskas patiko.  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 10, 11:19)

Nors visiškai nežinau foksų standarto, tačiau Keri man - tokia tvarkinga anatomiškai. Nu, idealiai kompaktiško sudėjimo, ir priekis, ir galas atrodo toks, kokio reikia. Ir apačios linija atrodo gera, vizualiai išpildytas visas kūnas. Už tai nesistebiu, kai ji imam BOBus biggrin.gif
Va tau ir nuomonė žmogaus, kuris visiškai neraukia veislėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 10, 11:52)
Keri man - tokia tvarkinga anatomiškai. Nu, idealiai kompaktiško sudėjimo

drinks_cheers.gif

Mes kadangi kaimiečiai, tai parodinę stoikę gulėdami išlaužiam biggrin.gif
Soliariumas:
user posted image

Ir savaitgalio leidimas laukuose:
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 10, 12:52)
Nors visiškai nežinau foksų standarto, tačiau Keri man - tokia tvarkinga anatomiškai. Nu, idealiai kompaktiško sudėjimo, ir priekis, ir galas atrodo toks, kokio reikia. Ir apačios linija atrodo gera, vizualiai išpildytas visas kūnas. Už tai nesistebiu, kai ji imam BOBus biggrin.gif
Va tau ir nuomonė žmogaus, kuris visiškai neraukia veislėj biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif
Turi ji daug ko gero, bet nebūna idealių šunų. Taip ir Kerei trūksta krūtinės, norėtųsi labiau užpildyto snukio... ax.gif Žodžiu, dar yra kur tobulėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 10, 17:29)
Ačiū. 4u.gif
Turi ji daug ko gero, bet nebūna idealių šunų. Taip ir Kerei trūksta krūtinės, norėtųsi labiau užpildyto snukio... ax.gif Žodžiu, dar yra kur tobulėti.  biggrin.gif

Idealūs yra pliušiniai smile.gif Bet šiaip, Keri tikrai puikus šuo.
Atsakyti
Paspalvinsim temą, kelios foto iš vakarinio pasivaikščiojimo.

user posted image

Vis ruošiuos apdailint vaikiną, reikia kailinius kiek pasitvarkyt atėjus pavasariui smile.gif

user posted image

Ir pasilakstymo draugė, laaabai faina tokia bigsmile.gif

Brangioji, tiesiog skrendu paskui tave...
user posted image

Ir negaliu neparodyti šitos biggrin.gif
Nu nors vieną butuką, ką...
user posted image
Atsakyti