Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Kas Vilniuj be Jakovo ją atlieka, nežinau. Na, su ja nedaro pjūvio, t.y. padaro skylutę, pro kurią kišą įrankius ir kamerytę, gyjimo procesas žymiai lengvesnis, išvaržų, komplikacijų tikimybė mažesnė. Nelieka rando, praktiškai, jei tas aktualu dar. Aš mokėjau daug, net labai, bet Jakovas savo video apie šitą sterilizaciją pabrėžė, kad kainos nekelia, nes nori išpopuliarinti šitą dalyką, tad reiktų pasidomėt.
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 02 05, 01:17)
Kas Vilniuj be Jakovo ją atlieka, nežinau. Na, su ja nedaro pjūvio, t.y. padaro skylutę, pro kurią kišą įrankius ir kamerytę, gyjimo procesas žymiai lengvesnis, išvaržų, komplikacijų tikimybė mažesnė. Nelieka rando, praktiškai, jei tas aktualu dar. Aš mokėjau daug, net labai, bet Jakovas savo video apie šitą sterilizaciją pabrėžė, kad kainos nekelia, nes nori išpopuliarinti šitą dalyką, tad reiktų pasidomėt.

supratau, ačiū! reiks pasidomėti smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi, gal bus norinčių prisijungti? smile.gif Žygis su žirgais ir šunim.

https://www.facebook...805302/?fref=ts
Atsakyti
Patapetuosim temą smile.gif iš šiandieninio "švaraus" pasilakstymo su padrushke smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 09 vasario 2014 - 22:37
Mes vakar grįžom iš Talino, kur sėkmingai užsidarėm EST JCH ir BALT JCH. thumbup.gif
Tai šiek tiek nuotraukų.
Prie jūros:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Keri ėjo susipažinti su nagla varna, kuri teikėsi nuskristi tik tada, kai von ne nosimi ją bakstelėjo. smile.gif

user posted image
Papildyta:
O laikinuose namuose vyko daugiaserijinis filmas " Gauja šiurkštukų prieš vieną trumpuką". lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 02 09, 23:31)
Patapetuosim temą smile.gif iš šiandieninio "švaraus" pasilakstymo su padrushke smile.gif

O Koris kada nors žeme laksto? Ar tik skraido padebesiais?... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunią ir gražią kompaniją turėjot, sveikinimai parodistei 4u.gif

Susitikus su šita rudaja, skraido kaip su sparnais biggrin.gif
Atsakyti
Filmas apie foksterjerus (rusų k.)
http://www.youtube.c...hMqCC4ty8w#t=58
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 02 10, 19:47)
Mes vakar grįžom iš Talino, kur sėkmingai užsidarėm EST JCH ir BALT JCH. thumbup.gif
Tai šiek tiek nuotraukų.

Saunuoliai, sveikinam 4u.gif
O ta oranzine "puosmena" siurkstukui po kaklu - lojimo ar pjautyniu prevencijai? Ir jie cia tokie draugiski kaip taisykle, ar labiau isimtis g.gif ? Mano kovine dvorterjere mane i nevilti varo su savo nemeile mazaugiam sunim, o cia va potencialus pestukai taip graziai sutaria bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 14, 20:34)
Saunuoliai, sveikinam  4u.gif
O ta oranzine "puosmena" siurkstukui po kaklu - lojimo ar pjautyniu prevencijai? Ir jie  cia tokie draugiski kaip taisykle, ar labiau isimtis  g.gif ? Mano kovine dvorterjere mane i nevilti varo su savo nemeile mazaugiam sunim, o cia va potencialus pestukai taip graziai sutaria  bigsmile.gif

Ačiū.
Tas oranžinis- tai elektrinis antkaklis, padėjęs šiek tiek tramdyti aistras. Nes pora iš tų šiurkštukių mėgėjos pasikepšioti ir išprovokuoti peštynes. smile.gif Tai antkaklis praktiškai buvo profilaktikai, nes jos jau žino, kas tai per daiktas ir su juo moka elgtis mandagiau.
Papildyta:
O pas mane svečiuojasi Idealas TF ( Ramzis). Šiandien apsikirpom, pasipozavom ta proga. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Toks jausmas, kad namuose- Moro 2. biggrin.gif Temperamentas ir elgesys- kaip Morkos. Lygiai toks pat kontaktinis, sekioja visur iš paskos, ir toks pat kamuoliukų fanatikas- neša ir neša juos, randa visus, kiek mano mergos išmėtę po lovom. smile.gif Tik gal švelnesnis, neturi tokios agresijos- netgi įsidūkęs su vaiku žaidžia gražiai, jei vaizduoja, kad kanda, tai tik ranką apsižioja... Su Keri irgi žaidžia taip, kad gražu žiūrėt- atseit kanda, bet taip atsargiai, džentelmeniškai. bigsmile.gif O Keri nagla- pribėgus griebia jam už galinių kojų ir griūna iš karto ant nugaros, tipo- gulinčių nemuša... lotuliukas.gif Linksma pas mus. thumbup.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek Ramzio ( Idealas TF). ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visiems foksiukams linkėjimai rolleyes.gif

Moro ant skraidančio kilimo smile.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti