Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Dora su Chill

user posted image

Varnų ieško ((:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2013 12 12, 17:21)
Sekasi gerai, jau turbūt trečia savaitė, kaip pas mane smile.gif

Oo, puikios naujienos thumbup.gif man kazkaip ir neuzkliuvo, kad Moriukas jau turi nauja seima.

Migle, o kaip su Dora reikalai, ar dar neatsirado rimtai besidominciu ja?
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2013 12 12, 16:21)
Sekasi gerai, jau turbūt trečia savaitė, kaip pas mane smile.gif Moro labai protingas, klauso, dar nieko nebuvo pridirbęs, išskyrus, kad striukę nutraukė nuo pakabos ir nusitempė už sofos, bet ten kišenėj buvo jo mylimas kamuoliukas smile.gif Daug smagiau namie, kai jis atsirado, daugiau judėjimo, daugiau pasivaikčiojimų thumbup.gif

Šaunu,kitaip ir negalėjo būti, kai gavot jau po šuniško universiteto, išauklėtą vaikiną biggrin.gif Gundžiausi ir aš kažkada, bet namie katės, kurios sureguliavo planus tinkamesne linkme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2013 12 16, 19:56)
Varnų ieško ((:

Kaip gerai, kai taviškė tokia draugiška ir visas priima į globą, abi esat šaunuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
Cile, kol nuotraukos prastesnės buvo, niekas nesidalino, tai ir nebūtų radus dar namų, o ir su sveikata dar iki galo nebuvo gerai. Dabar nuotraukos normalios, žmonės kitaip žiūri ir dalinasi sparčiau, bet kol kas jokių variantų nėra. Plius reiktų jai rimtos veterinarinės analizės, o ne simptomų gydymo, kaip Dainavos klinikoj daro, bet prieglaudos sutartis su jais pasirašyta, tai nekažką ir bepadarysi, jau, atrodo, sveika ir vėl prasideda. Parvo virusą kaip ir įveikė (pakartotinai tyrymų nebedarė, nes "neturėtų jau būti, lengva forma sirgo, tokio amžiaus, jau turėjo per savaitės gydymą pasveikti"), dabar vėl viduriuoja, antibiotikų dar neskyrė, bet gavo vėl kalną vaistų. Norėčiau rasti namus, kuriuose nuoširdžiai atsidėtų žmonės patyrinėt, kas ten jai yra. Plius dabar porai savaičių namo grįžtu, Dorą palieku Kaune pas kitą savanorę, nes ir taip trys šunys namuose bus per Kalėdas, tai žiūrėsim, kaip čia su ta šeimininkų paieška bus.
Arvika, dėkui. 4u.gif Stelai leisdavo bet ką daryti, jai išvykus visą vakarą prie durų lauko praleido, laukė grįžtant. O Doros prisibijo, prie didesnių šunų aiškiai nesaugiai jaučiasi. Bando žaisti kviesti namuose tik retkarčiais ir laabai atsargiai, lauke išvis atskirai jos.
Atsakyti
Pasirodom smile.gif
user posted image

Giesmininkas Kalėdoms ruošiasi smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 18 gruodžio 2013 - 21:00
Palangoje rastas nukirptas šiurkščiaplaukis foksterjeras.

"Rastas foksterjeras,nukirptas,su rudu antkakliu,lakstė su kitais suniukais prie Palangos Jurgucio vidurines mokyklos.Draugiskas,gana jaunas,tik labai veržiasi i lauką.Pridedu foto-gal atsiras šeimininkai?nes matosi šuniukas priziuretas.Dalinkimes,prašau!!!Tel. 861491200"
https://www.facebook...2...e=1
https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti
SU ŠVENTĖMIS, KOLEGOS IR BENDRAMINČIAI!

user posted image
Atsakyti
Visus foksiukus ir ju seimininkus su sventemis sveikina Moro ir Dovile smile.gif

user posted image
Atsakyti
Lyg ir savo mažių matau:)
Prisidedam ir mes prie sveikinimų, jaukaus ir šilto vakaro užbaigimo...
Koris doroja kalėdų senelio padarka ir džiaugiasi katino draugija:)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 25 gruodžio 2013 - 22:07
Su šventėm visus[I] 4u.gif

Moro labai gražiai sniego fone baltas atrodo, o Koris su katinais biggrin.gif drinks_cheers.gif

Aš norėjau paklausti, gal žinot, kur galima įsigyti gražių, orginalių, tikrai patvarių antkaklių? Norėtųsi kažko mielo akiai, bet ir, kad nebūtų taip, kad sagtelės prastos (trūktelėjo mano mergina katę pamačius, sagtelė išsibalansavo, antkaklis atsisegė, gerai, kad kelio šalia nebuvo, po ratais palindus būtų), smaugiamo irgi nenoriu, turi jau vieną. Kol kas labiausiai patinka iš dogus.lt Gal dar patarsit ką?
Atsakyti
Sveikos foksiukų mylėtojos smile.gif Senai čia bebuvau užsukus smile.gif Norėjau paklausit, ar yra čia toks foksiukas, kuris būtų alergiškas maistui? Mes vat kenčiam sad.gif Buvom pas veterinarą ir pripažino alergiją maistui, o kas keisčiausia, kad perku specialiai alergiškiems, tai dabar liepė pirkti gydomąjį pašarą. Ryt gausiu SPECIFIC CDD. Visas kirkšnis sau išsigraužė, letenas pastoviai kramto sad.gif Suleido dabar vaistų tai nebegriaužia.
Kadangi senai čia buvau tai ir klausimų daugiau smile.gif
Sakykit, kažkur užmačiau, kad trumpaplaukius foksus taip pat triminguoja g.gif Tik neįsivaizduoju kaip.. nes aš tai kerpu. Turiu Furminatorių dar, negyviem plaukam sušukuoti. Trimingavus nesu niekad, bet gal geriau tie negyvi plaukai kažkaip pasišalintų blink.gif ax.gif
Dėl charakterio: Turėjom tokią problemą, kaip agresiją kitiems šunims. Su žmonėm ir vaikais auksinis (aišku jei jo netampo), nu visi giria koks fainas, koks geras, bet antkaklis griežtas ir plius antsnukis sad.gif Pusę metų ėjom į dresūros pamokas- rezultatas 0, kaip puolė ant šunų, taip puolė.. veterinaras pasiūlė iškastruot, sako jis nori būti tas aktyvus patinas, nori imti viršų, atseit padės. Na paklausėm. Praėjo jau geri metai, o rezultatas taspats sad.gif oooo kad galėčiau atsukt dabar laikrodį- nebekastruočiau schmoll.gif verysad.gif
Manau, kad gal jis tiesiog mažai išsilaksto. paleisti jo negaliu, nes pabėgs. Turiu 8 metrų pavadį, tai aplink zuja. Turiu idėją pabandyti elektrinį antkaklį nuo lojimo. Nes kai puola, juk loja, tai gal suveiktų? Kaip manot? Ir dar... blush2.gif doh.gif Nu 100 klausimų pas mane biggrin.gif
Gal gyvenate kas nuosavame name ir turite el. tvorą? Mes statomės namą, planuojam kitąmet išsikelti, tik bėda ta, kad manasis perlipa tvorą smile.gif Galvoju, gal ta elektrinė padėtų. tada galėtų lauke kad ir visą dieną lakstyti smile.gif
Ačiū už kantrybę 4u.gif blush2.gif

Atsakyti