Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 07, 18:33)
norėjau paklausti ar Jūs savo gvardija visą kartu vedat vienu metu į lauką? jei taip, naudojat atskirus pavadėlius ar vieną, ar kaip? g.gif
mes dabar su vienu vedžiojam, bet trūksta ilgio mums, tai galvojam, kaip čia daryti, kad būtų patogiau visiems smile.gif

Na, triju senai nebevedzioju sykiu, nes kaip toj pasakecioj - takse atsilikdama tipendavo, margoji raudavo i prieki ir tik blonde normaliai salia doh.gif Man patogiausia dvi vedziot su ilgu dvieju karabinu pavadziu, tarkim 3.5-4m, arba ir su dviem flexais ismokau naudotis. Visgi dazniausiai saugiose vietose viena kale paleidziu.

QUOTE(Miglė. @ 2013 11 07, 18:40)
Na, bet čia kaip ir visur, foksas foksui nelygu.  smile.gif 

Joa, tavo mergyte tikrai geriete.

QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 07, 18:51)
įdomu kaip Agnnytės ryžoji priėmė Gralį (kaip supratau, jie tokia seka namie atsirado), nes ji irgi tokia su charakteriu, sorry, jei klystu smile.gif  blush2.gif

Pas Agne geriau - Gralis ramus stabilus inteligentas ir tai naglybei nusileidzia...na ir siaip priesingos lytys geriau sutaria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 07, 19:31)
Na, triju senai nebevedzioju sykiu, nes kaip toj pasakecioj - takse atsilikdama tipendavo, margoji raudavo i prieki ir tik blonde normaliai salia  doh.gif Man patogiausia dvi vedziot su ilgu dvieju karabinu pavadziu, tarkim 3.5-4m, arba ir su dviem flexais ismokau naudotis. Visgi dazniausiai saugiose vietose viena kale paleidziu.

Pas Agne geriau - Gralis ramus stabilus inteligentas ir tai naglybei nusileidzia...na ir siaip priesingos lytys geriau sutaria smile.gif

Aš kai pas mamą grįžtu, keliskart bandžiau mamos mopsą ir Bitę išvesti kartu - neeee, nee, ne. Tas mopsikas atsilieka, o ana pirmyn veržiasi. Siaubas biggrin.gif doh.gif
Buvom ir mes tokį 3m. pavadį nusipirkę dresūrai su dviem karabinais skirtinguose galuose. Bet 3 m. tai mažoka truputį. O jokių kitų alternatyvų nėra.

Na, mažoji irgi kažkiek nusileidžai biggrin.gif iš tikro, tai net nežinau kaip turi tą biggrin.gif hierarchiją šunys išsiaiškinti.. m? g.gif
anksčiau esam tokią globotinę turėję, kur jos biškį kas ir pešdavosi. tai pirmos trys dienos buvo tragiškos, bet galiausiai susidraugavo ir Bitė ją lauke nuo kitų šunų gindavo, nes ana bijodavo biggrin.gif doh.gif o čia va jos visai normaliai, nėra tokios trinties baisiai.
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 07, 19:58)
Buvom ir mes tokį 3m. pavadį nusipirkę dresūrai su dviem karabinais skirtinguose galuose. Bet 3 m. tai mažoka truputį. O jokių kitų alternatyvų nėra.

Na, mažoji irgi kažkiek nusileidžai biggrin.gif  iš tikro, tai net nežinau kaip turi tą biggrin.gif  hierarchiją šunys išsiaiškinti.. m? g.gif
anksčiau esam tokią globotinę turėję, kur jos biškį kas ir pešdavosi. tai pirmos trys dienos buvo tragiškos, bet galiausiai susidraugavo ir Bitė ją lauke nuo kitų šunų gindavo, nes ana bijodavo biggrin.gif doh.gif  o čia va jos visai normaliai, nėra tokios trinties baisiai.

Pas mane virve is senuku sodo skyriaus, buna matuojamu 8mm, apie 1lt metras kainuoja, karabinukai kikoj po pora litu...dar galima nusipirkt firmos "Gufi" pavadeli ir kitam gale antra karabina pritaisyt...tu pavadeliu visokiu metrazu buna, tvirti ir negremozdiski...nu cia jei virve senukine nepatinka.
Su tom hierarchijom tai visokiu ciudu buna...gerai, jei yra kazkieno aiskus pranasumas...mano atveju viena kiaura blondine, kuri raunasi, o kita kovine nenusileidzia...po poros drakiu jau pradejau mazaja izoliuot nuo kitu dvieju doh.gif nes margoji gerai isikabina ir dar purto...kuo baigtusi ziuret nerizikavau...
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 07, 18:51)
iš tikro, įdomu kaip Agnnytės ryžoji priėmė Gralį (kaip supratau, jie tokia seka namie atsirado), nes ji irgi tokia su charakteriu, sorry, jei klystu smile.gif  blush2.gif

Taip, tokia tvarka. Taip, mano ryžoji nagla.
Ir šiaip, Cile gerai sako - man pasisekė, kad mano Gralis stabilus ir ganėtinai gerai į mane orientuotas šuo. Kitas dalykas... Aš nuo pat pirmos dienos (2,5 mėn parvažiavęs jis svėrė tiek, kiek suaugusi Pepė) jam neleidau daryt nieko jai - nei jot ant Pepės, nei burgztelt (burgzti apskritai jam negalima ant nieko ir niekada), nei tampyt. Per gerai apie Pepę galvojau ir leidau jai viską. Tai atsisuko vėliau - jai nieko nėr perkąsti Graliui ausį, lūpą ar dar ką. Jei to, jos nuomone, reikia, ji tai daro be pamąstymo. Taigi... Mano supratimu reikia dėt pastangų ir auklėt abu. Ir nenusileist nė per nago juodymą. Susėskit namie ir gerai apgalvokit, ko norit ir ko sieksit, kokių taisyklių norit.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 11 07, 20:49)
Per gerai apie Pepę galvojau ir leidau jai viską. Tai atsisuko vėliau - jai nieko nėr perkąsti Graliui ausį, lūpą ar dar ką.

Lygiai taip pas mane su margaja buvo - uz pirmus agresijos/pykcio parodymus liko tinkamai nenubausta...kazkaip senai buvau beturejus piktus sunis ir atsileidau, be to tas pozityvus auklejimo budas...dabar turek beda, blem doh.gif prie akiu daugmaz valdoma, bet nebegaliu ja pasitiket...
Atsakyti
apsišarvosim kantrybe ir bandysim auklėti griežtai smile.gif
juk nereik tikėtis, kad kelias dienas pabuvusios kartu jos jau puls draugauti. Apsitrins ir tada žiūrėsim. Mažoji žaist labai nori, bet Bitė nelabai. Gal ir gerai, nes iš tų žaidimų dažnai peštynės gaunasi.
Atsakyti
Chill šiandien sudalyvavo Royalio šunų aikštelės atidaryme. Smagu, kad Kaune dabar bus vieta, kur legaliai šunį paleisti galima. smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2013 11 09, 15:47)
Chill šiandien sudalyvavo Royalio šunų aikštelės atidaryme. Smagu, kad Kaune dabar bus vieta, kur legaliai šunį paleisti galima.  smile.gif

Buomas tai nevykes ir net nesaugus, nu bet norai geri, del aiksteles labai dziugu bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, tvoros apačioj irgi palikta vietos nuo žemės, matyt, kad vėdintųsi biggrin.gif Vis tiek smmagu, kad kažkas bus, nors ir nesinaudosim ja, matyt, vis tik tolokai mum.
Atsakyti
O čia iš serijos "Moro ir kamuoliukas". biggrin.gif Ten, kur judesys- fotoaparatas nebepagauna... doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pasirodom ir mes 4u.gif
neblogai mergos sutaria (miegoti gali lovoj šalia, net letenom susilietusios! (Bitė kitų šunų taip arti nėra prisileidusi), vaikšto su vienu pavadėliu kartu, gražiai, nesitampo labai, tik kartais šonais susitrenkia), kartu nedūksta (beveik), tik Bitė ją taip pakramsnoja/pakandžioja/pablusinėja (net nežinau kaip tai įvardinti), ties kaklu, ausim. Mažoji nesipriešina, kažin, ką toks elgesys reiškia?
šeimininkai dar neatsirado...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 11 09, 19:16)
O čia iš serijos "Moro ir kamuoliukas".  biggrin.gif Ten, kur judesys- fotoaparatas nebepagauna... doh.gif
user posted image

Linksmuolis Moro wub.gif
Atsakyti