Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 04, 15:14)
Seniai nerodytas ( ir nekirptas)- Moro. biggrin.gif

koks man gražus Jūsų Moro! smile.gif žavi mane rudai/balti foksai. Bet kaip suprantu naujų tinkamų namų neatsirado dar?

beje, vis skundžiuosi, kad maniškė gan nevaldoma, bet turbūt pati perdedu blush2.gif šian gražiausiai nuėjome į pašto skyrių (neišvarė iš skyriaus net kai su šunim atėjau biggrin.gif aišku, ženklų, kad su šunim negalima eiti irgi nėra), tai va, ir maniškė gražiausiai atsisėdo ir laukė, kol aš atsiimsiu siuntinuką smile.gif geras tas mūsų šuo, su charakteriu, aišku, bet geresnio neįsivaizduoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 10 05, 14:04)
koks man gražus Jūsų Moro! smile.gif žavi mane rudai/balti foksai. Bet kaip suprantu naujų tinkamų namų neatsirado dar?

Ačiū. Ne, kolkas rimtų žmonių dar neradau. Buvo pora norinčių, bet tokių neapsisprendusių iki galo, tai tokiems ir duoti negali, nes po kokios savaitės, kai pamatys, kad šuo ne pliušinis, jis ir loja, ir su juo pasivaikščioti reikia eiti ne tik kai geras oras, bet ir kai lyja, šalta- sakys: ai, nepatinka, pasiimkit atgal...
Atsakyti
Truputį rudeninių spalvų iš Kauno ąžuolyno smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražios rudeniškos nuotraukos, ypač paskutinė portretinė tokia wub.gif
Atsakyti
Kokia figūringa... thumbup.gif Kaip nieko ir nebūta. biggrin.gif
Atsakyti
Sportuoja mergina, nėr ko norėt biggrin.gif Bet bus sterilizuota prie progos, žiūrėsim, kaip su ta figūra išeis. smile.gif

Arvika, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2013 10 09, 23:06)
Sportuoja mergina, nėr ko norėt  biggrin.gif  Bet bus sterilizuota prie progos, žiūrėsim, kaip su ta figūra išeis.  smile.gif

Kas lėmė tokį apsisprendimą?
Figūrą išlaikyti bus nesunku, tuo labiau kai sportuojat intensyviai. Mano Moro po kastracijos buvo kiek papilnėjęs, bet pradėjau labiau maistą kontroliuoti- vėl figūringas (naujose nuotraukose matosi, o jei dar apkirpčiau- dar gražiau atrodytų biggrin.gif )
Atsakyti
Protas biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus naujienos nedžiuginančios- Nikė liko tuščia, taip kad šuniukų kolkas nebus...Jau pasiilgau to mazylių erzelio ir pieniško kvapo, deja... verysad.gif Vaisinomės dirbtinai, teko spermą atskiesti, vat matyt ir pritrūko tų buožgalviukų...
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 11, 12:29)
O pas mus naujienos nedžiuginančios- Nikė liko tuščia, taip kad šuniukų kolkas nebus...Jau pasiilgau to mazylių erzelio ir pieniško kvapo, deja... verysad.gif Vaisinomės dirbtinai, teko spermą atskiesti, vat matyt ir pritrūko tų buožgalviukų...

verysad.gif gaila... aš jau visai buvau prisisvajojusi apie vieną iš kleckų smile.gif
Tikėkimės kitas kartas bus sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2013 10 11, 13:42)
verysad.gif gaila... aš jau visai buvau prisisvajojusi apie vieną iš kleckų smile.gif
Tikėkimės kitas kartas bus sėkmingas  4u.gif

Na, jei iki pavasario tas noras nepraeis- gal ir bus tų kleckų. mirksiukas.gif Tik jau teks žentų užsienyje ieškot, su šituo eksperimentų nekartosim. Taigi, iš vienos pusės- gal visa tai- tik į gera?... biggrin.gif
Zalias_zolynelis, o šuniuko dairotės parodoms, ar tiesiog namams?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 11, 13:43)
Na, jei iki pavasario tas noras nepraeis- gal ir bus tų kleckų. mirksiukas.gif Tik jau teks žentų užsienyje ieškot, su šituo eksperimentų nekartosim. Taigi, iš vienos pusės- gal visa tai- tik į gera?... biggrin.gif
Zalias_zolynelis, o šuniuko dairotės parodoms, ar tiesiog namams?

Tiesiog namams smile.gif dėl parodų, tai nežinau, galbūt susidomėčiau, bet kol kas tokių minčių neturiu.
Atsakyti