Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2013 09 29, 18:00)
O koks mielas nosiukas! Gražuolis smile.gif

Koris dėkoja už komplimentus mirksiukas.gif

Vakar vaikinas turėjo savo pirmąjį pasirodymą agility aikštelėje. Varžybos neoficialios, tiesiog sezono uždarymo fiesta, bet mums viskas buvo svarbu smile.gif Pradedančiųjų trasoje Koris buvo vienintelis medium kategorijos atstovas, tad prijungus jį prie small'ikų, užimė mano vyrai garbingą trečiąją vietą third.gif
Gera pradžia, pusė darbo biggrin.gif Nuotraukėlių bus vėliau.

Šiandien toks jausmas, kad šuns neturime,garsiai atsidūsdamas vis praslenka kaip šešėlis dislokacijos vietą pakeisdamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2013 09 29, 19:27)
Koris dėkoja už komplimentus mirksiukas.gif

užimė mano vyrai garbingą trečiąją vietą third.gif

Sveikinimai!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2013 09 29, 19:00)

Mike-pukuotukas, o kaip jūsų Nike po "vedybų"? rezultatų dar nematyti?  blush2.gif

Nikė ir šiaip stora buvo, tai vizualiai dar nieko nesimato. O echoskopijos padaryti neturiu laiko nuvežti, dabar toks įtemptas laikas darbe. Bet jau nedaug liko spėlioti- jei yra, tai po geros savaitės Nikė pradės "plėstis"- paprastai nėštumas ir pradeda matytis likus kokiom 3 savaitėm iki gimdymo.
Atsakyti
Sveikinimai agilitistam drinks_cheers.gif
O aš gavau šiokių tokių Amigo nuotraukų, dalinuosi.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2013 09 29, 19:38)
O aš gavau šiokių tokių Amigo nuotraukų, dalinuosi.

Pirmoje foto į tatuką panašus man kažko smile.gif Labai paaugęs, visas vaikinas jau thumbup.gif

O čia mano agilitistas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Rimtas šuo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 29 rugsėjo 2013 - 22:08
Valioooo, kelią agilitiniams foksaaaams drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2013 09 29, 22:23)
Valioooo, kelią agilitiniams foksaaaams  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

biggrin.gif kremtam toliau mokslus ir laukiam prisijungiant Amigo mirksiukas.gif
Atsakyti
Abba rugpjūčio gale.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir dar norėjau paprašyt parekomenduot dresuotoją Vilniuj, kad žinotų, kaip prie terjerų prieiti. Nes Abbos šeimininkai pas Viktorą nuėjo ir suprato, kad ne jiem...
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2013 10 03, 14:58)
Ir dar norėjau paprašyt parekomenduot dresuotoją Vilniuj, kad žinotų, kaip prie terjerų prieiti. Nes Abbos šeimininkai pas Viktorą nuėjo ir suprato, kad ne jiem...

Rekomenduoju Justiną Juškevičiūtę ( kontaktai yra LKD svetainėje). Pati daug metų laiko keribliu terjerus, terjerų temperametras jai nesvetimas. O ir atsiliepimai apie ją kaip dresuotoją- tik geri.
Atsakyti
Ačiū!
Atsakyti
Justina tikrai puiki! Justina pešė mūsiškę užsispyrėlę ir puikiai su ja tvarkėsi thumbup.gif
sakė dresuoja Pilaitėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 03 spalio 2013 - 20:41
Seniai nerodytas ( ir nekirptas)- Moro. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti