Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Gražiausi šunys: European Fox Terrier Winner'2013; BOB

MYSTIC VON DER SCHWEDENSCHMITTE

user posted image

European Fox Terrier Winner'2013; BOS

PUSCHKIN V.D. SCHONEN BERG

user posted image

CYRANO ABADENE

user posted image

PRADA V.D. BISMARCKQUELLE

user posted image

Ir man labai patikęs patinas, užėmęs klasėje 3 vietą:

ANDY VICUS PRAGENSIS

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 09 17, 15:52)
Grįžom po kelionių, šiek tiek jau atsigavom, tai galiu sutvarkyti nuotraukas ( tuoj įdėsiu nuorodą). Buvom su Keri ir šiurkščiaplaukių kompanija Čekijoje, dvejose parodose: EUROPEAN FOX TERRIER WINNER SHOW 2013 ir CZECH FOX TERRIER CLUB SHOW 2013 . Savęs parodyt, bet labiau- kitų pasižiūrėti. Tiek foksų vienoje vietoje dar neteko matyti. Pirmą dieną užregistruota 138 šunys iš 12 šalių, antrą- 149 šunys. Kaip bebūtų keista, trumpaplaukių- dvigubai daugiau. Konkurencija didelė, pavyzdžiui su Keri klasėje varžėsi 11, antrą dieną- 15 kalių. Teisėjavo trys teisėjai, visi iš foksų tėvynės- Didžiosios Britanijos.
Mūsų rezultatai vidutiniai: pirmą dieną:"Very good", antrą- "Excellent". Aprašymai abi dienas puikūs. Be abejo, su garsiausiais Europos veislynais dėl prizinių vietų varžytis negalėjom, bet paroda sukėlė daug minčių- yra kur tobulėti.  ax.gif

Kolkas organizatorių nuotraukos:
https://www.facebook...6...0523&type=1

thumbup.gif super išvyka ir tikrai geri rezultatai 4u.gif thumbup.gif
o jau akis paganyti tikrai buvo kur wub.gif wub.gif kas liečia trumpaplaukius, tai man kuo daugiau baltos spalvos tuo gražiau blush2.gif 4u.gif o visas baltas - pasakų pasaka bigsmile.gif o šiurkštukų kokių nerealių buvo... ech.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 09 17, 15:52)
( tuoj įdėsiu nuorodą).

Va čia mano nuotraukytės:
https://www.facebook...s...1180&type=3
Atsakyti
Va čia tai paroda thumbup.gif jau akis paganyti tikrai buvo kur, dėkui už nuotraukas wub.gif Ir sveikinimai su rezultatais, kai tokia didžiulė veislės konkurencija 4u.gif
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 09 17, 15:34)

O man atvirščiai dėl baltos spalvos, tokie karviukai tiesiog wub.gif Dėl kraujų ir tipo nenusimanau blush2.gif bet mano skonio šis grožis wub.gif
Atsakyti
Balsuojam už Korį!!! Šita nuotrauka man nereali!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 09 20, 16:43)
Balsuojam už Korį!!! Šita nuotrauka man nereali!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

https://www.facebook...2...e=1

4u.gif Bandom laimę smile.gif
Atsakyti
Sveiki, buvom dingusios, kol internetą prasivedėm, bet grįžtam smile.gif Įsikūrėm jau Kaune, bėgiojam agility "Nasrų" klube, daug naujo išmokom, sužinojom, įdomu labai. Atticą pardaviau užleidus vietą protui, iškeliavo į Vilnių. Kas dėl medžioklinių ir parodinių foksų, tai, pavyzdžiui, Kaune nuolat sutinkam medžioklinių kraujų foksiuką Letenių. Baimės niekam jokios, kontakto su žmogum absoliučiai jokio, paleisi nuo pavadžio - dings, neklauso, loja, siaučia (žodžiu, foksterjeras biggrin.gif ), bet vis tik nelabai mąstantis ir noro būti su šeimininku - 0. Gal tiesiog nebuvo mokytas, klaidų padaryta. Kitas variantas - medžioklinių kraujų Chill'ė. Vėl gi, neaišku, kas su ja buvo daryta iki tų septynių mėnesių, kai aš ją gavau, nes gavau aš ją visiškai užguitą, sunku pasakyt, ar tai iš jos pačios genetikos, ar iš auklėjimo subtilybių. Bet ji irgi nėra visiškai foksiška, nes tikrai kontaktinė, neina prie visų žmonių, visada atsišaukia. Su šunim žaisti nori ištisai, bet užeina kartais, kai azartas didelis, kad ir pasipešt smagu. Visus paukščius, kates vaiko. Vistik, apie nuostabesnį šunį nė galvot negalėčiau blush2.gif wub.gif O dar pasidžiaugsiu, kad išprotėjelis Amigo irgi rimtus mokslus eina - pirmadienį, antradienį, trečiadienį - paklusnumas, ketvirtadienį, penktadienį - agility smile.gif Visą laiką buvo pats aktyviausias, tai smagu, kai energija tinkama linkme nukreipiama smile.gif
Atsakyti
Įkišam ir mes savo nosiuką smile.gif Laba diena smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 27 rugsėjo 2013 - 10:20
Labu 4u.gif
o mus bedos buvo uzpuolusios sad.gif
pries savaite sestadieni Koris pradejo vemti, galvojom, kad kazko uzede, praeis, sekmadieni vemimas nepraejo, tai vakare nugabenom i vet.klinika, pastate laseline, kiek pagerejo. Pirmadieni vel is naujo vemimas, nulekem pas savo vet.gydytoja - vel laseline gavo, liepe stebeti, o nakti pradejo be sustojimo vemti ir viduriuoti, paskui pasiprase i lauka. sunerimau, kad ilgai nepareina, ilekiau ieskoti...niekur nerandu, lauke tik svinta, rukas baisulinis, nieko nesimato, su vyru keliais kieme po visais krumais slaiuziojom, kol paskui po terasa radom, teko net lentas plesti, kad iskrapstytumem, vaizdelis graudus baisiai, suo net i akis neziuri cray.gif apsiblioviau ir paskambinau gydytojui, liepe atvezti. Ciucius visas drebantis is isekimo, liudnas, as apsizliumbusi...gydytojas pasake arba operuojam arba... operavom, skrandyje rado celofano gabala, bet sake, kad dar kazka matyt buvo suslamstes, nes labai jau suzalota viskas. po operacijos para laiko bukle labai sunki buvo, paskui jau pradejo po truputi dometis aplinka ir siap ne taip atkuto. Penktadieni vakare namo parsivezem, siandien jau begioja, siautet nori doh.gif bet jau streso buvo doh.gif gerai, kad viskas laimingai baigesi
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2013 09 28, 23:00)

Džiugu, kad viskas gerai baigėsi.
Va, po tokių istorijų niekada nesigailiu, kad šunis narvuose palieku, kol jie nebūna mano akiraty. Taip saugiau jiems.
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2013 09 28, 23:00)
Labu  4u.gif
o mus bedos buvo uzpuolusios sad.gif

Ojei... unsure.gif Linkiu greičiau sustiprėt...
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2013 09 27, 10:20)
Įkišam ir mes savo nosiuką smile.gif Laba diena smile.gif
user posted image

O koks mielas nosiukas! Gražuolis smile.gif

Mike-pukuotukas, o kaip jūsų Nike po "vedybų"? rezultatų dar nematyti? blush2.gif
Atsakyti