Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(taša @ 2013 07 22, 19:46)
4u.gif
ipareigok vyra/mama nest mesos smile.gif
as guledama ligoninej beveik nieko nevalgiau..tiesigo nenorejau..va kur mano kilogramai isejo..

nu jo, po operacijos gerai atrodyčiau ėdanti mėsa lotuliukas.gif , dar kokią šoninę ir taukais apipiltą, ateina daktaras, o aš lapnoju, riebalai ant sienų tyška lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 22, 19:55)
nu jo, po operacijos gerai atrodyčiau ėdanti mėsa  lotuliukas.gif , dar kokią šoninę ir taukais apipiltą, ateina daktaras, o aš lapnoju, riebalai ant sienų tyška  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu sorry, kas per nusistatymas tik paleo su tokiom problemom, menesi tikrai negalesit riebiai valgyt

norejau paklaust kaip reikia tuos avokadus ant miltu nokinti? isbert miltus i lekste ir ant stalo palikt? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 22, 20:00)
nu sorry, kas per nusistatymas tik paleo su tokiom problemom, menesi tikrai negalesit riebiai valgyt

kai randi tą, ko ieškai ne vienus metus - sunkiai gali iš galvos išmušti unsure.gif
Jei ne paleo, jau vakar būčiau ant operacinio stalo atsigulus, o dabar kenčiu, gal sakau, kaip nors pavyks apeiti šį nemalonų reikalą, o vėliau, sveikai maitindamasi ištirpinsiu aš juos.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Nebarkit smarkiai, jei kažkur apie tai kalbėjot, matyt būsiu praleidus. Kur Jūs darotės tuos metabolizmo (ir pralaidumo?) tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 22, 18:15)
kokias pskaitas lankot? ax.gif

Priessantuokines, jau pabaigem siandien biggrin.gif
Kimsau anti net riebalas per barzda bego lotuliukas.gif super, kepsiu dazniau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 07 22, 19:23)
Labas vakaras  4u.gif
Nebarkit smarkiai, jei kažkur apie tai kalbėjot, matyt būsiu praleidus. Kur Jūs darotės tuos metabolizmo (ir pralaidumo?) tyrimus?

http://www.unimed.lt...olizmo-tyrimas/
Atsakyti
Muera: avokadus dar gali det kartu su nokstanciais bananais - irgi veikia.
Lumi: kaip anti darei? paprastai tik iskepei?

Atsakyti
taip laukiau vakarienes. kepu lasisa. ir pradejo pykinti labai sad.gif net valgyt nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 22, 20:00)
norejau paklaust kaip reikia tuos avokadus ant miltu nokinti? isbert miltus i lekste ir ant stalo palikt? ar kaip?

as paimu lekstute ir iberenu ten kelis saukstus miltu, uzdedu avokadus ir viskas smile.gif tikrai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 22, 19:55)
Priessantuokines, jau pabaigem siandien  biggrin.gif

bigsmile.gif kada svente?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 22, 20:32)
Lumi: kaip anti darei? paprastai tik iskepei?

Itryniau zolelem, druska, igrudau obuoli uodegon ir kepiau orkaitej biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 22, 21:04)
bigsmile.gif  kada svente?

nesakysiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
kas ruošiatės rugpjūčio whole30, ar ruošiatės kaip nors psichologiškai/fiziškai?(Silveris kaip supratau jau septintoje dienoje? 4u.gif ) Man taip vis atsiranda noras praryti ką nors ko nebus galima paskui. doh.gif Siaubas. Kvailystė kažkokia.
Iš anksto pasakysiu: Jei kam kils klausimas "kas tas whole 30" skaitykite pirmą temą ir toliau, nes jau rodosi kad čia kažkokiame bile kokių plepalų temoje esame. Sorry, tai mano trys centai.
Lumi-Lumi, ar jūs Vilniuje paskaitas turite? Mums labai patiko, nusprendėm kad galėtų ir dar daugiau jų būti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 22, 18:52)
Wallis, man mociute irgi visko bandi ikisti, nepavyksta tai tada MB su saldainiais atakuoja. O as turiu gera pasiteisinima, sakau man daktare uzdeaude valgyt duona, kruopas, cukru ir tt, nes kitaip rektu, kad issidirbineju biggrin.gif
Kepu anti ir laukiu MB, issiunciau viena i paskutine paskaita, nes siandien mane visa skauda smile.gif

va zinok o esme tokia, kad mano mociute cukriniu diabetu serga... ir padaro ji taurele, kai jau reikalas ir ne visada kai reikalas, o kiek zinau alkoholis turetu buti tokiu atveju tabu. O nuveziau kazkada lauktuviu saldainiu, tai sako, oj vaikeli, man gi negalima schmoll.gif tai va, bus ir mociutei dabar ka is manes pasimokyti. Seimoj tai problemu nebus, as ten bunu direktorius, kas maista liecia. Tevukas zuvies pagaus, pas mociute kiausiu pasirinksiu, po saldymo kameras pasirausiu jei ka, ten tikrai kokiu kepenu guli smile.gif nusipirkau kokosu aliejaus, na 10 dienu tik busiu, bet vis tiek nezadu cia jokiu paleo atostogu imti. na ir vasara gi, darzoviu kalnai auga smile.gif siandien mano nuodeme, sulapnojau persika dideli smile.gif skanus varlys, bet pilvas dabar atsikises... nestuke.gif
Atsakyti