Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(kustuce @ 2013 07 22, 16:19)
kepu, troškinu, verdu, bet dažniausiai pakepu trumpai, neskrudinu

Pamėgink tuomet sumažinti kiek riebalų, mėsą valgyk dabar tik troškintą ar virtą, nevalgyk keptų kiaušinių, geriau skystai virtus, mažiau sviesto, riebios grietinės.
Kad pasisotintumei valgyk daugiau liesos mėsos ir daug daržovių, tik venk kopūstų, citrinų. Jei skauda, vadinasi, savo mityboje turi kažką keisti.

Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 22, 16:03)
4u.gif

o as suvalgiau rukytu lasiniu..db pykina ir skrandi skauda..... verysad.gif

Nevalgyk tuomet rūkytų. Arba nedaug su krūva daržovių.Tada negrauš skrandžio. Man prie lašinukų labai tinka agurkas wub.gif .
Galima ir nerūkytus valgyti, sūdytus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 22 liepos 2013 - 15:30
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 22, 15:27)

Nevalgyk tuomet rūkytų. Arba nedaug su krūva daržovių.Tada negrauš skrandžio. Man prie lašinukų labai tinka agurkas  wub.gif .
Galima ir nerūkytus valgyti, sūdytus.

su agurku valgiau. bet kol kas neradausiu daugiau ju
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 22, 16:27)
Pamėgink tuomet sumažinti kiek riebalų, mėsą valgyk dabar tik troškintą ar virtą, nevalgyk keptų kiaušinių, geriau skystai virtus, mažiau sviesto, riebios grietinės.
Kad pasisotintumei valgyk daugiau liesos mėsos ir daug daržovių, tik venk kopūstų, citrinų. Jei skauda, vadinasi, savo mityboje turi kažką keisti.

kiaušinių, sviesto, grietinės nevalgau.
Kaip aš pavargau, bet laukiu, gal sakau vis tik aš tuos akmenus nugalėsiu, išgėriau vėl nospos, nes jau skausmas darėsi nebepakeliamas
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 22, 15:04)
Lumi, perskaites tavo viena posta nutariau ismeginti pasigaminti idaryta cukinija.
Rezultatu likau patenkintas smile.gif

http://public.fotki....719-180727.html

Na va kaip super wink.gif

Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 22, 15:22)

Reikia nusipikrti kokoso drožlių ir mažyliui pagaminti pieną. Jis šiltas tinkams gerti?

Man siltas pats skaniausias, jei siltam vandeny brinkinsi drozles ir jas blenderiuosi, tai per marle nuspaustas jis lieka siltas ir labai skanus, kai atsala man tada nelabai, nes issisluoksniuoja smile.gif
Atsakyti
Na nesuprantu as to cronometer. g.gif schmoll.gif Suvedziau vakar dienos maistus, gavosi, kad virsijau ir baltymu (180%), ir riebalu (120%), ir angliavandeniu (110%), o kaloriju dar truksta apie 300!!!!(suvedziau ten, kad noriu numesti tik 0,5kg per menesi, tai ismete man, kad reik suvalgyt 1300ckal) Tai is kur as galiu tas kalorijas paimt, jei visos medziagos jau virsytos!! Kazkas ten su juo ne taip... g.gif Labai noriu pradzioj susivedinet, kad orienuotis ko ir kiek galiu valgyt, bet kad logikos ner.....
Atsakyti
katinone: kazkur ne ten ziuri, nes jeigu visos medziagos virsytos, tai ir kalorijos turi but virsytos.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 07 22, 17:36)
Na nesuprantu as to cronometer.  g.gif  schmoll.gif Suvedziau vakar dienos maistus, gavosi, kad virsijau ir baltymu (180%), ir riebalu (120%), ir angliavandeniu (110%), o kaloriju dar truksta apie 300!!!!(suvedziau ten, kad noriu numesti tik 0,5kg per menesi, tai ismete man, kad reik suvalgyt 1300ckal) Tai is kur as galiu tas kalorijas paimt, jei visos medziagos jau virsytos!! Kazkas ten su juo ne taip... g.gif Labai noriu pradzioj susivedinet, kad orienuotis ko ir kiek galiu valgyt, bet kad logikos ner.....

kazkas ne taip, jei surenki visas kalorijas is baltymu riebalu ir angliuku, tai turi buti ir kalorijos visos, nes is nieko kito kaloriju daugiau negaunam. turi tu procentu trukti, ypac prie angliavandeniu... nes as kai vedziausi savo duomenis, tai man pagal standartus ir paskaiciavo, apie paleo ten nebuvo ne kalbos, bet as matau viska kuo puikiausiai gramais ir galiu prie saves prisiderinti.

shakes kaip karsta siandien pas mus, ne tas zodis, 39 rode. vaikstinejau dar po pardes, lauktuviu seimai ieskojau, nes rytoj jau isvaziuoju i lietuva thumbup.gif idomu kaip seksis atsilaikyti su savo principais, mociute tikrai su cepelinais lauks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 22 liepos 2013 - 17:34
Wallis, man mociute irgi visko bandi ikisti, nepavyksta tai tada MB su saldainiais atakuoja. O as turiu gera pasiteisinima, sakau man daktare uzdeaude valgyt duona, kruopas, cukru ir tt, nes kitaip rektu, kad issidirbineju biggrin.gif
Kepu anti ir laukiu MB, issiunciau viena i paskutine paskaita, nes siandien mane visa skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 22, 17:52)
Wallis, man mociute irgi visko bandi ikisti, nepavyksta tai tada MB su saldainiais atakuoja. O as turiu gera pasiteisinima, sakau man daktare uzdeaude valgyt duona, kruopas, cukru ir tt, nes kitaip rektu, kad issidirbineju biggrin.gif
Kepu anti ir laukiu MB, issiunciau viena i paskutine paskaita, nes siandien mane visa skauda smile.gif

kokias pskaitas lankot? ax.gif

4u.gif mane irgi skauda... del to tokia nelaiminga snd .. keliausiu pas gyd
Atsakyti
Aš vis mūčinuosi, bože bože kuo čia viskas baigsis. Žinot, kas man baisiausia - kad paguldys į ligoninę, duos nežinai ką valgyti, ko aš valgyti negalėsiu, o po kelių badavimo dienų grįš žvėriškas alkis verysad.gif
Atsakyti
[quote=jautiena,2013 07 22, 17:42]
katinone: kazkur ne ten ziuri, nes jeigu visos medziagos virsytos, tai ir kalorijos turi but virsytos.
Ir as taip galvoju, bet ekrane matau ka kita g.gif Gal tikrai ne ten ziuriu.... Kazi kaip as cia jums galeciau parodyt ta cronometer puslapi, kad paziuretumet, ka as ten ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 22, 18:23)
Aš vis mūčinuosi, bože bože kuo čia viskas baigsis. Žinot, kas man baisiausia - kad paguldys į ligoninę, duos nežinai ką valgyti, ko aš valgyti negalėsiu, o po kelių badavimo dienų grįš žvėriškas alkis  verysad.gif

4u.gif
ipareigok vyra/mama nest mesos smile.gif
as guledama ligoninej beveik nieko nevalgiau..tiesigo nenorejau..va kur mano kilogramai isejo..
Atsakyti