Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 22, 13:47)
Ragavau ne del protinio darbo, tiesiog eksperimentavau su maistu ir Sedindriukes blogo suzaveta vis kazka kepdavau. To nebedarau ir tikrai nenudurnejau biggrin.gif

bet tada bijojai smile.gif kad sunkiai dirbi ir reik pamaitint smeegnis:)
Atsakyti
Sviestą pradėjau valgyti šaukštais. Iš pradžių, kai neliko šioje mityboje duonos, nežinojau su kuo valgyti tą sviestą. Šiandien ryte išsiviriau labai skystai
3 mažus kaimiškus kiaušinukus ( juos valgau gal kas trečią/ketvirtą dieną), valgiau kabindama sviestą ir užkąsdama agurku. Taip prisivalgiau, kad iki dabar nenoriu valgyti pietų. Bet reikia eiti gaminti dėl vaikų.
Man gal jau užtektų valgyti 2 kartus per dieną... Anksčiau valgiau 5/6 kartus, klaidingai manydama, kad to reikia mano susikaupusiai tulžiai pasišalinti, kad šono neskaudėtų. Pasirodo, kad nuo valgymo dažnumo nepriklauso.
Galiu dukart per dieną valgyti, bet svarbu ką valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 22, 14:26)
bet tada bijojai smile.gif  kad  sunkiai dirbi ir reik pamaitint smeegnis:)

Vadinasi man reikia paciai paskaityti senesnes temas, nes jau nepamenu ka ten rasiau ir kokiu baimiu turejau. Dabar nebijau tokiu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 22, 15:41)
Vadinasi man reikia paciai paskaityti senesnes temas, nes jau nepamenu ka ten rasiau ir kokiu baimiu turejau. Dabar nebijau tokiu dalyku.

manęs matyt tose diskusijose nebuvo, nes irgi nieko nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 22, 15:37)
Sviestą pradėjau valgyti šaukštais. Iš pradžių, kai neliko šioje mityboje duonos, nežinojau su kuo valgyti tą sviestą. Šiandien ryte išsiviriau labai skystai
3 mažus kaimiškus kiaušinukus ( juos valgau gal kas trečią/ketvirtą dieną), valgiau kabindama sviestą ir užkąsdama agurku. Taip prisivalgiau, kad iki dabar nenoriu valgyti pietų. Bet reikia eiti gaminti dėl vaikų.
Man gal jau užtektų valgyti 2 kartus per dieną... Anksčiau valgiau 5/6 kartus, klaidingai manydama, kad to reikia mano susikaupusiai tulžiai pasišalinti, kad šono neskaudėtų.  Pasirodo, kad nuo valgymo dažnumo nepriklauso.
Galiu dukart per dieną valgyti, bet svarbu ką valgyti mirksiukas.gif

Ir rečiau valgant, tačiau tinkamą maistą, šono nebeskaudena?
Atsakyti
verysad.gif skauda
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 22, 14:52)

4u.gif

o as suvalgiau rukytu lasiniu..db pykina ir skrandi skauda..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 22 liepos 2013 - 15:03
Lumi, perskaites tavo viena posta nutariau ismeginti pasigaminti idaryta cukinija.
Rezultatu likau patenkintas smile.gif

http://public.fotki....719-180727.html
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 22, 15:48)
Ir rečiau valgant, tačiau tinkamą maistą, šono nebeskaudena?

Neskauda. Visa bėda buvo , matyt, kava.
Jau savaitė jos nebegeriu.

Kustuce, o tu kavą geri?
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 22, 16:11)
Kustuce, o tu kavą geri?

ne
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 22, 16:04)
Lumi, perskaites tavo viena posta nutariau ismeginti pasigaminti idaryta cukinija.
Rezultatu likau patenkintas smile.gif

http://public.fotki....719-180727.html

Šitas valgis su cukinija tai - thumbup.gif
Keletą metų gaminu ir patinka visai šeimai, ir svečiai būna sužavėti:)
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 22, 16:13)

O mėsą kepi ar verdi/troškini?
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 22, 16:17)

O mėsą kepi ar verdi/troškini?

kepu, troškinu, verdu, bet dažniausiai pakepu trumpai, neskrudinu
Papildyta:
Reikia nusipikrti kokoso drožlių ir mažyliui pagaminti pieną. Jis šiltas tinkams gerti?
Atsakyti