kaip faina kolektyvine treniruote. noreciau...
o del vibramu, tai maciau sportklubi viena ant cross-trainerio, o paskui ant begimo takelio juos devincia kazkaip juokingai pasirode, zinant kad tie baciukai kurti su ideja basom kojom lakstyt po pievas...
as irgi riebalu nebekraunu, daugiausia ryte i bulletproof eina, o paskui tai zmoniskai ant darzovyciu, 2x per diena valgymai.
QUOTE(jautiena @ 2013 08 04, 19:12)
kaip faina kolektyvine treniruote. noreciau...
o del vibramu, tai maciau sportklubi viena ant cross-trainerio, o paskui ant begimo takelio juos devincia kazkaip juokingai pasirode, zinant kad tie baciukai kurti su ideja basom kojom lakstyt po pievas...
as irgi riebalu nebekraunu, daugiausia ryte i bulletproof eina, o paskui tai zmoniskai ant darzovyciu, 2x per diena valgymai.
jo bus fotkių įmesių, nerealiai, nerealiai atradau netikėtai dalyką, tiek gera būna bėgt, taip įsimyliu bėgimą iš naujo, būti tarp žmonių (kai esu svetimų žmonių bailė ) uhh gerumas. Su profesionalais sportinti (kaip kad sakoma celebrity trainers ), kai tave skatina, o tau akis graužia prakaitas..ant žemės raitos trisdešimt (kas kartą daugėja) žmonių..
na ir ant bėgtakio basakojai batukai yra geriau nei kad kedai... dar bėgtakiai ir nėra blogis visiškas, jie amortizacijos turi, geriau negu kad ant asfalto... na kaip kam.
aš neprakvėpuoju, o ir eukalipto neturiu pagarint.. užgulta visa galva. o nei liuliukas bėga nei ką.. tiesiog..
QUOTE(jautiena @ 2013 08 04, 18:11)
taip taip, ir dar kaip tik i virsu lipa per menesi ryjimo ir vaikciojimo i sportklubi uzkilo mano kilai praktiskai +2kg jau. bernai sakytu: "jega, gerai idirbi, mase auga", o mum mergom, tai blyn tunku kaip kiaula uzrisau su besaikio sviesto ir kito lasiako ryjimu, porcijas apmazinau ir ziuresiu, ar pajudes zemyn tie kg per savaite...
man atrodo, kad tai mėginimo joti ant dviejų arklių iš karto, pasekmės. Nori tirpdyt lašinukus, turi sėdėti ant low carb paleo.
Kiek anglių tavo racione būdavo iki šiol?
QUOTE(cushy @ 2013 08 04, 18:33)
raumenys už lašiakus sunkesni juk.
niekaip nesuprantu, is kur jus visi traukiat tokia nesamone, kad lasiniai lengvesni uz raumenis. Ju turis, t.y. vieta, kuria uzima gal skiriasi, nu bet svoris... man atrodo cia tas pats kaip kad, kas sunkiau, kilogramas puku ar kilogramas vyniu.
QUOTE(Wallis @ 2013 08 05, 08:59)
niekaip nesuprantu, is kur jus visi traukiat tokia nesamone, kad lasiniai lengvesni uz raumenis. Ju turis, t.y. vieta, kuria uzima gal skiriasi, nu bet svoris... man atrodo cia tas pats kaip kad, kas sunkiau, kilogramas puku ar kilogramas vyniu.
pritariu. tai blogas išsireiškimas. Kilas to ir kilas to svers tiek pat. Bet esmė tūryje. Kilas lašinio ir kilas raumens atrodys skirtingai.
QUOTE(Wallis @ 2013 08 05, 10:59)
Nu bet kiek vietos uzimtu kilogramas viniu ir kiek puku? Na, tukrai ne tiek pat!
Sveikos
neturiu ka pasakyt siaip atejau pasisveikint
man viskas gerai, va sedziu ir nagais groziuosi, kokie faini uzaugo! valgau su nuokrypiais mazais. Na vakar pas mama slyvu ir serbentu ikirtau. Kazkuria diena bananu ledu dariau. Kakzuria diena vyno geriau. Taiva tokie nuokrypiai. Parsiveziau vakar is mamos kruuuuva darzoviu, pilnas saldytuvas ir balkonas Ketvirtadieni vaziuojam prie juros pasiturkst, tikiuos orai nesubjurs
neturiu ka pasakyt siaip atejau pasisveikint
man viskas gerai, va sedziu ir nagais groziuosi, kokie faini uzaugo! valgau su nuokrypiais mazais. Na vakar pas mama slyvu ir serbentu ikirtau. Kazkuria diena bananu ledu dariau. Kakzuria diena vyno geriau. Taiva tokie nuokrypiai. Parsiveziau vakar is mamos kruuuuva darzoviu, pilnas saldytuvas ir balkonas Ketvirtadieni vaziuojam prie juros pasiturkst, tikiuos orai nesubjurs
Sendrine: o taip, laukiam nuotraukyciu.
Wallis, na taip, bet antroji teiginio dalis dazniausiai neminima, t.y. "tas pats turis tu ir tu".
angliu ir visa kita neskaiciuoju siuo metu. per diena vienas vaisius, dazniausiai greifrutas, o visa kita is darzoviu, itariu iki 150g, bet cia butu max, turetu apie 100g svyruot. bet kcal jauciu nezmoniski kiekiai gaudavosi is riebalu.
Wallis, na taip, bet antroji teiginio dalis dazniausiai neminima, t.y. "tas pats turis tu ir tu".
angliu ir visa kita neskaiciuoju siuo metu. per diena vienas vaisius, dazniausiai greifrutas, o visa kita is darzoviu, itariu iki 150g, bet cia butu max, turetu apie 100g svyruot. bet kcal jauciu nezmoniski kiekiai gaudavosi is riebalu.
QUOTE(Silver79 @ 2013 08 05, 11:04)
Nu bet kiek vietos uzimtu kilogramas viniu ir kiek puku? Na, tukrai ne tiek pat!
tai ka as ir sakau bet tai prie ko cia svoris visos guodziasi, kad va, pradejau sportuoti ir priaugau kg, tai vadinasi cia raumenys. Raumuo isvis taip greitai neauga, jis is pradziu nebent sutvirteja. O kad svoris pakyla tai ir pati esu pastebejusi, bet to moksliskai paaiskinti negaliu. Tik su laiku jis susinormalizuoja, ypac kai pradedi sportuoti ne kasdien, o pvz kas antra diena. o kai padarai ilgelesne pertrauka, va tada pajunti kad susitraukei na cia mano asmenine patirtis, nezinau kaip kitiems
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 08 05, 11:10)
Sendrine: o taip, laukiam nuotraukyciu.
as tikrai abejoju, kad Tu surenki 150 angliu, na vien is to greipfruto ir darzoviu. as su vienu vaisiu ir darzoviu kalnais ne 100 nesurenku. o is riebalu tai taip tik atrodo, kad nezmoniski, bet kai pasiskaiciuoji, ziuri kad vos virs 1000 kcal visas dienos racionas, o ir grietine, ir sviestas ir cocosu aliejus liejasi laisvai.
kazkur skaiciau, kad grynos raumenines mases priaugimas per menesi yra apie 0.5kg max. man atrodo raumenys pradzioje pasipucia, nes staiga patreniruoti sulaiko vandeni.
jeigu darzove krakmolinga, tai iskart angliai ir yra. as paprastai valgau viena krakmolinga darzove kasdien: saldzia bulve, burokeli, rope...
na bus matyt, kuo cia man baigsis, nors siandien svarstykles isvis rode rekordus.
jeigu darzove krakmolinga, tai iskart angliai ir yra. as paprastai valgau viena krakmolinga darzove kasdien: saldzia bulve, burokeli, rope...
na bus matyt, kuo cia man baigsis, nors siandien svarstykles isvis rode rekordus.
vaisių dabar tik bananas ryte į kiaušinius ar beikoną sumestas, krakmolinga daržovė ir kasdieną, nes kitaip pizdukauskas būtų. Nebesikankinsiu tiek. Riebalų nebelaižysiu laisvalaikiu arba kai nėra kas veikt, nesąmonė. Užkandžiaut nesinoris. Kojos po trijų treniruočių jaučias, kad netgi sudailėjo, sutvirtėjo, kitos funkcijos įsijungė, o tokiom treniruotėm savęs tik alinimas visiškai be jokio vaisiaus gyvent, ar dar eit iki kraštutinumų, kad jų nebūtų ar vengti be pagrindo.
Raumuo gavęs krūvio, užlaiko vandneį savy, o raumenė ir sudaro vanduo. Tai normalu kad svoris šokteli, nes riebalas nedingta taip greitai, riebalinė masė mažėja su mityba, o ne su sportu, su sportu ji mažėt pradės, kai raumuo bus pakankamai stiprus, valgus, ir jis iš vidaus eikvos riebalinę masę.. Nėra čia tas kad kaip šuo lėkioji lėkioji atn bėgtakio, sudegini 600kcal ir jau valio, ne taip paprasta... Riebalui nuėst iš kūno reik raumens, jis stimuliuojamas turi būti, su pasipriešinimo, funkciniais pratimais, be to patapti tik skinny fat beformiu gali.
Riebalai konservuoja organizmą, padeda išlaikyt svorį sportuojančiam, bet kitokios reakcijos organizme vyksta, kad tik ant riebalo visiško varyt ilgą laiką galėtum, niekas visiškai taip nevaro, nes susidrožt labai greit gali su tokiais kraštutinumais. Varijuot reikia tada anglimis, jei jų bijoma, sporto dienomis daugiau, ne sporto mažiau. Čia bent logikos yra.
Masės priaugimas vėl ne kiekvienam kaip taisyklė tas puskilis priauga, čia vidurkiai kažkokie išvesti. Viskas priklauso, kiek tikslingai dirbama, stimuliuojami raumenys, raumenų grupės, mityba kokia recovery procesui, kokios miego sąlygos, aplinkos poveikis (stresas ir t.t.), esi vyras ar moteris, amžius..
Raumuo gavęs krūvio, užlaiko vandneį savy, o raumenė ir sudaro vanduo. Tai normalu kad svoris šokteli, nes riebalas nedingta taip greitai, riebalinė masė mažėja su mityba, o ne su sportu, su sportu ji mažėt pradės, kai raumuo bus pakankamai stiprus, valgus, ir jis iš vidaus eikvos riebalinę masę.. Nėra čia tas kad kaip šuo lėkioji lėkioji atn bėgtakio, sudegini 600kcal ir jau valio, ne taip paprasta... Riebalui nuėst iš kūno reik raumens, jis stimuliuojamas turi būti, su pasipriešinimo, funkciniais pratimais, be to patapti tik skinny fat beformiu gali.
Riebalai konservuoja organizmą, padeda išlaikyt svorį sportuojančiam, bet kitokios reakcijos organizme vyksta, kad tik ant riebalo visiško varyt ilgą laiką galėtum, niekas visiškai taip nevaro, nes susidrožt labai greit gali su tokiais kraštutinumais. Varijuot reikia tada anglimis, jei jų bijoma, sporto dienomis daugiau, ne sporto mažiau. Čia bent logikos yra.
Masės priaugimas vėl ne kiekvienam kaip taisyklė tas puskilis priauga, čia vidurkiai kažkokie išvesti. Viskas priklauso, kiek tikslingai dirbama, stimuliuojami raumenys, raumenų grupės, mityba kokia recovery procesui, kokios miego sąlygos, aplinkos poveikis (stresas ir t.t.), esi vyras ar moteris, amžius..
Laba diena
aš užsispyrus kaip ožka ir panašu, kad elgiuosi tinkamai. Valgau netgi šoninę, nevartoju jokių virškinimo fermentų ir lyg viskas normaliai, aišku, dar būna, kad papučia pilvą, bet matau, kad kruopos nėra vienintelis maistas po tokios operacijos (aš kruopų nevartoju, nors pasak gydytojo, jos turėtų užimti 80 proc mano mitybos plane )
Aišku, atsidaro papildomu kažkokių skausmų, ties inkstais, bet čia baika, kaip užėjo, taip praeis
aš užsispyrus kaip ožka ir panašu, kad elgiuosi tinkamai. Valgau netgi šoninę, nevartoju jokių virškinimo fermentų ir lyg viskas normaliai, aišku, dar būna, kad papučia pilvą, bet matau, kad kruopos nėra vienintelis maistas po tokios operacijos (aš kruopų nevartoju, nors pasak gydytojo, jos turėtų užimti 80 proc mano mitybos plane )
Aišku, atsidaro papildomu kažkokių skausmų, ties inkstais, bet čia baika, kaip užėjo, taip praeis