Labas rytas,
man nuo stresavimų pasilpęs organizmas, tai apipuolė sloga, vakumas galvoj.
Ruošiuos smarkiam bootcampui kaip ir antrą savaitgalį. Kaifuoju nerealiai tiek išsilaksčius su krūvom žmonių ir treneriais. Jėgų atsiranda , kad skraidyt noris.
Pusryčiai buvo, kepta cukinija su bananu ir užleisti du kiaušiai. Anglis didinu ir nebeskaičiuoju, daugiau saldžių bulvių valgau, bananų nusipirkau, sueis man jie į kiaušinius rytais. Save nukankinau tik ryškiai anglis numažinus.
Wallis, welcome back Ir greit pasportuot, atsigaus dūšia, nes pati jauti, kaip nori
Gražios dienos!
QUOTE(Wallis @ 2013 08 04, 10:38)
man svarbiausia gera savijauta viduj, o visa kita tada savaime susitvarko
na, iš pradžių man susidarė įspūdis, kad svarbiausia tau- svoris.
Klydau.
QUOTE(ativas @ 2013 08 02, 15:19)
renkuos saugojimasi. ir anksciau nebuvau kaviniu maisto fane. niekada man ten skanu nebuvo. nedidelis zygdarbis bus.
po 4 savaiciu paleo (su nukrypimais), nupirkau dukrai taip noretu ir zyztu ledu. rinkomes su kuo maziau sudedamuju daliu. paragavo ir sako, vaje kaip saldu, per saldu man. ir tai sake ta, kuri cukru galejo sauksteliais kabinti...
po 4 savaiciu paleo (su nukrypimais), nupirkau dukrai taip noretu ir zyztu ledu. rinkomes su kuo maziau sudedamuju daliu. paragavo ir sako, vaje kaip saldu, per saldu man. ir tai sake ta, kuri cukru galejo sauksteliais kabinti...
maciau akropolio maximoj kazkokiu naturaliu ledu. nestudijavau etiketes, bet idomu ka raso
man snd ir bloga- susirgau, sloga, gerkle, akis ir ausis skauda
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 08 02, 14:09)
po biski studijuoju, pildau..
dar ne viska perskaiciau.
o kada- nezinia kaip bus- perslaimas pakiso koja, tai bijau visko gali but
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 04, 11:18)
na matai, nesveriu as 100 kg, kad dabar staigiai tureciau mesti del sveikatos problemu ar pan. Mano svoris yra normalus, netrokstu buti lenta, o tas penketas prieky gal kada ir pasirodys busiu gi tipo kazkiek laimingesne kazkaip atrodo kai labai troksti numesti tuos kilus ar labai apie juos galvoji, tai jie specialiai Tave nervina ir nejuda is vietos niekur reik palikti juos ramybej, tegu gyvena savo gyvenima. kai jau kelnes dabartines prades sunkiai uzsisegti, tada susirupinsiu, kad kazkas ne taip, bet kad ir kiek riebalu as valgyciau, tas nevyksta
va uzedau sudmaiscio lietuvoj, iskart spuogu ant veido pridygo, iskart viduriai kieteja, savijauta tikrai ne is geruju, tai ir sakau sau: daryk isvadas mergaite! noriu isivaziuoti i normalu ritma, visokias veiklas pamaisyti, bet svarbiausia tai maitintis normaliai. vakar grizus namo, saldytuvas net blizga koks jis tuscias, parduotuve nei viena nedirba, kavos tik pasidariau su sviestu ir lasiniu lietuvisku turiu. labai daug neprimastysiu
QUOTE(taša @ 2013 08 04, 11:49)
man snd ir bloga- susirgau, sloga, gerkle, akis ir ausis skauda
daryk arbatmedžio eterinio aliejaus inhaliacijas keletą dienų du- tris kartus, o tai dar į sinusitą pereis. Pasižiūrėk tik, ar neturi jam alergijos.
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 08 04, 12:02)
Mano svoris yra normalus
teisingos mintys.
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 03, 18:18)
Prisiduodu su svorio pokyciais, grazaus savaitgalio
Įspūdingi pokyčiai
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 04, 11:41)
daryk arbatmedžio eterinio aliejaus inhaliacijas keletą dienų du- tris kartus, o tai dar į sinusitą pereis. Pasižiūrėk tik, ar neturi jam alergijos.
Papildyta:
Papildyta:
atrodo neturiu.
inhaliacijos - tai cia apsikabint puoda ir uzsiklot su kaldra? (vaikystei nekenciau sito, nes prakaituoji kaip kiaule....)
ne su kaldra, o rankšluosčiu , ir tik galvą apgobti, kad neišsisklaidytų garai. Ir ne puodo reik o tik max puslitriuko karšto vandens.
Pakentėsi 5 min. nereiks mūčintis savaitę bet gali rinktis.
Pakentėsi 5 min. nereiks mūčintis savaitę bet gali rinktis.
QUOTE(Wallis @ 2013 08 04, 10:02)
<...>kazkaip atrodo kai labai troksti numesti tuos kilus ar labai apie juos galvoji, tai jie specialiai Tave nervina ir nejuda is vietos niekur <...>
taip taip, ir dar kaip tik i virsu lipa per menesi ryjimo ir vaikciojimo i sportklubi uzkilo mano kilai praktiskai +2kg jau. bernai sakytu: "jega, gerai idirbi, mase auga", o mum mergom, tai blyn tunku kaip kiaula uzrisau su besaikio sviesto ir kito lasiako ryjimu, porcijas apmazinau ir ziuresiu, ar pajudes zemyn tie kg per savaite...hmmm letapuodi erienos kepsniukai voliojas, visi namai kvepia, iki pietu dar dvi valandos, o seiles jau renkasi
QUOTE(jautiena @ 2013 08 04, 19:11)
taip taip, ir dar kaip tik i virsu lipa per menesi ryjimo ir vaikciojimo i sportklubi uzkilo mano kilai praktiskai +2kg jau.
Pradėjus sportuot taip ir turėtų būti, raumenys už lašiakus sunkesni juk. O kaip apimtys? gal jos pamažėjo, pagražėjo?
nea, nepamazejo, gal net padidejo - issitraukiau zieminius dzinsus, tai reikejo spraustis, kad isispraust, o ziema kabedavo jauciu, kaip rankos, bicas ir tricas uzsipumpave, tai jauciu ir su slaunim ir sikna tas pats, tik tas riebalas ant virsaus issitvirtines ir daryk tu su juo ka nori.
beje, kazkas cia minejo magnio trukuma ir raumenu traukima. man pries pora dienu sportkluby darant rankom pratima (atsispaudimai lygiagretese tricui) sutrauke visa koja, galvojau, kaip reikes cia nulipt ir nueit nenuvirtus, na siaip ne taip... o vakar sutrauke blauzda, bet sikart jau kojas mankstinant. is kur dabar to magnio, negi tabletes pradet ryt? o gal kokiu grikiu uzsimest, reik eit pasizet, kiek jie magnio turi.
as del to labai nesinervinu, bet vistiek kita savaitgali mb suneno krikstynos, visa seimyna bus susirinkus, 50+ zmoniu, leksim pasirodyt ir i kitus paziuret, tai reik nepasisiukslint
Papildyta:
prie ko cia tie grikiai, ziuriu moliugu seklos tinka ir sezamo seklos ir riesutai, nors situos kapoju...
beje, kazkas cia minejo magnio trukuma ir raumenu traukima. man pries pora dienu sportkluby darant rankom pratima (atsispaudimai lygiagretese tricui) sutrauke visa koja, galvojau, kaip reikes cia nulipt ir nueit nenuvirtus, na siaip ne taip... o vakar sutrauke blauzda, bet sikart jau kojas mankstinant. is kur dabar to magnio, negi tabletes pradet ryt? o gal kokiu grikiu uzsimest, reik eit pasizet, kiek jie magnio turi.
as del to labai nesinervinu, bet vistiek kita savaitgali mb suneno krikstynos, visa seimyna bus susirinkus, 50+ zmoniu, leksim pasirodyt ir i kitus paziuret, tai reik nepasisiukslint
Papildyta:
prie ko cia tie grikiai, ziuriu moliugu seklos tinka ir sezamo seklos ir riesutai, nors situos kapoju...
nepaguosiu, riebalinį sluoksnį apsaugo valgomi riebaliukai, tad apimtys tik padidės ir sportuojant, jei bus valgoma be saiko. Vis tiek ir su paleo nusitukinti galima, nes maisto porcijas vis tik reikia žiūrėt. Pačios kai kurios matot, ir pati ant savęs mačiau bilekiek bet kaip negali ryti ir norėti būt gerai.
Nėra sviesto laižymo, nėr namie vaisių, valgau elementariai, papildomai riebalų nevartoju ,ir taisos padėtis, dar o bet tačiau fizinis aktyvumas iki padebesių šoktelėjo, ir gerai.
Kol kas dar kovoju su streso pasekmėmis, emocine būsena, bet ji žymiai pasitaisiu, vien fizinio aktyvumo įvedus tiek, kad net plaučiai jaučias kaip tūrį keičia - sprintavimas kolektyve yra jėga, nes tik tad apajunti sprintavimą... uh negaliu pasaka, skrajoju padebesiais savaitgaliais. Turėsiu vibramus oi turėsiu kada.
p.s. ketvirta whole diena čia skaitos ania? dienose pasimetus
Nėra sviesto laižymo, nėr namie vaisių, valgau elementariai, papildomai riebalų nevartoju ,ir taisos padėtis, dar o bet tačiau fizinis aktyvumas iki padebesių šoktelėjo, ir gerai.
Kol kas dar kovoju su streso pasekmėmis, emocine būsena, bet ji žymiai pasitaisiu, vien fizinio aktyvumo įvedus tiek, kad net plaučiai jaučias kaip tūrį keičia - sprintavimas kolektyve yra jėga, nes tik tad apajunti sprintavimą... uh negaliu pasaka, skrajoju padebesiais savaitgaliais. Turėsiu vibramus oi turėsiu kada.
p.s. ketvirta whole diena čia skaitos ania? dienose pasimetus