Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

Sveikos

ką manot apie vandens jonizatorių? Pažįstama man taip išgyrė jį, sakė ir slogą ir žarnyno virusus su tuo rūgštinių vandeniu išgydo. Gal ir mums būtų naudingas tas rūgštinis vanduo, na tiems, kuriems tos druskos rūgšties skrandyje trūksta
Papildyta:
Pradėjus gyventi su paleo, grįžo atmintis, budrumas, reakcija, geras miegas, ramybė, pagerėjo regėjimas, po operacijos vėl viskas tas pats, kaip buvo iki to verysad.gif verysad.gif verysad.gif , jaučiu narkozė baisiai paveikė smegeninę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 03, 14:22)
Sveikos

ką manot apie vandens jonizatorių? Pažįstama man taip išgyrė jį, sakė ir slogą ir žarnyno virusus su tuo rūgštinių vandeniu išgydo. Gal ir mums būtų naudingas tas rūgštinis vanduo, na tiems, kuriems tos druskos rūgšties skrandyje trūksta
Papildyta:
Pradėjus gyventi su paleo, grįžo atmintis, budrumas, reakcija, geras miegas, ramybė,  pagerėjo regėjimas, po operacijos vėl viskas tas pats, kaip buvo iki to  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , jaučiu narkozė baisiai paveikė smegeninę  verysad.gif

pirmiausia neleisk galvoje įsitvirtint mintims, kad viskas vsio , pizdukauskas tau po operacijos, tada nei paleo nei pirdeo nepadės, ir organizmas pavojų, stresą jaus. Buvo tai buvo operacija, gyk gražiomis mintimis, o ne priešistore ar bijodama, kad va dabar tai pasireikš man grybai ir visokios kitos bėdos. 4u.gif
Atsakyti
apie jonizatorių nieko nepasakysiu, nebandžiau nežinau.
O tavo blogą savijautą, mano nuomone, dabar įtakoja antibiotikų poveikyje atgijusi candida. Neužilgo ji vėl apsiramins ir grįš tavo geroji savijauta.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 03, 16:29)
pirmiausia neleisk galvoje įsitvirtint mintims, kad viskas vsio , pizdukauskas tau po operacijos, tada nei paleo nei pirdeo nepadės, ir organizmas pavojų, stresą jaus. Buvo tai buvo operacija, gyk gražiomis mintimis, o ne priešistore ar bijodama, kad va dabar tai pasireikš man grybai ir visokios kitos bėdos. 4u.gif

smile.gif oi neee, aš nepasiduodu, kaip be būtų keista (aišku, niekam to nesakau) bet dabar valgiau lašinius, nu noriu labai grįžt prie paleo, tik per greit noriu įšokt į vėžes, čia ir yra mano klaida doh.gif
Nepasiduodu aplinkinių spaudimui "valgyk kruopas, valgyk košes, gerk saldintas arbatas (sveika) lotuliukas.gif
Bet taip gerai atrodau, sėdžiu ir visiškai nežinau ką valgyti lotuliukas.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 08 03, 16:30)
apie jonizatorių nieko nepasakysiu, nebandžiau nežinau.
O tavo blogą savijautą, mano nuomone, dabar įtakoja antibiotikų poveikyje atgijusi candida.  Neužilgo ji vėl apsiramins ir grįš tavo geroji savijauta.

oi ta candida, užknisa, stipriai jaučiu kaip ji mano pilve rujoja biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu su svorio pokyciais, grazaus savaitgalio wink.gif
Atsakyti
Lumi, gražu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
rujoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 03, 16:22)

Pradėjus gyventi su paleo, grįžo atmintis, budrumas, reakcija, geras miegas, ramybė,  pagerėjo regėjimas, po operacijos vėl viskas tas pats, kaip buvo iki to  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , jaučiu narkozė baisiai paveikė smegeninę  verysad.gif

nenukabinkit nosies 4u.gif Man ir po operacijos narkozes buvo nekas 1,5 men ( kelia operavo) - mieguistumas ir pastovus nuovargis jautes , na kol kepenys ir kt organai issivalys 4u.gif Bet praeina 4u.gif
Atsakyti
skani ta cikorija, laku jau 3 puoda siandien, su daug grietineles aisku biggrin.gif
Atsakyti
labas labas paleolistos smile.gif na, kas manes pasiilgo? o kas ne? biggrin.gif taigi as jau vel namie, t.y. grizau is Lietuvos. ech, atrodo puse metu manes cia nebuvo, laikas tarsi sustojes... Lietuvoje man labia puikiai sekesi maitintis paleo, buvau nusivezus maisa avokadu, kokosu aliejaus, ten radau pilna naminiu kiausiniu, darzoviu, ypac dievinau agurkus ir sparagines pupeles, apvazinejus bobutes visokias prisirinkau tai naminio sviesto, tai lasiniu ir pan. kelis kartus valgiau sviezia zuvi, va tiesiog ka tik pagauta ir vartojau gan daznai Norvegijoje laukinej juroj sugautu menkiu kepeneliu pasteta. tiesiog tevo draugas jam padare, o as indeli per kelias dienas ir sutasiau smile.gif skonis nerealus ir daug riebalu smile.gif siaip parduotuvese labai pasibaisejau, visiskas shudmaistis, bet va kaime man buvo labai gerai. Buvo keletas ir nuklydimu, tai juoduju serbentus rijau, tai avietes, tai alyvini obuoliuka, o viena diena visai- napoleono torto uzvalgiau, saldainiu, geriau alkoholio, kita diena- maniau man galas, pilva raize, vaiksciojau susilenkus, galva skaudejo baisingai, kaip niekad gyvenime neskaudejo... na ir kas, laba diena tariau viduriu uzkietejimui doh.gif na bet per daug nesistresuoju, jau vis daugiau zinau, ka valgyti, o ka ne, beveik esu 100 % isitikinusi, kad man glutenas yra peilis. Judu toliau smile.gif laukiu moliugu sezono smile.gif
dar vienas dalykas atsirado, tai kas nakti man sutraukia kojos raumenis. tik istiesiu pirsciukus iskart jauciu kad ten blokuojasi. keistas jausmas, atsikelusi pradedu koja trankyt smile.gif reikia manau magnio pavartoti daugiau. anksciau man to niekad nera buve.
kustuce, saunule atlaikei operacija, daug daug sveikatos Tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 04 rugpjūčio 2013 - 08:23
QUOTE(Wallis @ 2013 08 04, 09:03)
labas labas paleolistos smile.gif na, kas manes pasiilgo?

na sveika, atostogautoja.
Pamiršai parašyt kaip ten su tavo tais staigiai "priaugtais" kg nutiko- išsivaikščiojo?
dar vienas dalykas atsirado, tai kas nakti man sutraukia kojos raumenis.

čia todėl, kad daugiausia magnio turi sėklos, grūdai- iki 10 kart daugiau nei daržovėse, ir nustojus valgyt grūdus, dažnai visiem paleo'istams tai pasireiškia.

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 04, 10:21)
na sveika, atostogautoja.
Pamiršai parašyt kaip ten su tavo tais staigiai "priaugtais" kg nutiko- išsivaikščiojo?

kaip ten su tais kilais, nieko nezinau, nes nesisveriau ir nenoriu svertis smile.gif bet jauciuosi gerai, todel dzin man tie kilai. Nejauciu, kad tinstu. Plius, kelioneje kojos nesutino, nors daug sedeti reikejo, ir siaip ziuriu gi kad stovet ilgiausiai galiu, kojos kuo puikiausiai, o anksciau tai tragedija budavo, kelias lekstes paplaunu ir viskas, skauda.
dabar truputi lepsis pasidariau, nes nesportavau normaliai koki pora savaiciu jau tikrai wink.gif bet isivaziuosiu po truputi. As vis dar negaliu atsidziaugti radusi sia mityba... man svarbiausia gera savijauta viduj, o visa kita tada savaime susitvarko 4u.gif
Atsakyti