sveikutes...
man dabar iskilo klausimas, kaip darzoves ir mesa reik sverti, pries gaminant, ar po gaminimo dedant i lekste?
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 01, 12:21)
beveik žygdarbis, ania? praeis ta galva po poros dienų, tačiau tikrai pajusi kad ir be kavos gyvenimas šaunus. Net dar šaunesnis, kai nebeturi jokių priklausomybių.
Taip, kažkiek atkentėti reikia. O gi neseniai visai buvau atsikračius kavos. Bet po biškį vėl grįžau. Šauniausia kad be kavos ie pieno nebereikia. Nereikia net kokospienio gamintis. Tai labai pakylėja ūpą ir sumažina maisto gamybos laiką.
Ir dar - iš karto dingo pilvo pūtimas, įtariu dėl pieno jis buvo; ir mažėja apetitas be kavos.
QUOTE(limma @ 2013 08 01, 12:33)
sveikutes...
man dabar iskilo klausimas, kaip darzoves ir mesa reik sverti, pries gaminant, ar po gaminimo dedant i lekste?
prieš, prieš...
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 01, 11:36)
prieš, prieš...
mhm, bet gi kiek poto isbega is darzoviu vandens, ir nebelieka tikslaus kiekio
QUOTE(limma @ 2013 08 01, 12:38)
O kam svert? Jei skaičiuoklėms visokioms, tai ten gi gali pasirinkti, kad rodytų medžiagas žalios pvz mėsos pasvertos, o gali ir paruoštos. Tai taip išeina, kad gali svert tiek prieš, tiek po, tik teisingai pasirinkti, kaip įrašyti, kad skaičiavimas būtų teisingesnis. Kaip vyro tyrimai?
Bus labai įdomu paskaityti wholisčių pojūčius ir rezultatus, jūs tik netylėkit ir neslapukaukit, ką?
Dar pastebėjau tokį keistą dalyką - pagal tą svorį, kiek dabar sveriu, anksčiau nešiojami prie tokio svorio rūbai kabo visiškai, tinka tie, kuriuos nešiojau, kai svėriau kone 10 kg mažiau, nei dabar
QUOTE(nomore @ 2013 08 01, 11:40)
O kam svert? Jei skaičiuoklėms visokioms, tai ten gi gali pasirinkti, kad rodytų medžiagas žalios pvz mėsos pasvertos, o gali ir paruoštos. Tai taip išeina, kad gali svert tiek prieš, tiek po, tik teisingai pasirinkti, kaip įrašyti, kad skaičiavimas būtų teisingesnis. Kaip vyro tyrimai?
kad zinoti, kiek A/B/R santykis gaunasi....as kur vedu ir ziuriu neparasyta kokio produkto svoris rasosi, reiks dar pasinagrineti. tyrimai nieko geri, liudna uztai vel sveriu, matuoju ir bandau kitaip ivairius budus, poto vel darysim tyrimus ir ziuresim, zodziu, eksperimantai namie vyksta.....
QUOTE(limma @ 2013 08 01, 13:05)
kad zinoti, kiek A/B/R santykis gaunasi....as kur vedu ir ziuriu neparasyta kokio produkto svoris rasosi, reiks dar pasinagrineti. tyrimai nieko geri, liudna uztai vel sveriu, matuoju ir bandau kitaip ivairius budus, poto vel darysim tyrimus ir ziuresim, zodziu, eksperimantai namie vyksta.....
|Tai o ten, kur vedi, neparašyta, kokius sverti? Nes tada gali būti netikslu, keisčiau skaičiuoklę.
QUOTE(limma @ 2013 08 01, 12:38)
juk mums nesvarbu vanduo, svarbu, kas liko. Taip pat troškindama pilu nedaug vandens ir kai į likusį neišgaravusį įdedu grietinės, jis tampa padažu daržovėms.
QUOTE(nomore @ 2013 08 01, 12:24)
|Tai o ten, kur vedi, neparašyta, kokius sverti? Nes tada gali būti netikslu, keisčiau skaičiuoklę.
nu lyg neparasyta, as tik bandau, dar neapsistojau ties sau surasta skaiciuokle
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 01, 12:29)
juk mums nesvarbu vanduo, svarbu, kas liko. Taip pat troškindama pilu nedaug vandens ir kai į likusį neišgaravusį įdedu grietinės, jis tampa padažu daržovėms.
tai ir as pilu, bet kazkaip suabejojau
Sveikos, na tarkim as irgi jungiuosi i whole30. Kodel taip sakau? Paziurejau, kad mano racione niekas nepasikeis, nes jokiu pyragu, keksiuku ir tt as nekepu, jokiu SWYPO pas mane nebeliko, kokospienio irgi. Tai kaip ir nera ka pakeisti. Vaisiai apriboti. Tad moraliskai pabusiu kartu
Nelabai yra kada rasyti, vis dar sedziu prie to susikto referato, bet jau i pabaiga. Ziauru, nes net nera kada namu susitvarkyti, na bet tikiuosi kita savaite bus lengviau, nes galva kaip vatos prikimsta
Nelabai yra kada rasyti, vis dar sedziu prie to susikto referato, bet jau i pabaiga. Ziauru, nes net nera kada namu susitvarkyti, na bet tikiuosi kita savaite bus lengviau, nes galva kaip vatos prikimsta
labas, senai buvau čia, nėra laiko, mėgaujausi vasara su vaikais tai tik prabėgom permetu viską. Paga paleo maitinuosi 5 savaites, su nedideliais nukrypimais Kūno apimtys pamažėjo tik 1 cm, na šlaunys 2 cm Bet svoris kaip svoris, jaučiuosi puikiai jokių sausainių, bulvių, padažų nebesinori net absoliučiai, dar kartą ačiū už info sėkmės visoms
labas rytas....
tustuma
as su klausymu, o i skaiciuokle kaip reikia rasyti kava, koks kiekis dedasi pacios maltos kavos, ar uzplikytos su vandeniu
tustuma
as su klausymu, o i skaiciuokle kaip reikia rasyti kava, koks kiekis dedasi pacios maltos kavos, ar uzplikytos su vandeniu