nezinau ar tai sveikiausi, bet as valgau pagrinidini patiekala is zuvies ir darzoviu. mano cia ale pietus buna, nes 5 val paskutinis maitinimasis, taip sakant.
Papildyta:
uzmirsau pridurti, kad as nuo rytojaus irgi jungiuos prie whole30 komandos
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 31, 20:26)
ar balionas paguos?
ačiū, bet nežinau , kol kas kančia jau net nebenoriu pradėt valgyt, ką daryt
o bent ką šiandie valgei? Juk turi būti bent kas, nuo ko neskaudėtų?
QUOTE(ativas @ 2013 07 31, 20:10)
nezinau ar tai sveikiausi, bet as valgau pagrinidini patiekala is zuvies ir darzoviu. mano cia ale pietus buna, nes 5 val paskutinis maitinimasis, taip sakant.
Papildyta:
Papildyta:
Aš labiausiai apie daržoves galvoju. Jei jos yra kuras organizmui ar gerai jas valgyti jei vakare jokio fizinio krūvio nedarau. Bet super gerai 5 val. vakarienę-pietus valgyti.
Aš šiandien 13 val pusryčiavau tai 19 val vakarieniavau.
Šaunu kad jungiesi į whole30. Daugiau įspūdžių iš visų sužinosim.
Kustuce, pabandyk pailsėti, išsimiegoti. Jei nenori valgyti ir nevalgyk. Ar sėlenų klijus kiek pagelbėjo? Man jis skanus dalykas. Kurio deja dabar prie paleo negalima.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 31, 14:22)
Aš labiausiai apie daržoves galvoju. Jei jos yra kuras organizmui ar gerai jas valgyti jei vakare jokio fizinio krūvio nedarau. Bet super gerai 5 val. vakarienę-pietus valgyti.
Kustuce, pabandyk pailsėti, išsimiegoti. Jei nenori valgyti ir nevalgyk. Ar sėlenų klijus kiek pagelbėjo? Man jis skanus dalykas. Kurio deja dabar prie paleo negalima.
kodel negalima? flax seeds galima. ar tu turi omeny, kad kisieliaus, kaip patiekalo, negalima? ten sakyciau daugiau uzpilas gi. nu nebent mes kitaip ta "kisieliu" isivaizduojam.
QUOTE(ativas @ 2013 07 31, 23:30)
kodel negalima? flax seeds galima. ar tu turi omeny, kad kisieliaus, kaip patiekalo, negalima? ten sakyciau daugiau uzpilas gi. nu nebent mes kitaip ta "kisieliu" isivaizduojam.
Ne, ne flax seeds turėjau omeny - tai yra linų sėmenys. Sakiau apie avižų sėlenas, kurios tikriausiai tikrai nėra leidžiamos paleo. Bet jų klijus ar užpilas kažkaip teigiamai veikė mano skrandį.
O sėmenis kartais vartoju kaip prieskonius. Anksčiau pakramtydavau po šaukštelį maltų. Bet buvau pamiršus apie jas. Gerai kad priminei.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 08 01, 08:50)
Ne, ne flax seeds turėjau omeny - tai yra linų sėmenys. Sakiau apie avižų sėlenas, kurios tikriausiai tikrai nėra leidžiamos paleo. Bet jų klijus ar užpilas kažkaip teigiamai veikė mano skrandį.
O sėmenis kartais vartoju kaip prieskonius. Anksčiau pakramtydavau po šaukštelį maltų. Bet buvau pamiršus apie jas. Gerai kad priminei.
Redaguota: jetau, čia sėmenys, ne sezamai. Okay, apsimetam, kad aš viso to apačioje nerašiau Aš iš linų sėmenų duonelę kepu, bet irgi neramina tos omega 6 ten
Tahini? Kaip tik savaitgalį dariau tahini ir po to padažiuką iš jo. Gerai kad pabaigiau iki Whole30, nes man sunku jam atsilaikyti
Niu mergaitės, kaip Whole30 pirmoji diena? (kai kam jau trečioji)
Kas pietums?
Maniškiams tai bus
Neva čili troškinukas, o iš tiesų tai malta jautiena, pomidorai, moliūgas ir čili pipiras
Pusryčiams šoninės riekelė su daržovėm pakepinta (saldi bulvė, kalafioras);
Pietūs-vakarienė faršo-jaučio kepenų kotletai (prisikepiau vakar, pusė užšaldyt sukišau; bus dabar kokiom keturiom penkiom dienom, taigi nerašysiu kurį laiką ką valgiau )
Pietūs-vakarienė faršo-jaučio kepenų kotletai (prisikepiau vakar, pusė užšaldyt sukišau; bus dabar kokiom keturiom penkiom dienom, taigi nerašysiu kurį laiką ką valgiau )
QUOTE(Elata @ 2013 08 01, 11:34)
Aš iš linų sėmenų duonelę kepu, bet irgi neramina tos omega 6 ten [/i]
Kas pietums?
Maniškiams tai bus
Kas pietums?
Maniškiams tai bus
Tikriausiai ta duonelė į whole racioną netilptų?
Man šiandien trečia diena. Atostogų grafikas bile koks, tai leidžiu sau miegoti ir iki nebegalėjimo persimiegoti - kai jau visoki košmarai sapnuojasi kuriuose vaikštau po traukinių oro uostą ir ieškau buto raktų pusiau pramerktom akim ir negali atsimerkti nes nerandu dušo (o miegas vienas svarbesnių dalykų besilaikant whole 30).
Pusryčiai pietūs buvo jau. Vištienos faršo ir kokoso kukuliai apvolioti kokoso drožlėse ir kepti keptuvėje ant kokoso aliejaus. Daržovės - trumpai patroškintas troškinukas iš baltojo ridiko, šv. kopūsto, 5 griežinėlių cukinijos ir 5 mažytėlaičių neprinokusių obuoliukų. Tai visa tas pats bus ir vakarienei. Įdomu, kad baltas ridikas patroškintas prarado visą savo skonio ir kvapo(tiksliau smirdo) macnumą.
Savijautau labai gera. Tik galvą vis ar kiek tai skauda, nes juk ir kavos atsisakiau.
Linkiu visoms gero whole!
QUOTE(Pur-pur @ 2013 08 01, 11:54)
Savijautau labai gera. Tik galvą vis ar kiek tai skauda, nes juk ir kavos atsisakiau.
Linkiu visoms gero whole!
beveik žygdarbis, ania? praeis ta galva po poros dienų, tačiau tikrai pajusi kad ir be kavos gyvenimas šaunus. Net dar šaunesnis, kai nebeturi jokių priklausomybių.