Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 30, 17:01)
Kaune jau praūžė škvalas:)

nu keista, pas mus ne debeselio ir nepanasu kad bus kazkas g.gif
noriu su oranziniu dviraciu isvaziuot
Atsakyti
Pas mus skvalo dar ner..o karsta.3 kibirus prakaito isliejus..

Sweikos..
Atsakyti
Labas rytas,
aš šiandien ankstyva smile.gif Jau po rimtų pusryčių, kad būtų ramu iki kokių 12 val. Maitinuosi paleo beveik be nukrypimų, praėjusią savaitę buvo tik pora slyvų ir sauja juodų serbentų iš savo daržo.
Akutee, tu tą w specialiai rašai, ar netyčia gaunasi? Mane kažkodėl erzina biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
o aš laikinai visiškai užrišau su uogom ir vaisiais, paragavau savo persikų ir užrišau. Man nepatinka mano savijauta, kurią įtakojo gausesnis angliavandenių kiekis maiste. Be fruktozės kur kas geriau buvo.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 31, 08:05)
Labas,
o aš laikinai visiškai užrišau su uogom ir vaisiais, paragavau  savo persikų ir užrišau. Man nepatinka mano savijauta, kurią įtakojo gausesnis angliavandenių kiekis maiste. Be fruktozės kur kas geriau buvo.

nes organizmas priprato gyventi ketozes busenoje ir tapo jautrus angliavandeniams.
Kazin ar as sito noriu, man tai nenormali busena, kai kunas net keletos vaisiu nepriima. Atlete as nesiruosiu but. Taigi, nenorint blogai jaustis nuo keletos vaisiu, reik nemazint angliavandeniu maziau nei 60 g.
ir jusu dieta, voresta, man ne paleo atrodo, o ketogenine, sudaryta is paleo
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

pabudau 6 val. nuo skausmo, bliam skrandis koks nepatenkintas, dujos kaupėsi, tai skaudėjo viską. Kaip man išgyvent be vaistų?

Tiesa, šiandien užlipau ant svarstyklių, šiaip, ai galvoju pažiūrėsiu ką rodys, nors buvau tikra, kad bus daugiau, nei prieš išvažiuojant į ligoninę ir nustėrau, nuo liepos 27 dienos aš jau pamečiau 11 g blink.gif . Aišku, pradėjus maitintis normaliai, kažkiek kg sugrįš tikriausiai.

Tiesa, dar pasigirsiu, kad su paleo dingo mano kojų tinimai, nu tokios plonos pasidarė, kokių senai nemačiau, net kauliukai matosi thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
snd pusryciams kiausiniene plakta su lasisa. MB net nustebo-sako ogo, lasisa valgom pusryciams! (anksciau tik per sventes sumustinukai buvo su ja)
bet kai man vieno kasnio pakanka, tai jus puse turimos lasisos suede... unsure.gif negi sakysiu-cia man, tu nevalgyk!
unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 31, 06:46)
nes organizmas priprato gyventi ketozes busenoje ir tapo jautrus angliavandeniams.
Kazin ar as sito noriu, man tai nenormali busena, kai kunas net keletos vaisiu nepriima. Atlete as nesiruosiu but. Taigi, nenorint blogai jaustis nuo keletos vaisiu, reik nemazint angliavandeniu maziau nei 60 g.
ir jusu dieta, voresta, man ne paleo atrodo, o ketogenine, sudaryta is paleo

thumbup.gif Reikia atsirinkti kaip kam geriau. Aš ir pritariu, kad nėra normalu visiškai atsisakyti net ir to saldaus vaisiaus ir organizmą tiek išderinti, kad jis paskui svorį ar vandenį užkauptų nuo kelių vaisių... o taip yra, ir tas tiesa. Pabūk su itin mažai angliavandenių ir va.. paskui kiek dienų man nei sportas kokybiškas nei kas. o tik išėmiau vaisius iš raciono... nu nenormaliai, o ir yra puikių straipsnių, kad kol paleo besilaikydamos moterys anglių nepadidindavo netgi iki 150gr, tol svoris augdavo...

o be to na gyvent noris ir jei nevalgau kakalmaisčio, tai bent jau vaisium pasilepint tai jau nematau nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 31, 09:41)

o be to na gyvent noris ir jei nevalgau kakalmaisčio, tai bent jau vaisium pasilepint tai jau nematau nieko blogo.

o kada tą vaisių valgyt? šiaip klausiu
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 31, 07:44)
o kada tą vaisių valgyt? šiaip klausiu

na geriausia ant tuščio skrandžio, ryte.... bet pusryčiai neturėtų būti vien tik vaisius.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 30, 13:58)
Labas rytas. Padariau šeimynai ghi pagal katinonės receptą, gavosi neblogai tikrai. Kvepia  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 31, 09:46)
na geriausia ant tuščio skrandžio, ryte.... bet pusryčiai neturėtų būti vien tik vaisius.

neištempčiau su vaisiniais pusryčiais iki pietų
Atsakyti