Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 14:22)
Taša,  toks klausimas- žilų plaukų  galvoj yra?

Pas mane yra, tik ant viršugalvio(virš kaktos), gana anksti pradėjo rasti, nuo kokių 19 metų. unsure.gif
Atsakyti
Kaip gera namuose rolleyes.gif
Daržovių troškinys su vištiena sukėlė pykinimą, ale man dzin, praeis
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 30, 14:53)
Kaip gera  namuose  rolleyes.gif
Daržovių troškinys su vištiena sukėlė pykinimą, ale man dzin, praeis

Namie vis tiek greičiau pasveiksni nei ligoninėje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 13:22)
Papildyta:

hm. matyt ne, nors nesimato nes esu naturali blondine...
o ka cia reiskia?
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 30, 14:18)
Namie vis tiek greičiau pasveiksni nei ligoninėje.  4u.gif

tikrai taip! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 07:22)
Papildyta:

pries kokius tris metus atsirado. o vyras nuo 20 metu zyla ir dabar jau beveik baltas.
o ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 30, 15:33)
pries kokius tris metus atsirado. o vyras nuo 20 metu zyla ir dabar jau beveik baltas.
o ka tai reiskia?

tai gal jam dabar 70 metų, tai manau, kad normalu biggrin.gif (juokauju)

Turim vieną gerą draugą, jam 30 o baltas kaip senukas
Atsakyti
tongue.gif nu ja 70, ka as, jauna keturiasdesimtmete, su tokiu veikciau???!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 30, 14:44)
tongue.gif nu ja 70, ka as, jauna keturiasdesimtmete, su tokiu veikciau???!!! biggrin.gif

hihihi.gif
snd kolege pasakojo apie vyra(vyresni) kuris is pradziu draugavo su moterim, o paskui susituoke su jos dukra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 30, 15:33)
o ka tai reiskia?

na, paskaičiau kad žmonės, turintys disaerobinį disbalansą- žyla, o anaerobinį- plinka. Savo vyrelį sutikau dar jauną, bet jau žilų plaukų turintį, visą gyvenimą ėdė nesvietiškais kiekiais baltų miltų gaminius/saldumynus ir liesėjo ir žilo- dabar suprantu, kad jis visąlaik turėjo tą disaerobinį disbalansą, kol pagaliau ėmė reikštis ir kiti simptomai -padidėję cholesterolis bei cukrus kraujyje. Beveik iki diabeto atėjo. O plaukų labai retas juodas likęs- visi balti. O pas mane, nė vieno biggrin.gif Tad tašos simptomai-ligos irgi rodytų, kad jai turėtų rastis tų žilų plaukų. g.gif Tačiau kiekvienas disbalansas turi daugybę simptomų ir nebūtinai visad vienodas rinkinys apsireiškia.
Pur-pur, galima spėlioti- kai žili plaukai ėmė rodytis, buvai anon pusėn nuklydusi, vėliau netyčia iš to ištrūkai ir vėl pastrigai, tik jau kitoje pusėje. Tad žilimas ir sustojo?
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 30, 15:46)
hihihi.gif
snd kolege pasakojo apie vyra(vyresni) kuris is pradziu draugavo su moterim, o paskui susituoke su jos dukra smile.gif

ir turi abidvi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 14:47)
na, paskaičiau kad žmonės, turintys disaerobinį disbalansą- žyla, o anaerobinį- plinka. Savo vyrelį  sutikau dar jauną, bet jau žilų plaukų turintį, visą gyvenimą ėdė nesvietiškais kiekiais baltų miltų gaminius/saldumynus ir liesėjo ir žilo- dabar suprantu, kad jis visąlaik turėjo tą disaerobinį disbalansą, kol pagaliau ėmė reikštis ir kiti simptomai -padidėję cholesterolis bei cukrus kraujyje. Beveik iki diabeto atėjo. O plaukų labai retas juodas likęs- visi balti. O pas mane, nė vieno  biggrin.gif  Tad tašos simptomai-ligos irgi rodytų, kad jai  turėtų rastis tų žilų plaukų.  g.gif  Tačiau kiekvienas disbalansas turi daugybę simptomų ir nebūtinai visad vienodas rinkinys apsireiškia.
Pur-pur,  galima spėlioti- kai žili plaukai ėmė rodytis, buvai anon pusėn nuklydusi, vėliau netyčia iš to ištrūkai ir vėl pastrigai, tik jau kitoje pusėje. Tad žilimas ir sustojo?

idomiai smile.gif
maniskis irgi turi daug zilu plauku..

o as kiek save pamenu- niekada nemegau saldumynu, net tevai juokesi kad man geriausias saldainis buvo raugintas agurkas ar juodos duonos rieke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 30, 15:50)
idomiai smile.gif
maniskis irgi turi daug zilu plauku..

o as kiek save pamenu- niekada nemegau saldumynu, net tevai juokesi kad man geriausias saldainis buvo raugintas agurkas ar juodos duonos rieke smile.gif

Bet tau ir reiškiasi visai kiti simptomai/ligos, nors disbalansas galimai tas pat.

Esant anaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra nepakankamas riebiųjų rūgščių aktyvumas ir sterolių perteklius, esant disaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra riebiųjų rūgščių perteklius ir sterolių nepakankamumas.

Cholesterolis yra steroliniai riebalai. Jo perteklius rodo esant anaerobinį pusiausvyros sutrikimą, o trūkumas - disaerobinį pusiausvyros sutrikimą.

mano vyrelio bėdos baigėsi, kai jis pasidarė tyrimą, sėdo ant riebalo ir užrišo su angliavandeniais. Dabar paklaustas gal vėl norėtų blynų ar sausainių- tik juokiasi- nėr durnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 15:50)
Pur-pur,  galima spėlioti- kai žili plaukai ėmė rodytis, buvai anon pusėn nuklydusi, vėliau netyčia iš to ištrūkai ir vėl pastrigai, tik jau kitoje pusėje. Tad žilimas ir sustojo?

Nesupratau, čia apie kokius disbalansus? g.gif
Papildyta:
Nuo šiandien stojau į whole 30, tik su kokoso riebalais iš riebalų. Ir vėl metu kavą. Laimei šiandien namie galiu būti, nes galva skauda spaudimas jaučiu kaip žemiau žemės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 30 liepos 2013 - 15:54