Božė kaip netinka mano skrandžiui kruopos, įsitikinau tuo 100 procentų , pilvą putė pusė nakties, rūgštys kyla nesvietiškai
Laukiu vizitacijos ir rausiu namo vištienos troškinti, net jei ir nepaleis, vis tiek važiuosiu
QUOTE(kustuce @ 2013 07 30, 08:23)
Božė kaip netinka mano skrandžiui kruopos, įsitikinau tuo 100 procentų , pilvą putė pusė nakties, rūgštys kyla nesvietiškai
Laukiu vizitacijos ir rausiu namo vištienos troškinti, net jei ir nepaleis, vis tiek važiuosiu
sakyk, kad turi slaptą celiakiją ir reikalauk daržovių .
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 08:29)
sakyk, kad turi slaptą celiakiją ir reikalauk daržovių .
važiuosiu šiandien namo ir teku papučia jie man į uodegą
pačios seselės vakar priėdę tų kruopų skundėsi, kad pilvus pūtė
Voresta, o jus tas juodas vistas valgot ? Nera nemalonu ir keista juoda mesa valgyt ?
As esu susidomejus , nes kinu medicinoj ju mesa vertinama kaip vaistas (db net tableciu pavidalu ja vartoju . Galvoju kad sviezia butu dar geriau
As esu susidomejus , nes kinu medicinoj ju mesa vertinama kaip vaistas (db net tableciu pavidalu ja vartoju . Galvoju kad sviezia butu dar geriau
QUOTE(ativas @ 2013 07 29, 19:07)
mano sutuoktinis su manim paleo besilaikydamas, tiksliau jis primal versijos, nuo savo kaulu ir skuros rinkinio, sugebejo svorio numest. tai bamba, kad as ji kudinu
nieko keisto. visur kur tik paskaitau-ideali mityba svoriui mest..
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 30, 07:23)
jau isleidzia?
man irgi nekazka..... matyt visai nevalgysiu puryciu, iki 12 esu nedarbinga jei pavalgau
Papildyta:
kazkas sake apie kartu prieskoni burnoj, man kaip tik jau keleta dienu rugstu..
QUOTE(Azu @ 2013 07 30, 09:02)
Voresta, o jus tas juodas vistas valgot ? Nera nemalonu ir keista juoda mesa valgyt ?
esu valgius porą nereikalingų gaidžių, jokio skirtumo nuo kitų vištų nėra, tačiau kai kilograminę vištą gali parduot ~50 lt tai ar verta valgyti? Ypač, kai teisingos mėsos pilnas šaldytuvas.
Buvo kartą pora rusiškai kalbančių kinų virėjų atėję- pasakojo, kad tų vištų mėsa gydoma tuberkuliozė pas juos.
O tabletės? Neįsižeisk- jaukas naivuoliams. Pinigams paimti, nes nei padės nei pakenks džiovintos vištos gabaliukas.
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 09:42)
O tabletės? Neįsižeisk- jaukas naivuoliams. Pinigams paimti, nes nei padės nei pakenks džiovintos vištos gabaliukas.
nesigincysiu del tavo poziurio , o bet taciau , esu labai arti kinu medicinos o ir pinigu is manes neima tiesiog nera kam imti
QUOTE(taša @ 2013 07 30, 09:32)
nieko keisto. visur kur tik paskaitau-ideali mityba svoriui mest..
tai ideali mityba susireguliuoti savo organizmo metabolizmą, o kadangi su viršsvoriu žmonių yra daugiau, nei su svorio trūkumu, tai jie daugiau ir giriasi.
Mano vyras priaugo trūkstamo svorio, atsirado poodinis riebalų sluoksniukas, o jam buvo toks disbalansas, koks galimai dabar yra tau.
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 29, 16:16)
Tau nereikia specialiai nieko nei mažinti, nei didinti- tik išsiaiškinti, kokie pas tave yra disbalansai ir atkurti balansus. Aš tik spėlioju pagal tai, ką šiek tiek žinau, o tikrą padėtį organizme parodo tik metabolizmo tyrimas.
nelabai suprantu kaip tas veikia. pasidarai metbolizmo tyrima, jie tau parodo kas kaip ir?...... isaiskina ir tau individualiai parenka mytiba /dieta?
jei ne- tada kokiu budu tas isaiskinimas ir atkurimas vyksta?
Aš sau pasimatuoju- nukrypimų nėra, vadinasi galiu toliau ramiai gyventi neslegiama vėžio recidyvo baimės.
o tai jei butu netvarkoj koks parametras - ka keistum tada? mityba?
bet juk(kaip suprantu) ir taip tinkamai maitiniesi kiek metu jau.....
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 30, 09:02)
tai ideali mityba susireguliuoti savo organizmo metabolizmą, o kadangi su viršsvoriu žmonių yra daugiau, nei su svorio trūkumu, tai jie daugiau ir giriasi.
Mano vyras priaugo trūkstamo svorio, atsirado poodinis riebalų sluoksniukas, o jam buvo toks disbalansas, koks galimai dabar yra tau.
supratau ir tikiuos kad islaikysiu sveika svori....
nes man dabar keista. svoris maza, bet dabar dar labiau krenta
Man irgi neaisku ,ka duos metabolizmo tyrimai ,jei mityba vis tiek turetu buti Paleo?, kuri kaip suprantu reguliuoja bet kokius disbalansus .
QUOTE(Azu @ 2013 07 30, 09:14)
Man irgi neaisku ,ka duos metabolizmo tyrimai ,jei mityba vis tiek turetu buti Paleo?, kuri kaip suprantu reguliuoja bet kokius disbalansus .
gal dar kokiu individualiu apribojimu ives?
QUOTE(taša @ 2013 07 30, 10:08)
nelabai suprantu kaip tas veikia. pasidarai metbolizmo tyrima, jie tau parodo kas kaip ir?...... isaiskina ir tau individualiai parenka mytiba /dieta?
parenka tavo organizmo atstatymui reikalingą angliavandenių, baltymų ir riebalų santykį bei tą maistą, kuris labiau tinka pagal tavo disbalansą/us.Jei disaerobikams būtinas sultinys, kaulų nuoviras, tai anabolikui jis gali vėžį įvaryti- va todėl ir reikia pasižiūrėti kokion balon esi įkritusi.
Dabar plavinėji aklai, tačiau keletas savaičių iki tyrimo nieko ypatinga nepakeis, tik dings išbalansuojantis angliavandenių, ir kitų draudžiamų medžiagų poveikis, bus aiškiau matomi tie disbalansai.
o tai jei butu netvarkoj koks parametras - ka keistum tada? mityba?
žinoma, tada, pagal nukrypimą rinkčiausi tinkamus produktus, kurie stabilizuoja padėtį. Toliau, jau konsultuočiaus su specais.QUOTE
bet juk(kaip suprantu) ir taip tinkamai maitiniesi kiek metu jau.....
kuo vyresnis žmogus, ir su daugiau bėdų pradeda eiti tuo keliu, tuo ilgesnio laiko tarpo reikia kol viskas stoja į savo vietas. 30-mečiui ~3 metus, o jau 50 mečiui gali prireikti ir 5 metų, o jei nukrypimai labai dideli, o organizmas arti sugriuvimo, tai gali nebepakakti laiko išvis susireguliavimui. O aš dar tik pusantrų metų tame kelyje.
Papildyta:
tau ne svoriu rūpintis reikia, jo kritimas tik tavo organizmo griuvimo proceso simptomas. Tu balansuoji ant ribos.