Nu va radau maximoj alieju prie kosmetikos, gaila tik vienas buvo pasiemiau su 40 proc
QUOTE(pumpica @ 2013 07 29, 18:00)
Nu va radau maximoj alieju prie kosmetikos, gaila tik vienas buvo pasiemiau su 40 proc
, kokiais kiekiais parduoda? Mažu man irgi ten nukėblinti. Jis rimtai kosmetikos skyriuje yra?
---
Kaip suprantu, man pirmiausiai reikia didinti fizinį aktyvuma ir šalia to atsisakyti pieno ir kavos.
Kažin kokius tyrimus dar verta prieš whole30 pasidaryti?
Pur pur, as pirkau 500 ml, kaina jo be nuolaidos apie 35 lt. Cecil virgin coconut oil prie ekologiskos kosmetikos stovi.
Deja, pas mus nežino kad jis kosmetika ir padėtas prie ekologiško maisto. Nusinešiau net prie kasisninkės, bet ir jai išmušė 15lt už 200 ml.
Už tat nebrangių karosų gavau, eisiu kepinti ir mažinti cholesterolį.
QUOTE(ativas @ 2013 07 29, 18:33)
sveikos,
pasiguosiu, o man ir vel kartu burnoj, nors imk su "fairy" issiplauk. kazkodel itariu, kad nuo kokoso aliejaus.
pasiguosiu, o man ir vel kartu burnoj, nors imk su "fairy" issiplauk. kazkodel itariu, kad nuo kokoso aliejaus.
Kedro riešutų nevalgei? Man vieną kartą savaitę kartu buvo, buvau irgi išsigandus, kad su kepenim netvarkoj Daugiau nebevalgau jų
QUOTE(pumpica @ 2013 07 29, 19:00)
Aš nusipirkau du puslitriukus Gavosi litras apie 42 lt.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 29, 20:18)
Deja, pas mus nežino kad jis kosmetika ir padėtas prie ekologiško maisto. Nusinešiau net prie kasisninkės, bet ir jai išmušė 15lt už 200 ml.
Gal ne tą aliejų nešeisi. Anira ekologiškas yra maisto skyriuj, o Cecil ekologiškas - ek.kosmetikos skyriuj...
Karosai daug kaulų turi ? Ar skanu juos garint?
QUOTE(cushy @ 2013 07 29, 12:34)
Kedro riešutų nevalgei? Man vieną kartą savaitę kartu buvo, buvau irgi išsigandus, kad su kepenim netvarkoj Daugiau nebevalgau jų
ne, si kart nevalgiau. su jais jau pasimokiau pries kokias 3-4 sav. skundziausi irgi cia.
vaisius valgau iki pietu tik.
nu ziuresiu. nenaudosiu kokoso aliejaus. stengsiuos vaisius labiau ribot.
mano sutuoktinis su manim paleo besilaikydamas, tiksliau jis primal versijos, nuo savo kaulu ir skuros rinkinio, sugebejo svorio numest. tai bamba, kad as ji kudinu
QUOTE(cushy @ 2013 07 29, 19:34)
Anira ekologiškas yra maisto skyriuj, o Cecil ekologiškas - ek.kosmetikos skyriuj...
Konsultantė sakė kad iš aliejų prie kosmetikos tik aliejai saunai yra. Ir kiek užmečiau akį kokoso aliejaus nepastebėjau niekur. Jūs Vilniuje jį perkat? Prie kaoss tikrai anirą nusinešiau. Nu tiek to...
Karosai turi nemalonių smulkių kauliukų. Bet mėsa skani. Šiandien kepiau ant lydyto sviesto. Garinti niekada nebandžiau.
Radau! Bet maximose kur buvau nėra ek.kosmetikos skyrių. O aliejų radau prie kažkokių maistų. Paėmiau du puslitrius. Ir jo skonis visai smagus! :-D
gal kuri is saldytu/svieziu kalmaru esat ruosusius ka skanaus? nusipirkau, internete raso, kad atstoja jautiena ir dar plius visokiu kitu gerybiu yra juose. reklamos auka
as is studentavimo laiku prisimenu tik salotas su ryziais ir tada koncervus naudodavom.
as is studentavimo laiku prisimenu tik salotas su ryziais ir tada koncervus naudodavom.
žinau tik, kad kuo ilgiau jį kaitinsi, tuo kietesnis bus, tad verdamas, kepamas ar troškinamas tik keletą min.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 29, 23:22)
Radau! Bet maximose kur buvau nėra ek.kosmetikos skyrių. O aliejų radau prie kažkokių maistų. Paėmiau du puslitrius. Ir jo skonis visai smagus! :-D
Valio
labas rytas.
lyja, o reik važiuot karvės melžt- va tokie malonumai laukia. O aš praėjusiam gyvenime tur būt kate buvau ir labai nemėgstu sušlapti. Brrr...
Vyras vakar laimingas iš darbo parėjo- viršininkas jo paklausė, kodėl jis, atrodo, jaunėja, o ne sensta . Jis viršininkui pasiūlė irgi paleo išbandyti.
lyja, o reik važiuot karvės melžt- va tokie malonumai laukia. O aš praėjusiam gyvenime tur būt kate buvau ir labai nemėgstu sušlapti. Brrr...
Vyras vakar laimingas iš darbo parėjo- viršininkas jo paklausė, kodėl jis, atrodo, jaunėja, o ne sensta . Jis viršininkui pasiūlė irgi paleo išbandyti.