Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(kustuce @ 2013 07 29, 09:30)
iš dalies jaučiuosi gerai, bet nepaleidžia dar manęs šiandien, kas labai nuliūdino, o dar uošvis pasakė, kad vaikai serga, užvakar vienas vėmė ir viduriavo, vakar kitas, tai man širdis plyšta  verysad.gif
O nepaleidžia, nes buvo stiprus uždegimas ir antibų reikia, be to dar negavus valgyti, tik per pietus kažką duos ir žiūrės ar priima skrandis, ar neišvarysiu visko atgal.
Ai, liūdna labai pasidarė verysad.gif
-----------
o kur tu matai, kad bananas paleo g.gif , juk rašo, kad jis netinka paleo
Papildyta:

sako, kad galima, jei jau IS išgydo, tai manau, kad ir šitas ligas išgydyt galima. Juk anose temose rašė viena moteris, kurios vyras susirgo CD ir pritaikius šią mitybą kraujo rodikliai rodo stebuklus, net gydytoja nesupranta kame reikalas  smile.gif

Dėl skydliaukės nežinau, aš ir negeriu, bet vakar pradėjau jausti tiroksino trūkumo požymius, nors gal tai ir pooperaciniai negalavimai, kol kas negersiu, grįšiu prie paleo ir žiūrėsiu kas bus toliau.
Kai pasakau visiem, kad nevalgau jau savaitę, tai visi rėkia, tipo tai gerai, svorio numesi, o aš galvoju durniukai jūs visi, aš ir taip žinau kaip tą svorį numesti, o badaujant kaip tik neaišku ar aš jo atsikratysiu, kažkodėl galvoju, kad nė gramas nebus nukritęs, nebent kai visi sulašinti skysčiai pasišalin ir po kokios savaitės pakris keletą kg.

console.gif neliudek, tau reikia jegas grazint ir vaikuciams reik sveikos mamos 4u.gif

nezinau kodel taip sugalvojau, gal is senu temu istraukiau unsure.gif

o del kilogramu- man kasdien krenta.per ana savaite numeciau dar 2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 07 29, 10:33)
I tipo CD nera isgydomas . Nei su paleo nei be jo.  Paleo yra tik mityba o ne panaceja.

taip, jo neišgydysi, tačiau su paleo low carb nugyvensi ilgą gyvenimą be komplikacijų, o jei pasiseks ir kasa dar kažkiek gamins insulino, tai ir be badymosi.
2 tipo diabetas yra ne liga, o angliavandenių apykaitos sutrikimas, todėl apribojus angliavandenius žmogus gali būti visiškai sveikas.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 29, 11:00)
console.gif neliudek, tau reikia jegas grazint ir vaikuciams reik sveikos mamos  4u.gif

nezinau kodel taip sugalvojau, gal is senu temu istraukiau unsure.gif

o del kilogramu- man kasdien krenta.per ana savaite numeciau dar 2  verysad.gif

su bananu viskas tvarkoje, jį galima valgyti, jei reikia angliavandenių. Tie paveiksliukai, kas paleo ir kas ne paleo, skiriasi nuo paveiksliuko autoriaus. Kuo bananas labiau prinokęs, tuo jame daugiau angliavandenių, tuo lengviau jį virškinti ir tuo daugiau jame gliukozės, todėl tenisininkai tarp setų dažnai stiprinasi bananu, kad turėtų staigios energijos padavimams atlaikyti ir paduoti smile.gif O jei ribojamas cukrus organizme, tuomet geriau pusžalius bananus valgyti, tačiau jie žarnyną nelabai gerai veikia smile.gif

taša, o tu pas gydytoją buvai? Negerai, kad taip krenta, reiktų ir tyrimus pasidaryti, cukraus kiekio, skydliaukės. Kodėl jis taip iš niekur nieko pradėjo kristi.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 29, 10:14)
su bananu viskas tvarkoje, jį galima valgyti, jei reikia angliavandenių. Tie paveiksliukai, kas paleo ir kas ne paleo, skiriasi nuo paveiksliuko autoriaus. Kuo bananas labiau prinokęs, tuo jame daugiau angliavandenių, tuo lengviau jį virškinti ir tuo daugiau jame gliukozės, todėl tenisininkai tarp setų dažnai stiprinasi bananu, kad turėtų staigios energijos padavimams atlaikyti ir paduoti smile.gif O jei ribojamas cukrus organizme, tuomet geriau pusžalius bananus valgyti, tačiau jie žarnyną nelabai gerai veikia smile.gif

taša, o tu pas gydytoją buvai? Negerai, kad taip krenta, reiktų ir tyrimus pasidaryti, cukraus kiekio, skydliaukės. Kodėl jis taip iš niekur nieko pradėjo kristi.

bet zaliuose daug krakmolo..irgi negerai..
tai gal rimtai nuo bananu man taip(vienas buvo laaabai prinokes, ktias toks so so)

pradejo krist kai susitaciau breketus. uz poros savaiciu operacija, ten pameciau kelis kg. tada atsisakiau saldumynu del pienliges. o sparciausiai krenta tai su paleo(nors tik savaite ).
cukrus tvarkoj, skydliauke netvarkoj kad gamina antikunius, bet jos man nieks negydo-gydytojai neskyria jokiu vaistu, skao nereik..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 29, 11:00)

o del kilogramu- man kasdien krenta.per ana savaite numeciau dar 2  verysad.gif

todėl, kad toliau grimzti katabolizman, operacija dar smarkiau į jį pastūmė (chirurginis įsikišimas- stiprus katabolikas)... ir tai tikrai nėra gerai, tačiau tu bananus valgai, reiškia, nežadi darytis metabolizmo tyrimo. Na, tai tavo pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 29, 10:30)
iš dalies jaučiuosi gerai, bet nepaleidžia dar manęs šiandien, kas labai nuliūdino, o dar uošvis pasakė, kad vaikai serga, užvakar vienas vėmė ir viduriavo, vakar kitas, tai man širdis plyšta  verysad.gif

gelbėtų granato žievės antpilas, jei viduriavimas. Reiškia, kažkas netinkamo papuolė į žarnyną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 29 liepos 2013 - 10:25
Kustuce, sveiktos ir kantrybės 4u.gif
Viskas bus gerai tau, tik reikia išlaukti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 29 liepos 2013 - 10:52
Kaži ką man reiks daryti, kai užsimanysiu į wc didelio reikalo, bijau net pagalvoti, kas ten gausis ir dar neaišku kada gausis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kas cia saket matet, kad maximoj kokosu aliejus prie kosmetikos padetas? Cia kazi rimtai? g.gif siandien kosmetikai 40 proc.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 29, 12:02)
Kaži ką man reiks daryti, kai užsimanysiu į wc didelio reikalo, bijau net pagalvoti, kas ten gausis ir dar neaišku kada gausis  unsure.gif

manau dabar, kai antibiotikai vėl padarė paslaugą kandidai, būtų galima ją suvaržyti
acidofilinėm bakterijomis- gal reiktų susirast kažką tokio
acidofilinis pienas – produktas, gautas surauginus pieną grynomis acidofilinių lazdelių kultūromis ir kiti rauginti pieno gėrimai gauti surauginus pieną, pasukas ar kitą liesą pieno žaliavą

tada tai padėtų bent kiek išjudinti žarnyną. Skaičiau, kad tos bacilos stelbia kandidą.
O šiaip dabar riebalų tau negalima dėl tulžies , grūdų negalima dėl kandidos, lieka daug daržovių + mėsa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 29 liepos 2013 - 12:14
QUOTE(kustuce @ 2013 07 29, 12:02)
Kaži ką man reiks daryti, kai užsimanysiu į wc didelio reikalo, bijau net pagalvoti, kas ten gausis ir dar neaišku kada gausis  unsure.gif

Žinau, kad vaistinėj yra kažkokios homeopatinės tabletės, kad palengvintų, dabar pavadinimo nepamenu(ot visad vaistų pavadinimai "užkrenta" doh.gif )
Atrodo, aš vieną tabletę išgėriau ir viskas wc buvo ne taip baisu:)
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 29, 13:39)
Sveikos  smile.gif

Kas cia saket matet, kad maximoj kokosu aliejus prie kosmetikos padetas? Cia kazi rimtai? g.gif  siandien kosmetikai 40 proc.

Rimtai, tas kur is Ekopirk. Turetu jam nuolaida but
Atsakyti
Cholesterolio norma 5, turiu 10... g.gif Dar nežinau koks kiekis gerojo ir koks kiekis blogojo. Bet biškį neramu. verysad.gif
Atsakyti