Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

jei jau reikia leistis insuliną, tai padėtis tokia, kad organizmo ląstelės nebereaguoja į nuosavą insuliną, ir nebepriima gliukozės, tai dabar duos dirbtinį insuliną iš šalies, tai yra organizmas prievartaujamas iki visiško sugriuvimo. Ar ta teta naudojasi internetu, kad galėtų susirasti informaciją?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 28, 20:37)
jei jau reikia leistis insuliną, tai padėtis tokia, kad organizmo ląstelės nebereaguoja į nuosavą insuliną, ir nebepriima gliukozės, tai dabar duos  dirbtinį insuliną iš šalies, tai yra organizmas prievartaujamas iki visiško sugriuvimo. Ar ta teta naudojasi internetu, kad galėtų susirasti informaciją?

nesinaudoja, o ką unsure.gif
Atsakyti
na laikykis, kustuce, nera to blogo kas nesibaigtu. gal ir tavo teta rimtai susidomes ir pades jai.

pries gerus 10metu mano teta taip pat akmenu tulzy buvo prikaupus, bet nieko nejaute. tik karta kai uzejo skausmo priepuoliai, tai nezinojo kur detis, o seimos daktare patare nospos pagert. dukart ja kviete - nieko cia baisaus, maistu apsinuodijo ar ka, nospos dar tegu pageria ir bus ok. kai temperatura uzkilo ir akyse temt nuo skausmo pradejo, issikviete greitaja, o ligoninej pasake, kad akmuo pastriges, gerai kad netruko tulzies pusle. na ispjove ir paleido. ji sukudo po operacijos taip pat. visa gyvenima buvo storuliuke, o pametus apie 8-10kg del operacijos, staiga pagavo kabli dietintis ir sedo ant "valgau ir liekneju" knygeles plano, neatsimenu as jos autores, bet ji rekomendavo 700-800kcal per diena ar kazka panasaus. teta dar kazkiek kg nusibadavo, bet is dziaugsmo netvere del savo naujos lieknesnes figuros - nauji drabuziai, sukuosena, skraide ant sparnu... ir tai tesesi apie metus. bet juk zmogus badu negyvensi, kai tam tikro reikalo kaip ir nera, nebent karas, maras ar tvanas ir gryzo visas numestas svoris ir vel gyvenimelis teka sena vaga: "gyvenu tik viena karta, tai bent skaniai pavalgysiu"...

vakar pasidariau ghi - mmm skanumelis, jau kaip ir pamirsus buvau, koks jis gardus. tiesa, dariau vis dar senuoju budu - viriau keptuvej, bet kitakart bandysiu su dviem puodais.

pirkau siandien kokosa, nors reikejo nepirkti, nes jau puse suryta. gerai tik kad angliu jam neperdaugiausia. sedziu, zagsiu, apsirijus bilekuo: ozkos suris su panceta kumpiu, kepenu pastetas su saliero kotais, lekste virtu brokliu su ghi ir puse kokoso riesuto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 28, 20:49)
na laikykis, kustuce, nera to blogo kas nesibaigtu. gal ir tavo teta rimtai susidomes ir pades jai.

pries gerus 10metu mano teta taip pat akmenu tulzy buvo prikaupus, bet nieko nejaute. tik karta kai uzejo skausmo priepuoliai, tai nezinojo kur detis, o seimos daktare patare nospos pagert. dukart ja kviete - nieko cia baisaus, maistu apsinuodijo ar ka, nospos dar tegu pageria ir bus  ok. kai temperatura uzkilo ir akyse temt nuo skausmo pradejo, issikviete greitaja, o ligoninej pasake, kad akmuo pastriges, gerai kad netruko tulzies pusle. na ispjove ir paleido. ji sukudo po operacijos taip pat. visa gyvenima buvo storuliuke, o pametus apie 8-10kg del operacijos, staiga pagavo kabli dietintis ir sedo ant "valgau ir liekneju" knygeles plano, neatsimenu as jos autores, bet ji rekomendavo 700-800kcal per diena ar kazka panasaus. teta dar kazkiek kg nusibadavo, bet is dziaugsmo netvere del savo naujos lieknesnes figuros - nauji drabuziai, sukuosena, skraide ant sparnu... ir tai tesesi apie metus. bet juk zmogus badu negyvensi, kai tam tikro reikalo kaip ir nera, nebent karas, maras ar tvanas ir gryzo visas numestas svoris ir vel gyvenimelis teka sena vaga: "gyvenu tik viena karta, tai bent skaniai pavalgysiu"...

vakar pasidariau ghi - mmm skanumelis, jau kaip ir pamirsus buvau, koks jis gardus. tiesa, dariau vis dar senuoju budu - viriau keptuvej, bet kitakart bandysiu su dviem puodais.

pirkau siandien kokosa, nors reikejo nepirkti, nes jau puse suryta. gerai tik kad angliu jam neperdaugiausia. sedziu, zagsiu, apsirijus bilekuo: ozkos suris su panceta kumpiu, kepenu pastetas su saliero kotais, lekste virtu brokliu su ghi ir puse kokoso riesuto.  doh.gif

aš ant tokios dietos nesėsiu, nes pusė gyvenimo taip gyvenau, visuomet svoris grįždavo su kaupu biggrin.gif
-------
ša - nekalbėkit apie maistą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 28 liepos 2013 - 20:02
QUOTE(kustuce @ 2013 07 28, 20:38)
nesinaudoja, o ką  unsure.gif

matai, kad susitvarkyti, reikia suprasti, kitaip nuolat klupinės. O vien iš tavo pasakymo, kol namo parėjo, gi ne kas galvoj jai beliko. Jei išvis kas liko...
Nebent važiuosi pas ją savaitę pagyventi, kol išmoks valgyti teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 28, 21:05)
matai, kad  susitvarkyti, reikia suprasti, kitaip nuolat klupinės. O vien iš tavo pasakymo, kol namo parėjo, gi ne kas galvoj jai beliko. Jei išvis kas liko...
Nebent važiuosi pas ją savaitę pagyventi, kol išmoks  valgyti teisingai  biggrin.gif

aš jai atspausdinsiu visą info, ką jai žinoti būtina. Gyventi pas ją negaliu, pas mane gi vaikų krūva, negaliu jų palikti
Atsakyti
na, jei tik ji norės, be problemų išsikapstys.
Atsakyti
Kustuce, sveiktos 4u.gif matai kaip gerai, kad isoperavo!
baisu ir pagalvot jei dar lauktum... unsure.gif
kaip jautiesie snd?

o man matyt netinka vienas is kokoso pavydalu...
snd pasigaminau blynelius bananu-kokosu. tai kaip atsistojo gerklej, galvojau apsivemsiu, nes ir ant blynelio dar gabaliu uzsidejau kokoso aliejaus, ir ant jo kepiau... ( o gal cia bananams? nors valgau visada juos, niekad nesu pastebejus nieko)
Papildyta:
beje, suglumino sitas paveiksliukas del bananu...

user posted image
kodel jis paleo? g.gif siaip juose daug krakmolo, ar reik vagyt isskirtinai labai gerai prinokusiuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 29 liepos 2013 - 09:19
nu dar negirdėjau, kad cukraligė būtų pagydoma g.gif Aišku, mitybą sureguliuoti būtina, bet... rolleyes.gif

O kaip manot - skydliaukę pagydyti galima? kad nereiktų gerti tiroksino (nebegeriu, bet tuo domiuosi).
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 29, 10:19)
Kustuce, sveiktos 4u.gif  matai kaip gerai, kad isoperavo!
baisu ir pagalvot jei dar lauktum... unsure.gif
kaip jautiesie snd?

beje, suglumino sitas paveiksliukas del bananu...

kodel jis paleo?  g.gif  siaip juose daug krakmolo, ar reik vagyt isskirtinai labai gerai prinokusiuos?

iš dalies jaučiuosi gerai, bet nepaleidžia dar manęs šiandien, kas labai nuliūdino, o dar uošvis pasakė, kad vaikai serga, užvakar vienas vėmė ir viduriavo, vakar kitas, tai man širdis plyšta verysad.gif
O nepaleidžia, nes buvo stiprus uždegimas ir antibų reikia, be to dar negavus valgyti, tik per pietus kažką duos ir žiūrės ar priima skrandis, ar neišvarysiu visko atgal.
Ai, liūdna labai pasidarė verysad.gif
-----------
o kur tu matai, kad bananas paleo g.gif , juk rašo, kad jis netinka paleo
Papildyta:
QUOTE(locust @ 2013 07 29, 10:25)
nu dar negirdėjau, kad cukraligė būtų pagydoma  g.gif Aišku, mitybą sureguliuoti būtina, bet... rolleyes.gif

O kaip manot - skydliaukę pagydyti galima? kad nereiktų gerti tiroksino (nebegeriu, bet tuo domiuosi).

sako, kad galima, jei jau IS išgydo, tai manau, kad ir šitas ligas išgydyt galima. Juk anose temose rašė viena moteris, kurios vyras susirgo CD ir pritaikius šią mitybą kraujo rodikliai rodo stebuklus, net gydytoja nesupranta kame reikalas smile.gif

Dėl skydliaukės nežinau, aš ir negeriu, bet vakar pradėjau jausti tiroksino trūkumo požymius, nors gal tai ir pooperaciniai negalavimai, kol kas negersiu, grįšiu prie paleo ir žiūrėsiu kas bus toliau.
Kai pasakau visiem, kad nevalgau jau savaitę, tai visi rėkia, tipo tai gerai, svorio numesi, o aš galvoju durniukai jūs visi, aš ir taip žinau kaip tą svorį numesti, o badaujant kaip tik neaišku ar aš jo atsikratysiu, kažkodėl galvoju, kad nė gramas nebus nukritęs, nebent kai visi sulašinti skysčiai pasišalin ir po kokios savaitės pakris keletą kg.
Atsakyti
I tipo CD nera isgydomas . Nei su paleo nei be jo. Paleo yra tik mityba o ne panaceja.
Atsakyti
o kokie būna tiroksino trūkumo požymiai?
Atsakyti