QUOTE(Kissable_lips @ 2013 07 27, 11:36)
Tai sotūs už restoraninius skanesni pusryčiai gaunas apie 2 litus, iš aukščiausios kokybės produktų.
aha, man dabar reik naikint dedeklių gaidukų perteklių, tai užvakar nudaigojau porą, išdarinėjau, perkirtau per nugarą, (viena puselė sveria ~300 gr) pabarsčiau prieskoniais su druska. per nakty pabuvo. Ryte įpyliau į puodą vandens per pirštą, užvirinau, paguldžiau porą puselių ant dugno, uždengiau dangčiu, pagarinau ~6 min , išjungiau ir po dar 5 min valgėm su dukra. Na aišku ir daržovių troškinio bliūdas buvo. Tai dukra pavalgiusi pareiškė, kad dar
niekad taip skaniai gyvenime nebuvo valgiusi. O juk seniau tų paukščių kepdavau orkaitėj visokių nemažai.
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 27, 11:23)
P.s. rodo apie grizlius ką jie ėda Pasirodo iš lašišos jie iškrapšto tik smegenis it ikrus -riebiausias dalis. Priminė kažkokią mūsų seną diskusiją apie tai kodėl lokiai stori. Tai matyt ne nuo uogų. Bet jie suryja kalorijų atitinkamai 500 plytelių šokolado per dieną.
ikrai ir nerštas kada būna? pavasarį, kai lokiai iš po žiemos miego liesi, atsigauna. O kada stori būna? Rudenį, kai yra uogos, o ne lašišos neršiančios.
Aš atrodo labai saikingai uogas ragauju, ir net ne kas rytą, tačiau riebalinė pilvo srities oda , kuri buvo tokia smarkiai nukarusi
ir pabliuškusi, labai gražiai išsipūtė per porą mėn +3 kg. O dabar persikiukai byra, po to dar slyvų reiks paragauti ir baigsis uogų paradas vynuogėmis. Va tada ir baigsim su uogom, ir lašinukai ims tirpt, visa tai bus natūralu, nes žiemos metu svoris turi kristi, o vasarą(gausos metas) augti.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 07 27, 12:19)
Liepa baiginėjasi, reziumuoju - mums gavosi brangiau apie 20 proc.
užtatai eini sveikyn, o tai neįkainojama
sutaupysi ant šeimos vaistų
Mano dviejų mėnesių su paleo rezultatas svorio prasme - minus 8 kg
Ir valgant skaniai, sveikai ir sočiai, bei kalorijų neskaičiuojant?
Įprasta ir normalu- 1 kg krenta kas savaitę.
Jei mestum svorį su Chazanu, tai už kiekvieną numestą kg turėtum jam sumokėti kažkiek dolerių (lygtai 20) taigi ir ant to sutaupei.