Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 27, 10:23)
Nesu bandžius be cukraus, ar trynys susiplaka tada iki standumo?

As dar nebandziau, tik radau info ir pasidalinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2013 07 27, 11:36)
Nu kaip man patinka kad negaliu, ir tegu neaiškina niekas kad tokia mityba yra brangi, suvalgau 2 kiaušinius, tai jų bendra kaina gaunas 70 centų, taukų pusė šaukšto tai jaučiu net 10 centų nesigautų, 3 parauginti agurkėliai nemokamai - naminiai. Nu dar dešrelių be visokio š įdėjau 2, tai gal koks litas ant jų dar biggrin.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kai savos dažovės tai išvis labai negrangu viskas. Na, jei darbo neskaičiuoti. Bet mums tėvai užaugina. O jiems tai malonumas. Tikiuosi. lotuliukas.gif
Su vyru šiandien bendrai penkis kiaušinius ant ketvirtadalio pakelio sviesto, mažą mažą kopūstėlį, vidutinio dydžio cukiniją, ir du obuolius patroškinau irgi ant ketvirčio pakelio sviesto. Dar kava. Su kokoso aliejumi ir dži po šaukštellį.Gal turite pastabų ar ne per riebiai valgau?
Tiesa, pirkau tokį spec. skustuką galintį cukiniją, morkas ir pan. pjaustyti "spagečiais". Pirkau Kernavėje, per kažkokią gatvės mugę neseniai, iš kažkokio lyg ir ukrainiečio(jie Ukrainoje gamiti). Ten buvo keli vyra pjaustytų daržovių kalnais apsistatę. Kaina 10 litų. Jei kam įdomu, galite mugėse paieškoti. Kokybė galėtų ir geresnė būti. Man kiek per siauri tarpeliai ir užsikemša. Bet aš visą cukiniją supjausčiau. Mažais kiekiais gal ir patogiau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 27, 11:39)

Kaip tavo strėnos, mažute? Gal reiktų neurorubino pagerti ax.gif
Atsakyti
ir tegu neaiškina niekas kad tokia mityba yra brangi,

Liepa baiginėjasi, reziumuoju - mums gavosi brangiau apie 20 proc. Ne taip baisiai, kaip aš galvojau biggrin.gif O tu paskaičiuok už visą dieną tą kainą, ir tada įsivaizduok, kad ne tu viena, o kokie trys ar keturi žmonės valgo rolleyes.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 27, 11:48)
Gal turite pastabų ar ne per riebiai valgau?

Tu čia juokauji, ar rimtai klausi? g.gif

Mano dviejų mėnesių su paleo rezultatas svorio prasme - minus 8 kg bigsmile.gif
Atsakyti
Tai sotūs už restoraninius skanesni pusryčiai gaunas apie 2 litus, iš aukščiausios kokybės produktų.

aha, man dabar reik naikint dedeklių gaidukų perteklių, tai užvakar nudaigojau porą, išdarinėjau, perkirtau per nugarą, (viena puselė sveria ~300 gr) pabarsčiau prieskoniais su druska. per nakty pabuvo. Ryte įpyliau į puodą vandens per pirštą, užvirinau, paguldžiau porą puselių ant dugno, uždengiau dangčiu, pagarinau ~6 min , išjungiau ir po dar 5 min valgėm su dukra. Na aišku ir daržovių troškinio bliūdas buvo. Tai dukra pavalgiusi pareiškė, kad dar niekad taip skaniai gyvenime nebuvo valgiusi. O juk seniau tų paukščių kepdavau orkaitėj visokių nemažai.
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 27, 11:23)

P.s. rodo apie grizlius ką jie ėda Pasirodo iš lašišos jie iškrapšto tik smegenis it ikrus -riebiausias dalis. Priminė kažkokią mūsų seną diskusiją apie tai kodėl lokiai stori. Tai matyt ne nuo uogų. Bet jie suryja kalorijų atitinkamai 500 plytelių šokolado per dieną.  smile.gif

biggrin.gif ikrai ir nerštas kada būna? pavasarį, kai lokiai iš po žiemos miego liesi, atsigauna. O kada stori būna? Rudenį, kai yra uogos, o ne lašišos neršiančios.
Aš atrodo labai saikingai uogas ragauju, ir net ne kas rytą, tačiau riebalinė pilvo srities oda , kuri buvo tokia smarkiai nukarusi biggrin.gif ir pabliuškusi, labai gražiai išsipūtė per porą mėn +3 kg. O dabar persikiukai byra, po to dar slyvų reiks paragauti ir baigsis uogų paradas vynuogėmis. Va tada ir baigsim su uogom, ir lašinukai ims tirpt, visa tai bus natūralu, nes žiemos metu svoris turi kristi, o vasarą(gausos metas) augti.

Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 07 27, 12:19)
Liepa baiginėjasi, reziumuoju - mums gavosi brangiau apie 20 proc.

užtatai eini sveikyn, o tai neįkainojama mirksiukas.gif sutaupysi ant šeimos vaistų
Mano dviejų mėnesių su paleo rezultatas svorio prasme - minus 8 kg  bigsmile.gif

thumbup.gif Ir valgant skaniai, sveikai ir sočiai, bei kalorijų neskaičiuojant?
Įprasta ir normalu- 1 kg krenta kas savaitę.
Jei mestum svorį su Chazanu, tai už kiekvieną numestą kg turėtum jam sumokėti kažkiek dolerių (lygtai 20) taigi ir ant to sutaupei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 27 liepos 2013 - 11:46
ne "dži", g(h)y, ta svelni "h" isimaiso ir džy nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 27, 10:48)
Kaip tavo strėnos, mažute? Gal reiktų neurorubino pagerti  ax.gif

Skauda vis dar, ypac jei bandau pasilenkti ar staigesni judesi padaryti, tai net cyptelnu. Turiu leidziamo, tik svirkstu reikia nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 27 liepos 2013 - 14:39
QUOTE(nomore @ 2013 07 27, 12:19)
Tu čia juokauji, ar rimtai klausi?  g.gif

Mano dviejų mėnesių su paleo rezultatas svorio prasme - minus 8 kg  bigsmile.gif

Rimtai, nes man atrodo visos nors ir valgo riebiai, bet kažkiek riboja. Ir pagal paleo piramidę man atrodo kad patys riebalai vos ne viršūnėje yra. ax.gif

Džiugu dėl -8kg, skamba nerealiai thumbup.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 07 27, 14:00)

A,,, gerai... bandysiu ieškoti artimesnės kompozicijos. Aš vis pamirštu kaip rašosi ghe ar ghi tai prigalvoju lt variantų tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 27, 12:44)
Aš atrodo labai saikingai uogas ragauju, ir net ne kas rytą, tačiau riebalinė pilvo srities oda , kuri buvo tokia  smarkiai nukarusi biggrin.gif  ir pabliuškusi, labai gražiai išsipūtė per porą mėn +3 kg. O dabar persikiukai byra, po to dar slyvų reiks paragauti ir baigsis uogų paradas  vynuogėmis. Va tada ir baigsim su uogom, ir lašinukai ims tirpt, visa tai bus natūralu, nes žiemos metu svoris turi kristi, o vasarą(gausos metas) augti.

OI, man tai per dvi dienas po kilą nuo uogų. Bet jei būna aš jas nesaikingai valgau. blush2.gif
Atsakyti
Sveikučiai,

mažai parašau, bet visada su jumis;) Taip draugiškai visi dalinasi receptais, pasidalinsiu ir aš. Patroškinau svogūną, cukinijos minkštimą ir tarkuotą morką. Vėliau penkioms minutėms sumečiau jautienos faršą, druskos pipirų. Į dubenėlį supjausčiau avokadą kūbeliais, gausiai apliejau citrinos sulčių, ant viršaus sudėjau troškinuką, ant jo šaukštą kokosų aliejaus ir rūkalos. Viską sumaišiau ir gavosi puikus troškinukas su rūgštele, ai, dar brinzos sūrio užsitarkavau. Gaminsiu dar;)
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 27, 14:00)

Galėtų kas nors tai pasakyti mano pažįstamoms, nes nebegaliu, kaip ausį rėžia tas jų džy biggrin.gif O man nesinori visažinės vaidinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 25, 17:04)

Gaila, Kustucei jau per vėlu šios žinios, o ji taip norėjo sužinoti, kas tirpdo akmenis:(

Kustucei niekas nebūtų padėjęs, dar kuris laikas ir būtų gangrenavus mano tulžies pūslė. Akmenukai buvo siaubingai dideli, tulžies skysti sutirštėjęs, o pačiame tulžies pūslės kaklelyje įstrigęs akmenukas, operacija buvo būtina.

Aš dar ligoninėje, nevalgau nuo antradienio, vakar visą dieną pykino, o vakare vėmiau rūgštimi, rėkiau šiandien, kad duotų ką nors valgyti, nes sugraušiu taburetės kojas, bet deja, negalima, tik arbatos davė, bet nors tiek gerai, nes skrandis kelia didžiulį diskomfortą
Rytoj planuoja išleist, o aš svajoju apie virtos šoninės guzą wub.gif

Linkėjimai iš 10 palatos smile.gif
Atsakyti
Laikykis, Kustuce, ir greit pasveik! 4u.gif
Atsakyti
Kustuce, ačiū už informaciją, o tai jau galvojau kad tave ten pripjovė. doh.gif O operaciją laparoskopinę ar ne, darė? Skaičiau, kad kai dideli akmenys, laparoskopiniu būdu neina.
Reiškia, operacijos nebūtum išvengusi bet kokiu atveju, tik su įprastine mityba gal dar ne dabar. O kokią mitybą dabar tau rekomenduoja?
Šoninė tik tolimoj perspektyvoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 28 liepos 2013 - 09:05