QUOTE(pumpica @ 2013 07 25, 12:00)
buvo ir man pradzioje panasiai. Tas durnas jausmas planuoti siandienos-rytdienos maista. Nes anksciau kaip ir sakai -nori valgyt, blogiausiu atveju grikiu issivirsi, makaronu, ar sumustini duona/sviestas susitepsi. O dabar turi turet atatinkamo maisto
ir dar kad butu sotus butinai. Bet kai isivaziuoji, pripranti
Sveikos
nu tikiuos
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 25, 10:29)
žiemą šakniavaisių ir šaldytų daržovių atsargų metas. Šiemet papildomai pastarnokų, šakninės petražolės daug pasisėjau. Pernai pastarnokas blogai dygo, nedaug užaugo.
Pomidoras žieminis/plastmasinis bevertis.
Papildyta:
įsivažiuosi po truputį. Jei nėra apetito iš ryto, tai ir nevalgyk. Pavalgysi kai išalksi- aišku, jei tik tavo darbe tam yra sąlygos. Įsigyk metalinį termosą plačiu kaklu . Ryte sumesk daržoves(morką, kopūstą ,cukiniją) į puodą, užpilk vandens stiklinę, užvirink ir po minutės sukrėsk į termosą. Termose baigs troškintis, mano vyras taip daro. Atskirai į stiklainį įsideda marinuotos žalios ar keletą min pagarintos mėsos ir lašinio gabaliukų kitame indelyje nešasi sviestą ar grietinę.
aciu uz patarimus.
per pietus dazniausiai turiu gaimybe valgyt namie. tik va jau kokiu cukiniju ir baklazanu tikrai nekepsiu..
pvz snd. dirbu iki 6, 7 einu i koncerta. pries - nespesiu pavalgyt.
teks po...
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 25, 12:08)
Laba diena
nepadeda man vaistai, skauda vis tiek
laikykis, tikekimes bus geriau po oeracijos