QUOTE(taša @ 2013 07 24, 18:18)
9-18(ar veliau).....
jei sportas- namie bunu 20-21.
tai klausimas kada valgyt vakariene?
jei sportas- namie bunu 20-21.
tai klausimas kada valgyt vakariene?
Ir čia vadinasi vėlai grįžti ?
Aš iš namų į darbą išvažiuoju 5 ryto, namie po darbo būnu 18.30-19.00. Man kuo puikiausiai gaunasi 3 valgymai. Pusryčiauju 4.30 (3 kiaušiniai, kartais lašinių, daaaug daržovių, riebalo normaliai), pietauju 12 arba 13, būnu iš vakaro pasigaminus kažką ir nešuosi į darbą (mėsa arba žuvis su daržovėm + riebalo), grįžus iš darbo, jei nelabai pavargus, iškart persirengiu, pasportuoju 30 min, dušas, tada kokią 19.30-20 val. lengvesnė vakarienė. 21 val į lovą.
Kai nedirbu, tai kitaip dėliojasi, mažesni tarpai tarp valgymų ir valgau mažiau, šiandien pvz valgiau 7.30, 13.30 ir vakarienė jau tuoj bus, kokią 19, nes jaučiu, kad jau norisi
Mačiau rašei, kad rūkytus lašinius valgei. Geriau valgyk sūdytus, jie skrandžio nedirgina. Man nuo rūkytų irgi skrandį skauda. O jei riebus maistas kur daug AUGALINIO aliejaus, išvis nevirškina. Jei žalių neali, pašildyk šiek tiek ant keptuvės (net seilės susikaupė )
Tiesa, jei matau, kad neištempsiu iki pietų, kokią 9 val sulaižau šaukštelį kokoso aliejaus (turiu darbe nusinešus)