Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(taša @ 2013 07 24, 18:18)
9-18(ar veliau).....
jei sportas- namie bunu 20-21.

tai klausimas kada valgyt vakariene?

Ir čia vadinasi vėlai grįžti ? smile.gif
Aš iš namų į darbą išvažiuoju 5 ryto, namie po darbo būnu 18.30-19.00. Man kuo puikiausiai gaunasi 3 valgymai. Pusryčiauju 4.30 (3 kiaušiniai, kartais lašinių, daaaug daržovių, riebalo normaliai), pietauju 12 arba 13, būnu iš vakaro pasigaminus kažką ir nešuosi į darbą (mėsa arba žuvis su daržovėm + riebalo), grįžus iš darbo, jei nelabai pavargus, iškart persirengiu, pasportuoju 30 min, dušas, tada kokią 19.30-20 val. lengvesnė vakarienė. 21 val į lovą.
Kai nedirbu, tai kitaip dėliojasi, mažesni tarpai tarp valgymų ir valgau mažiau, šiandien pvz valgiau 7.30, 13.30 ir vakarienė jau tuoj bus, kokią 19, nes jaučiu, kad jau norisi smile.gif
Mačiau rašei, kad rūkytus lašinius valgei. Geriau valgyk sūdytus, jie skrandžio nedirgina. Man nuo rūkytų irgi skrandį skauda. O jei riebus maistas kur daug AUGALINIO aliejaus, išvis nevirškina. Jei žalių neali, pašildyk šiek tiek ant keptuvės (net seilės susikaupė biggrin.gif )

Tiesa, jei matau, kad neištempsiu iki pietų, kokią 9 val sulaižau šaukštelį kokoso aliejaus (turiu darbe nusinešus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 24 liepos 2013 - 17:31
kokosiniai blynai visai nieko gavosi, valgomi. bet kokoso miltai is tiesu labai sprangus.
Atsakyti
[quote=ativas,2013 07 24, 18:09]
tai aiskinu, aiskinu, ir pavyzdi rodau. pacios man komplimentus sako, kad as sukudau ir graziai atrodau, bet cukraus priklausomybe kartais ima virsu.

Mano dukros irgi džiaugiasi ir komplimentus man sako, kad svorio numečiau, tik bijo, kad tuoj sversiu kiek jos. Nors jos neturi viršsvorio, bet nenorėtų tiek sverti, kiek mama, atrodo, kad mama turi būti už jas stambesnėsmile.gif
Parnešė dukra grįždama iš miesto persikų. Taip norisi...ech, imčiau ir suvalgyčiau vieną! Taip juos mėgstu..., bet negaliu. Irgi turi cukraus. Skaičiuoju ir juos. Be saldumynų, cukraus aš galiu. Kartais seiles varvinu, kai visa šeimyna ledus valgo, reikia pasišalinti tuomet iš kambario.
Nematai ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 24 liepos 2013 - 17:36
Sveikos smile.gif As toliau kankinu cronimeter. Padariau print scryna, kaip patare kazkuri mergina ir dedu nuotraukyte, ka man tas cronometer rodo. Bukit geros, pakomentuokit, kas su juo draugauja,- kaip cia man visos medziagos virystos, o ckal truksta. 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 07 24, 18:40)
Sveikos smile.gif As toliau kankinu cronimeter. Padariau print scryna, kaip patare kazkuri mergina ir dedu nuotraukyte, ka man tas cronometer rodo. Bukit geros, pakomentuokit, kas su juo draugauja,- kaip cia man visos medziagos virystos, o ckal truksta.  4u.gif user posted image

paziurejus i ka valgei, persasi tokia mintis - pasirinkti koncentruotu baltymu ir angliavandeniu saltiniai, uztat kaloriju norma nesutampa su baltymu ir angliavandeniu kiekiu vienete

pvz - liesa vistienos krutinele turi 100 gr daug baltymu, bet paciu kaloriju tai nedaug

kiausinis - kaloriju nedaug, baltymu nemazai rolleyes.gif

Va ir gaunas - apacioj procentas skaiciuosi cronometre grynos iseigos - ar riebalo, ar baltymo

todel nesutampa su kalorijom

rankom grubiai perskaiciavus man gavos 1180, bet cia as jau lygiai dauginau is 4 ir is 9

viskas ten gerai su ta programa - reikia nepamirst, kad cronometras grynos medziagos kieki produkte rodo

jei paimtum koki vaisiu, riebia mesa, kepenis ir pan - tau gali kaloriju rodyt daugiau, o procentu medziagu maziau

pabandyk persiskaiciuoti rankom - 1 gr angliu ir 1 gr baltymo turi 4 kalorijas, 1 gr riebalu - 9 kalorijas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailet2: 24 liepos 2013 - 18:02
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 24, 11:35)
Mano dukros irgi džiaugiasi ir komplimentus man sako, kad svorio numečiau, tik bijo, kad tuoj sversiu kiek jos. Nors jos neturi viršsvorio, bet nenorėtų tiek sverti, kiek mama, atrodo, kad mama turi būti už jas stambesnėsmile.gif
Parnešė dukra grįždama iš miesto persikų. Taip norisi...ech, imčiau ir suvalgyčiau vieną! Taip juos mėgstu..., bet negaliu. Irgi turi cukraus. Skaičiuoju ir juos. Be saldumynų, cukraus aš galiu. Kartais seiles varvinu, kai visa šeimyna ledus valgo, reikia pasišalinti tuomet iš kambario.
Nematai ir nereikia lotuliukas.gif

as vaisius valgau po truputi. silauoges mano silpnybe. tik ju pasirinkti reikia vaziuot, tai nevisada iseina.
as ir vyresnele vienodai sveriam. tik mano ugis 170 jos 180 biggrin.gif ji ner labai tuom patenkinta, bet aiskinumu kad pas ja kaulai sunkesni pasitenkina. ir kad pas mane lasiakai, o pas ja raumenys... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 24 liepos 2013 - 18:02
QUOTE(Vailet2 @ 2013 07 24, 18:57)
paziurejus i ka valgei, persasi tokia mintis - pasirinkti koncentruotu baltymu ir angliavandeniu saltiniai, uztat kaloriju norma nesutampa su baltymu ir angliavandeniu kiekiu vienete

pvz - liesa vistienos krutinele turi 100 gr daug baltymu, bet paciu kaloriju tai nedaug

kiausinis - kaloriju nedaug, baltymu nemazai  rolleyes.gif 

Va ir gaunas - apacioj procentas skaiciuosi cronometre grynos iseigos - ar riebalo, ar baltymo

todel nesutampa su kalorijom

rankom grubiai perskaiciavus man gavos 1180, bet cia as jau lygiai dauginau is 4 ir is 9

viskas ten gerai su ta programa - reikia nepamirst, kad cronometras grynos medziagos kieki produkte rodo

jei paimtum koki vaisiu, riebia mesa, kepenis ir pan - tau gali kaloriju rodyt daugiau, o procentu medziagu maziau

pabandyk persiskaiciuoti rankom - 1 gr angliu ir 1 gr baltymo turi 4 kalorijas, 1 gr riebalu - 9 kalorijas

Na jus ten nematot visko, ka as valgiau, nes lenteles virsus netilpo i ekrana, mano kompiuteriukas mazas, tik 15coliu. O virsuj ten ir lasiniu ir kitokiu riebalu buvo, bet esme ne tame. Mano supratimu, jei visu medziagu - tiek baltymu, tiek riebalu, tiek angliavandeniu as virsijau programos paskaiciuota norma, tai kaip gali but per mazai kaloriju??? Ju gali but tik per daug, bet jokiu budu ne per mazai... g.gif
Atsakyti
katinone: klaida atsirado nebent pati ilindus i profili prirasei, kiek balt, angliu ir riebalu zadi suvartot, nes dabar grubiai paemus (32 + 43)*4 = 300 + is riebalu 63*9 = 567, is viso 867kcal dienai, o pas tave rodo 1364kcal dienos limita, taigi macros pati kazka primaklinus.
nueik i profile tab'a paciam virsuj, pasirink paleo dieta ir paspausk "suggest nutritional targets", tada perskaiciuos balt/angl/rieb, kad atitiktu kcal kieki.
Atsakyti
Sweikos, gryzom is juros.. hbh vorestos neradau, nesupratau kur tas salia ir nr.neturejau, ech lb norejau susitikt.
.su mityba prastai...atostogos..
Ryt vel porai dienu iswaziuojam i dzukija..
Susiimu vel smile.gif

Pasyylgau :*

Einu skaityt..
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 24, 20:10)
katinone: klaida atsirado nebent pati ilindus i profili prirasei, kiek balt, angliu ir riebalu zadi suvartot, nes dabar grubiai paemus (32 + 43)*4 = 300 + is riebalu 63*9 = 567, is viso 867kcal dienai, o pas tave rodo 1364kcal dienos limita, taigi macros pati kazka primaklinus.
nueik i profile tab'a paciam virsuj, pasirink paleo dieta ir paspausk "suggest nutritional targets", tada perskaiciuos balt/angl/rieb, kad atitiktu kcal kieki.

Aciu, aciu, aciu smile.gif 4u.gif Ten profilyje buvo palikta, kad as noriu numesti 1kg per savaite, ir jie man siule 836ckal suvartot(as dar anksciau tariausi su jumis del to). Paskui as pataisiau ten, kad noriu numest tik 0,5kg, ir jie pasiule man 1364ckal. Tai man pasirode priimtina ir as palikau, bet liko kazkaip ir tie 836(kitoj eilutej), tai matyt todel programa ir susibalamutino - kalorijos pagal naujus nustatymus, o medziagos pagal senus liko. Dabar viskas gerai smile.gif
Atsakyti
na stai bendrom jegom ir pataisem.
Atsakyti
Labanakt smile.gif
Atsakyti