Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

whole30-ai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 24 liepos 2013 - 11:48
[quote=taša,2013 07 24, 09:59]
kiek laiko praejo? kuo nors tepet nuo randu?
nes pas mane 3 skylutes sviecia raudonai... gal mazai laiko praejo.. g.gif

1,5 metų praėjo, kuo puikiausiai sugijo.
Viena pjūvis bamboje, tai tas randelis visai nesimato.
Šone(dabar jau pamačiau) ir ties skrandžiu mažyčiai randeliai, oda lygi.
Tepalais jokiais netepiau:)
Jei tau šviečia raudonai, tai dar nedaug laiko praėjo tikriausiai?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 24, 12:47)

Liux! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 24, 12:02)
Jei tau šviečia raudonai, tai dar nedaug laiko praėjo tikriausiai?

taip, dar tik keli men.
o ties bamba tai beveik ir nesimato- atrodo kaip bambos raukslele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 24 liepos 2013 - 13:46
QUOTE(taša @ 2013 07 24, 14:46)
taip, dar tik keli men.
o ties bamba tai beveik ir nesimato- atrodo kaip bambos raukslele.

Dėl to, kad nedaug dar praėjo laiko, tai natūralu, kad tave pykina ir ne viską gali valgyti. Pusmetį dar kankina tokios bėdos. Nepergyvenk, kad tau greičiau:)
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 24, 14:47)
Dėl to, kad nedaug dar praėjo laiko, tai natūralu, kad tave pykina ir ne viską gali valgyti. Pusmetį dar kankina tokios bėdos. Nepergyvenk, kad tau greičiau:)

ne, skylutes nuo kitos operacijos.

o pykina grynai tik sia savaite..
Papildyta:
o jus jauciat oru permainas?

nu man grynai nuo tokiu oru net juoduoja akyse kai atsistoju, miegas ima...
siaip labai priklausoma nuo oru esu...j ei tik apsiniauke - is karto nuotaikos ner. jei tik saule sviecia ar lb tamsu - galva skauda...
Atsakyti
Ochh... Šiūdien nuo pusryčių 8 val su neperšaunamos puodeliu ilgai buvau, bet galiausiai vos išbuvau. Visiškai nepasiruošusi, nes darbe netikėtai ilgiau užtrukti reikėjo. galvojau žvėrimi pavirsiu. Ir pagaliau aš vėl su geraisiais šventaisiais apkeptaisiai šv. kopūtais, trim rūgštais obuoliais juose ir geru gabalu keptos sprandinės šalia. Salut! Royal! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 24 liepos 2013 - 15:18
QUOTE(taša @ 2013 07 24, 15:57)
ne, skylutes nuo kitos operacijos.

o pykina grynai tik sia savaite..
Papildyta:
o jus jauciat oru permainas?

nu man grynai nuo tokiu oru net juoduoja akyse kai atsistoju, miegas ima...
siaip labai priklausoma nuo oru esu...j ei tik apsiniauke - is karto nuotaikos ner. jei tik saule sviecia ar lb tamsu - galva skauda...

Jei miegas ima, daugiau būk gryname ore, ir galvą mažiau skaudės nepriklausomai nuo oro:)
Orų permainas jaučiu - man labiau sąnariai skauda. Vakar taip kairės rankos alkūnę susuko, negalėjau nieko su ta ranka pakelti. Bet šiandien jau nebeskauda:)
Atsakyti
sveikos,
gal jau gyriausi, bet atradau skanu kokoso aliejaus valgymo buda. as ji patirpinu, isidedu prieskoniu, druskos ir uzsaldau. po to po gabaliuka kaip koki sokolada valgau. ypac jis skanus, jei jame kepe kazkas, ir liko dribsniu mesos ar zuvies. niam niam.
si ryta vaiams kepsiu kokoso miltu + kokoso vandens blynus su trupuciu medaus, ziuresiu kaip vertins,. jau nebesugalvoju kuom juos ryte paleoniskai uzkimst. I kiausus jau nebegali ziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 24 liepos 2013 - 15:39
Pietums privalgiau keptos cukinijos su faršu ir morkytėmis. Kepiau orkaitėje. Cukinija tokia didžiulė (gavau iš draugų), daug prikroviau faršo, nes gili duobė, tai vis kepiau, kepiau... vis žalia mėsa viduje. Nebeištvėriau - plonesnį galą išsitraukiau ir suvalgiau. Skanu ir pilvas neišsipūtė, daugiau valgiau cukinijos nei faršo thumbup.gif .
Mano paauglės jau sugadintos, ilgai ginčijasi ką valgyti, jau nenori net klausyti apie mano siūlomą maistą, išskyrus troškinius. Gal perdaug bruku aš joms. Mažiausiąją dar galiu atvesti į normalų kelią - jau mėgdžioja ką valgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 24 liepos 2013 - 15:27
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 24, 12:35)
normaliai, taip ir oda spės trauktis, rekordų numetimo nėr ko vaikytis.

Nebelabai yra ką mest, tai ir odai nereiks trauktis smile.gif 10 kg atsikračiau pernai, bet kiek kitaip maitindamasi (ryte su košėm, vaisių daug ir maisto derinimu + sportas). Dabar nukrito pora priaugintų per atostogas. Kol vaisius ir košes valgiau nenorėjo krist.
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 24, 09:26)
Pietums privalgiau keptos cukinijos su faršu ir morkytėmis. Kepiau orkaitėje. Cukinija tokia didžiulė (gavau iš draugų), daug prikroviau faršo, nes gili duobė, tai vis kepiau, kepiau... vis žalia mėsa viduje. Nebeištvėriau - plonesnį galą išsitraukiau ir suvalgiau. Skanu ir pilvas neišsipūtė, daugiau valgiau cukinijos nei faršo thumbup.gif .
Mano paauglės jau sugadintos, ilgai ginčijasi ką valgyti, jau nenori net klausyti apie mano siūlomą maistą, išskyrus troškinius. Gal perdaug bruku aš joms. Mažiausiąją dar galiu atvesti į normalų kelią - jau mėgdžioja ką valgau smile.gif

as irgi cukinija turiu darze viena. matyt bus jos eile I keptuve keliaut.

oi sunku su paaugliais. jauniausioji vis bamba bamba, kad is jos cukru atemiau. bet pirma syk mmm be dejoniu, skausmu ir tablietku praejo jai, tai gal susimastys.
o siaip tai su jais kompromisu reik ieskot, nieko nepadarysi. jos turi karts nuo karto ir griesijimo dienas. va laukia savaitgalio, pazadejau koldunu. doh.gif
kokia amziaus tavo paaugliai? mano 15 ir 16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 24 liepos 2013 - 15:50