Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(cushy @ 2013 07 24, 07:47)
Labas rytas  4u.gif
Pakepiau cukinijų, lašinukų, tris kiaušinius, niam niam  essen.gif  Taip skaniai ir sočiai gyvenu, o kilogramai toliau tirpsta smile.gif

thumbup.gif %domu kiek per kiek nutirpo?

Gera rytą! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 23, 20:04)
Dabar pasižiūrėjau iš 3 skylučių liko tik 1 ir tai atrodo lyg katės mažas įdrėskimas.

kiek laiko praejo? kuo nors tepet nuo randu?
nes pas mane 3 skylutes sviecia raudonai... gal mazai laiko praejo.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 23, 19:38)
Aš jau namie, bet tik trumpam, rytoj ryte vėl važiuosiu į ligoninę.
Lašina vaistus, tame tarpe ir antibus, na, bet ką padarysi. Operaciją planuojama kitą savaitę. Šiandien nieko burnoje neturėjau, visiškas badas kelias dienas us. Bet ir nenoriu valgyti  smile.gif
Skausmą apmalšino tik suleidę stiprius vaistus

laikykis ir sveikatos 4u.gif
Papildyta:
isgeriau cikorijos, pykina dabar.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 24, 10:10)
thumbup.gif %domu kiek per kiek nutirpo?

Gera rytą!  4u.gif

Tiksliai labai nepasakysiu, bet maždaug per dvi savaites - 2 kg smile.gif
Atsakyti
nu arba darau kazk ne taip, bet jau 2 dienas pykina...sunkumas skrandyje.. matyt virskina, sunkokai sekasi jam..
(anksciau turejau tokiu problemu, kai pykindavo kasryt.....labai nennoriu kad tai griztu) unsure.gif
Atsakyti
Taša, tavo disbalansas reiškiasi ir virškinimo sutikimais, todėl laikinai nustok vaikytis skanėstų, sėsk tik ant troškintų daržovių ir nelabai smarkiai apdorotos mėsytės+ riebalai, gal net tas GHI laikinai labiausiai tiktų (jei pasirodytų, kad netoleruoji pieno baltymo).
Tik pamažiukais, neskubėdama.

Dar- dėl kokosų aliejaus. Aš nesu jo ekspertė, nes pakol kas esu ragavusi tik porą pavyzdžių- anksčiau valgėm tik iš S.P. (per metus suvalgėm gal 10 litrų), o dabar apsipirkau iš Eko pirk. Ir man neįprastas jo poskonis. Tačiau gal jis visai geras, nenoriu smarkiai kritikuoti ko neišmanau.

Paskaitinėjau Merkolą, jis reklamuoja kokosų aliejų- Fresh Shores, Extra Virgin Coconut Oil, kaina litro apie 60 lt
paskui ČIA

Taigi, apskritai telieka ir vėl pakartoti banalią frazę – aliejus aliejui nelygu.

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį:

Kad kokosų aliejus būtų šalto spaudimo – nerafinuotas ir nedezodoruotas;
    Kad kokosų aliejus būtų ekologiškas (KODĖL)? Ekologiško aliejaus gamyboje leidžiami tik mechaniniai spaudimo būdai, be to nenaudojamos cheminės medžiagos nei auginimo, nei riešutų apdorojimo, nei spaudimo ir aliejaus apdorojimo stadijose.
    Prastesnę nors ir nerafinuoto kokoso aliejaus kokybę išduoda aliejaus karstelėjęs skonis, pakankamai intensyvus jo aromatas ir pan. Jei kokoso aliejaus kvapas, buvęs malonus iškart po pakuotės atidarymo, po kažkurio laiko pakito ir tapo nemalonus, tai yra dar vienas prastesnės kokybės nerafinuoto aliejaus požymis!;
    Geriausias kokosų aliejus yra gaminamas iš kokosų riešutų.

sakyčiau, palyginus tas iš ekopirk ir turi tokį intensyvesnį lygtai ir karstelėjusį kvapą.
Bet gal man taip vaidenasi. g.gif jūs pačios spręskit, kai turėsit galimybę palyginti keletą pavyzdžių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 24 liepos 2013 - 10:32
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 24, 10:13)
Taša, tavo disbalansas reiškiasi ir virškinimo sutikimais, todėl laikinai nustok vaikytis skanėstų, sėsk tik  ant troškintų daržovių ir nelabai smarkiai apdorotos mėsytės+ riebalai, gal net tas GHI laikinai labiausiai tiktų (jei pasirodytų, kad netoleruoji pieno baltymo).
Tik pamažiukais, neskubėdama.

ne ne, skanestu nebevalgau..(na cikorija tokia neskani buvo, kad nebegersiu jos) tfu.
kokoso alieju po saaksteli valgau i diena.

o kur man isigyt to GHI sviestuko?
kaip tik manau kad netoleruoju pieno
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 07 24, 10:00)
Tiksliai labai nepasakysiu, bet maždaug per dvi savaites - 2 kg  smile.gif

normaliai, taip ir oda spės trauktis, rekordų numetimo nėr ko vaikytis.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 24, 11:22)
ne ne, skanestu nebevalgau..(na cikorija tokia neskani buvo, kad nebegersiu jos) tfu.
kokoso alieju po saaksteli valgau i diena.

o kur man isigyt to GHI sviestuko?
kaip tik manau kad netoleruoju pieno

gaminies arba perki jau pagamintą, pasigoooglink.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 24, 11:13)
sakyčiau, palyginus tas iš ekopirk ir turi tokį intensyvesnį lygtai ir karstelėjusį kvapą.
Bet gal man taip vaidenasi. g.gif  jūs pačios  spręskit, kai turėsit galimybę palyginti keletą pavyzdžių

Man ir aniros buvo patekęs toks su keistu prieskoniu, lyg rūkyto lašinio, lyg tepalų. Bet kai vienas. Kavoje ir ant maisto nesijautė. Be to, vienas valgomas kokoso aliejus jis man visiškai neskanus ir net bjaurus.
Pastebėjau kad nagai labai pagerėjo. Tai tikrai manau kad nuo kokoso. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 24, 10:35)
normaliai, taip ir oda spės trauktis, rekordų numetimo nėr ko vaikytis.
Papildyta:

gaminies arba perki jau pagamintą, pasigoooglink.

neusnku ji pagamint , jei tik taisiknlingai gamini..
o gaminamas is paprasto parduotuvinio sviesto? g.gif

ir laikyt paskui ne saldytuvereikia( skaiciau kad ant palanges kazkas deda)
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 24, 12:22)
Be to, vienas valgomas kokoso aliejus jis man visiškai neskanus ir net bjaurus.
Pastebėjau kad nagai labai pagerėjo. Tai tikrai manau kad nuo kokoso.  bigsmile.gif

o as maniau, kad tik man vienai jis neskanus ax.gif net kepti man su juo neskanu g.gif

QUOTE(taša @ 2013 07 24, 12:22)
neusnku ji pagamint , jei tik taisiknlingai gamini..
o gaminamas is paprasto parduotuvinio sviesto? g.gif

ir laikyt paskui ne saldytuvereikia( skaiciau kad ant palanges kazkas deda)

svarbu kad butu 82proc riebumo tikras sviestas, o ne koks riebalu tepinys biggrin.gif
Atsakyti
Jei gyveni mieste, nueini į turgų, perki porą litrų tikros kaimiškos tikros grietinės ( po7-8 lt), iš to kiekio turėtų gautis ~1kg sviesto, išlydžiusi gautum ~ litrą GHI. Paskaičiuok kiek pigiau , be to būtum garantuota pati gamindama dėl perkaitinimo.
Parduotuvės sviestas tinka irgi. Gaminasi gi žmonės..
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 24, 11:22)
Be to, vienas valgomas kokoso aliejus jis man visiškai neskanus ir net bjaurus.
Pastebėjau kad nagai labai pagerėjo. Tai tikrai manau kad nuo kokoso.  bigsmile.gif

man jis bajurus kai yra siltas.....
o kai kiek sukietejes - visai nieko smile.gif
Atsakyti