Kustuce, stiprybes tau
Kalbant apie spaudima, anksciau jis buvo pas mane normos ribose, bet labai daznas pulsas (iki 100 tvinksniu/min datraukdavau ramybes busenoj), o dabar spaudimas zemas, bet pulsas vistiek didokas (apie 80).
QUOTE(Azu @ 2013 07 23, 21:48)
čia labai pigu
O jis bent geras ? Nes db kazkoki turiu tai tik plaukam ir ragams tetinka nors pirkau virgin ir vsio takoje
Tokį pat kiekį Anira virgin oil visada perku už 12 lt. Nežinau, gal jis per pus blogesnis negu šios firmos aliejus?
Voresta, gal kartais jus auginat juoduju kaulu vistas ?
Arba kitaip kinu silkines vistos su juoda oda
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 22:05)
Tokį pat kiekį Anira virgin oil visada perku už 12 lt. Nežinau, gal jis per pus blogesnis negu šios firmos aliejus?
tai kad EkoPirk tas aliejus pigiau ne betoj, o ir voresta iškritikavo šitą aliejų. Nors man tai jis nieko. Dabar turiu iš Sveikų produktų, tai turiu įtarimą, kad jame kažko pridėta, nes kepant labai čirška, ko nei vienas kitas iki tol nedarė.
QUOTE(Elata @ 2013 07 23, 22:34)
tai kad EkoPirk tas aliejus pigiau ne betoj, o ir voresta iškritikavo šitą aliejų. Nors man tai jis nieko. Dabar turiu iš Sveikų produktų, tai turiu įtarimą, kad jame kažko pridėta, nes kepant labai čirška, ko nei vienas kitas iki tol nedarė.
taip, man tas Cecil kažkoks įtartinas, turiu rafinuoto aliejaus indelyje karvei speniams patept melžiant, o tas indelis ganykloj saulės gauna ir va tas aliejus įgavo tokį kvapą, panašiai kaip tas Cecilinis. Vieną stiklainį jau vištukams atidaviau, dabar kitas eina. Niekaip nekyla ranka naudot jį maistui, geriau jau rafinuotą naudoju.
O čirškėti aliejus gali tik tada, kai jame yra drėgmės. Kadangi ant to, iš Sveikų Pr nekepu, tai nieko ir nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2013 07 23, 22:09)
Voresta, gal kartais jus auginat juoduju kaulu vistas ?
taip, šitos beveik kiekvieno paukštininko kiemo papuošalas. O nupešta
taip atrodo
Oho kokia grazuole o kur jas galima isigyt? Auginimui ?
O ju kaulai juodi ?
O ju kaulai juodi ?
QUOTE(Azu @ 2013 07 23, 22:58)
taip, kaulai ir mėsa juodi. O įsigyti -ne problema- augintojų yra sočiai- pakanka skelbimus peržiūrėti. Arba rugpjūčio paskutinį šeštadienį Panevėžio vištų mugėj apsilankyt- ten vyksta kasmetinis jauniklių išpardavimas.
Labas rytas
Pakepiau cukinijų, lašinukų, tris kiaušinius, niam niam Taip skaniai ir sočiai gyvenu, o kilogramai toliau tirpsta
Man tas aliejus Cecil visai patiko, aš jį tiesiai iš Ekopirk už 13 lt esu pirkus. Žadu ir toliau pirkt, mačiau Maximoj jis stovi prie ekologiškos kosmetikos su prikabinta etikete, kad labai plaukam gerai ir odai ir t.t. Tai įtariu, reiks gaudyt, kada Maximoj bus kosmetikai nuolaidos kokių 40 procentų ir imt urmu
Pakepiau cukinijų, lašinukų, tris kiaušinius, niam niam Taip skaniai ir sočiai gyvenu, o kilogramai toliau tirpsta
Man tas aliejus Cecil visai patiko, aš jį tiesiai iš Ekopirk už 13 lt esu pirkus. Žadu ir toliau pirkt, mačiau Maximoj jis stovi prie ekologiškos kosmetikos su prikabinta etikete, kad labai plaukam gerai ir odai ir t.t. Tai įtariu, reiks gaudyt, kada Maximoj bus kosmetikai nuolaidos kokių 40 procentų ir imt urmu
QUOTE(Muera @ 2013 07 23, 19:11)
Uzsisakiau is iHerb.com betaine HCL ir dar pora papildu ir pastas pareikalavo uzmuitint bei pateike 55 Lt saskaita wtf
Viršijai 75 litus, tai ir apmuitino. Kitą kartą žiūrėk, kad pirkinio suma be siuntimo būtų apie 26 dolerius.
O cia normali kaina ?
Mano perkamas iš Biotekos taip išeina be nuolaidų.
QUOTE(Elata @ 2013 07 23, 22:34)
tai kad EkoPirk tas aliejus pigiau ne betoj, o ir voresta iškritikavo šitą aliejų.
Nu bet tai kaip užknisa tie prekybininkėliai su tokiom "akcijom". Iš karto nebesinori iš to ekopirk nieko daugiau pikrti. Negi mano, kad žmonės priekvailiai visai?
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 23:22)
taip, kaulai ir mėsa juodi.
Oho, įspūdingai atrodo.
QUOTE(cushy @ 2013 07 24, 07:47)
Taip skaniai ir sočiai gyvenu, o kilogramai toliau tirpsta